Simona Halep

Simona Halep, relaţie specială cu Darren Cahill. “Pot să spun că e greu fără el! Îi cer sfaturi!”

06.01.2019 | 12:33
Simona Halep relatie speciala cu Darren Cahill Pot sa spun ca e greu fara el Ii cer sfaturi

Simona Halep şi Darren Cahill au decis să nu mai colaboreze, iar anunţul a fost făcut de antrenorul australian pe 9 noiembrie 2018, dar cei doi au păstrat o relaţie specială. Numărul 1 mondial a dezvăluit că vorbeşte zilinic cu Darren Cahill, iar acesta îi oferă sfaturi preţioase. Simona Halep a ţinut să explice şi de ce a decis să nu mai continue cu Darren Cahill, chiar dacă în perioada petrecută alături de el a cunoscut cea mai înaltă performanţă.

Mai mult, Simona Halep a profitat de faptul că participă la turneul de la Sydney, primul din acest an competiţional, şi s-a întâlnit cu Darren Cahill. Sportiva noastră a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram în care apare cu fostul ei antrenor arătând faptul că s-au despărţit în termeni buni şi o reîntâlnire în Australia era inevitabilă. Sâmbătă, 5 decembrie, Simona şi Cahill au luat cina împreună. “Prima noastră cină în 2019. Le aştept nerăbdătoare pe următoarele”. VEZI IMAGINEA ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS!

Simona Halep şi Darren Cahill au o relaţie specială

A luat decizia de a nu mai lucra cu mine din cauza familiei şi familia este întotdeauna pe primul loc. Nu am fost dezamăgită sau supărată, am înţeles tot. Avem o relaţie foarte bună. Discutăm des, în cam toate zilele. Îi cer sfaturi şi mi le acordă. Am discutat şi în pauza competiţională. Nu e la fel ca înainte pentru că nu mai e antrenorul meu, însă suntem prieteni buni şi ăsta e cel mai important lucru. Ultimii patru ani cu Darren au fost şi cei mai buni patru ani din cariera mea. Pot să spun că e greu fără el. Acum mă ajută căpitanul echipei de Fed Cup, dar nu e antrenorul meu, ci s-a întâmplat să fie lângă mine”, a mai spus Halep.

Simona Halep va începe prima ei competiţie din 2019 la Sydney Internaţional. Românca se va duela în turul al doilea împotriva câştigătoarei dintre Ashleigh Barty şi Jelena Ostapenko.