Simona Halep

Simona Halep, reclamă pentru WTA înainte de Indian Wells! Reacții geniale ale fanilor. Video

05.03.2019 | 11:23
Simona Halep reclama pentru WTA inainte de Indian Wells Reactii geniale ale fanilor Video

Jucătoarea de tenis Simona Halep a fost protagonista unei reclame pentru WTA, chiar înainte de începerea turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells, dotat cu premii în valoare de peste nouă milioane de dolari. Fostul lider mondial a publicat videoclipul pe contul său de Twitter, iar fanii au asaltat-o cu mesaje de felicitare și i-au urat să reușească un turneu bun în California.

Simona Halep, reclamă pentru WTA înainte de Indian Wells

WTA, fotul de conducere al tenisului feminin, încearcă să-și crească vizibilitatea cu ajutorul celor mai bune jucătoare, iar acum a venit rândul Simonei Halep să apară într-o reclamă, chiar înainte de începerea turneului de la Indian Wells. Românca, îmbrăcată într-un tricou roz, adidași de aceeași culoare și fustăp gri, mimează loviturile din timpul unui meci și bucuria de la reușite, iar la finalul videoclipului este felicitată de realizatori.

Imaginile urcate de Simona Halep pe contul său de Twitter au atras atenția fanilor, 84 dintre aceștia redistribuind postarea, iar peste 1.000 apreciind-o. Nici comentariile nu au lipsit, cele mai multe fiind de felicitare. ”Regina Simo”, ”Chiar și într-o reclamă arăți atât de real”, ”Ești cea mai bună”, sunt câteva dintre reacțiile fanilor, care i-au urat succes la turneul de la Indian Wells, care va începe miercuri, 6 martie.

Noul look al Simonei Halep
Noul look al Simonei Halep

Fanii sunt încântați de schimbarea de look a Simonei Halep

Un fan a fost încântat de ținuta Simonei Halep din reclamă și speră să o vadă cât mai des îmbrăcată așa în acest sezon, în timp ce altul a remarcat faptul că românca s-a vopsit blondă și consideră că noua culoare o prinde foarte bine. Fostul lider mondial a postat la finalul lunii februarie câteva poze cu noua sa coafură și i-a mulțumit stylistului Sorin Strătulat, iar fanii au complimentat-o pentru alegerea făcută.

Simona Halep a avut parte de o tragere la sorți favorabilă la turneul de la Indian Wells, urmând să joace în turul doi cu învingătoarea partidei dintre cehoiaca Barbora Strycova și o jucătoare venită din calificări. A doua favorită a competiției din California, românca are de apărat 390 de puncte după ce anul trecut a ajuns până în semifinale, acolo unde a fost învinsă de actualul lider WTA, japoneza Naomi Osaka.