Simona Halep recunoaşte: "Darren m-a ajutat când trebuia şi de această dată"

Simona Halep a explicat succesul obţinut în faţa Laurei Siegemund, jucătoare care până acum avea 2-0 în confruntările directe.

"Faţă de meciul de la Stuttgart am fost mult mai agresivă, am dat mingi mult mai lungi, care să o preseze suficient încât să nu poată să dea scurtele acelea pe care le execută bine. A reuşit câteva, dar pe ansamblu cred că am făcut un meci mult mai bun decât în Germania. 

A contat mult şi intervenţia lui Darren Cahill la scorul de 4-3 pentru mine, după ce îmi pierdusem serviciul. Mi-a zis să dau drumul la joc, să fac exact ce făcusem bine până atunci. Cred că a fost o cădere, un moment mai greu, pe care l-am depăşit cu ajutorul lui Darren. Contra ei nu este uşor să joci, fiecare punct contează şi am reuşit să stau concentrată, ca să pot să termin."

"Viitoarea adversră, Pavliucenkova, e un jucătore bună, care dă drept şi repede. Va trebui să îmi fac jocul, ca să o pot bate".

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775
Meteo