Sport

Simo e pe val în Australia! Cum a sărbătorit Simona Halep titlul de la Melbourne. Foto

Simona Halep a profitat de retragerea de la turneul de la Sydney și a făcut o mini-croazieră în Melbourne și s-a răsfățat cu o piziza în formă de rachetă de tenis.
10.01.2022 | 10:55
Simo e pe val in Australia Cum a sarbatorit Simona Halep titlul de la Melbourne Foto
ADVERTISEMENT

Simona Halep a câștigat cel de-al 23-lea turneu din carieră, iar Ilie Năstase a comentat în exclusivitate pentru FANATIK, reușita sportivei care a urcat pe locul 15 în ierarhia mondială.

Simona a decis să se retragă de la turneul de la Sydney și a luat o pauză binemeritată cu o săptămână înainte de debutul turneului de Grand Slam de la Australian Open.

ADVERTISEMENT

Simona Halep se bucură de o „croazieră” în Melbourne înainte de Australian Open

Simona Halep se simte excelent în Australia și a reușit să treacă peste anul de coșmar, lăsând în urmă accidentările.

Dacă anul trecut s-a aflat în carantină totală în camera de hotel, acum Simona se poate bucura de vremea excelentă din Australia și să își ofere un răgaz înainte de primul turneu de Mare Șlem al anului.

ADVERTISEMENT
Simona Halep se plimbă cu barca și sărbătorește victoria în turneul de la Melbourne. Sursă foto: Instagram Simona Halep
Simona Halep se plimbă cu barca și sărbătorește victoria în turneul de la Melbourne. Sursă foto: Instagram Simona Halep.

Simona mai are la dispoziție șapte zile să pregătească turneul de Australian Open, o săptămână în care sa va odihni dar va continua programul de antrenamente.

Noul număr 15 WTA radiază de fericire și pare în formă maximă înainte de primul turneu de Grand Slam, cu un moral excelent și stare fizică și psihică foarte bună.

ADVERTISEMENT
Simona Halep radiază de fericire în Australia și profită de zilele „libere”. Sursă foto: captură Instagram
Simona Halep radiază de fericire în Australia și profită de zilele „libere”. Sursă foto: captură Instagram.

Simona Halep s-a „premiat” cu o…pizza în formă de rachetă de tenis în Australia

Simona Halep și-a regăsit tonusul fizic alături de preparatorul Theo Cercel, cu care a colaborat excelent în trecut, iar după succesul de la Melbourne a făcut o mică abatere de la dieta sa și s-a „delectat” cu o pizza în formă de rachetă de tenis, pentru care jucătoarea a fost extrem de recunoscătoare.

Surpriză pentru Simona Halep în Australia! A primit o pizza în formă de rachetă de tenis. Sursă foto: Instagram Simona Halep
Surpriză pentru Simona Halep în Australia! A primit o pizza în formă de rachetă de tenis. Sursă foto: Instagram Simona Halep.

Simona Halep nu l-a uitat nici pe Darren Cahill, care a venit special să o urmărească pe fosta sa elevă: „Este minunat să am un nou discurs aici, pe acest teren. Acum trei ani, după finala Australian Open, am vorbit ca învinsă. Veronika, te felicit. Poate nu ai jucat cel mai bun tenis al tău, dar îți urez succes la Australian Open. Mulțumesc echipei mele, știu că nu este ușor să lucreze cu mine. Dar haideți să continuăm cu victoriile, îmi place acest sentiment.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc și lui Darren Cahill, l-am văzut pe ecrane. Este în continuare în familia mea, chiar dacă nu mai face parte din echipă. Felicit organizatorii, condițiile sunt foarte bune, ne simțim în siguranță”.

Ce a spus Ilie Năstase despre succesul Simonei Halep de la Melbourne

Ilie Năstase a comentat în exclusivitate pentru FANATIK parcursul Simonei Halep de la turneul de la Melbourne și este convins că a luat decizia corectă să se retragă de la Sydney:

„Este un start perfect pentru Simona Halep. Chiar dacă vorbim de un turneu mai mic, forma arătată, încrederea, sunt la un nivel mare şi acum contează ca toate acestea să se vadă la Australian Open. 

Mă bucur că nu joacă la Sydney. De asta mă bucur cel mai mult. A jucat o săptămână aici, îi ajunge. Dacă s-ar fi dus şi acolo şi ar fi ajuns în fazele finale sau ar fi câştigat turneul, ar fi ajuns obosită la Australian Open. E foarte important.

Adrian Marcu, Daniel Dobre sunt foşti jucători de tenis, au experienţă mare şi în antrenorat, este foarte bine pentru Simona. Dar odată ce a intrat pe teren, nu poate să îi mai spună nimeni nimic. Este doar ea.

Nici Marcu, nici Dobre, nici taică-su, nici eu, nu putem să îi mai dăm niciun sfat când e pe teren. Va avea o săptămână în care să se pregătească pentru Australian Open şi la ce formă a arătat până acum, poate să arate lucruri bune”, a declarat Ilie Năstase pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT