Simona Halep

Simona Halep regretă finalele pierdute la Roma cu Elina Svitolina! ”Am renunțat prea repede”

15.02.2019 | 09:13
Simona Halep regreta finalele pierdute la Roma cu Elina Svitolina Am renuntat prea repede
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep regretă finalele pierdute la Roma, în 2017 și 2018, în fața sportivei din Ucraina, Elina Svitolina. Cele două vor fi adversare vineri, în semifinalele turneului de la Doha, aceasta urmând a fi a șaptea întâlnire directă dintre ele.

”Mereu au fost meciuri dure împotriva ei. Am jucat două finale la Roma și le-am pierdut. Am fost foarte supărată după acele meciuri, pentru că am renunțat prea repede și nu am jucat cel mai bun tenis”, a declarat românca în conferința de presă de după calificarea în semifinale la WTA Doha, conform site-ului oficial al WTA.

ADVERTISEMENT
Simona Halep cu pumnul strâns după victoria cu Julia Goerges
Simona Halep cu pumnul strâns după victoria cu Julia Goerges

Simona Halep regretă finalele pierdute la Roma cu Elina Svitolina: ”Trebuie să cred că pot câștiga”

”Acum am șansa de a schimba asta. Am șansa de a lupta până la sfârșit și pentru fiecare minge. Mâine (n.r. – vineri) cred în șansa mea. Cred că am un nivel bun de tenis în acest moment și trebuie să cred că pot câștiga. Voi merge acolo și voi da totul”, a mai spus Simona Halep referitor la finalele pierdute la Roma în fața Elinei Svitolina.

Referitor la întâlnirea cu Julia Goerges din sferturile de finală, Simona Halep a dezvăluit că este mândră de forța sa mentală: ”Nu m-am gândit la un al treilea set. Am vrut doar să lupt până la sfârșitul celui de-al doilea set. Așa că nu am renunțat și nu mi-am pierdut încrederea, chiar dacă a, pierdut puncte. Am încercat doar să rămân acolo, concentrată, să rămân puternică pe picioare, pentru că ea lovește mingea puternic și nu este ușor. Sunt foarte mândră că pot să rămân puternică din punct de vedere mental și că mă lupt pentru fiecare minge”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a învins-o pe Julia Goerges după un meci extrem de echilibrat cu scorul de 7-6 (1), 7-6 (6). În semifinale, românca o va întâlni pe Elina Svitolina.