Sport

Simona Halep s-a relaxat înainte de meciul din optimi de la Australian Open 2022. Plimbare pe străzile din Melbourne. Foto

După ce s-a calificat în optimi la Australian Open 2022, Simona Halep a decis că a venit momentul unei scurte relaxări și a ieșit la o plimbare prin Melbourne.
23.01.2022 | 13:00
Simona Halep sa relaxat inainte de meciul din optimi de la Australian Open 2022 Plimbare pe strazile din Melbourne Foto
ADVERTISEMENT

Pentru un loc în sferturile de finală, campioana noastră urmează să o întâlnească pe franțuzoaica Alize Cornet, meciul fiind programat luni dimineață, de la ora 04.00.

În ciuda faptului că rezultatele meciurilor directe o avantajează pe adversara sa, fostul lider WTA are de partea sa un atu care se poate dovedi decisiv pentru accederea între cele mai bune 8 jucătoare.

ADVERTISEMENT

Cum s-a relaxat Simona Halep înaintea optimilor de la Australian Open 2022

Organizatorii Australian Open 2022 au decis să programeze meciul din optimi dintre Simona Halep și Alize Cornet în sesiunea de zi, la ora locală 13:00, nouă ore mai devreme în România, astfel că sportiva noastră a avut timp să se relaxeze la o plimbare prin Melbourne.

Simona Halep relaxare optimi Australian Open 2022

Pe rețelele de socializare au apărut fotografii în care Halep apare foarte veselă pe malul râului Yarra, care traversează orașul Melbourne. Îmbrăcată lejer, cu tricou alb, pantaloni scurți de jeans, pantofi sport și șapcă, Simo a părut total deconectată de tensiunea care domnește la primul Grand Slam al anului.

ADVERTISEMENT

Simona Halep relaxare optimi Australian Open 2022

Să sperăm că momentele de detașare o vor ajuta pe dubla campioană de Grand Slam să se concentreze mai bine la partida cu Alize Cornet și să obțină o victorie care să o ducă în sferturile de finală.

Simona a ajuns a doua favorită la trofeu

Imediat după victoria din turul 3 cu Danka Kovinic, antrenorul Daniel Dobre a dezvăluit că marele avantaj al Simonei Halep la Australian Open 2022 îl reprezintă faptul că știe să-și controleze mult mai bine emoțiile.

ADVERTISEMENT

Românca visează la o nouă finală și a dezvăluit în conferința de presă susținută după meciul cu Danka Kovinic că a ales rochia roșie pentru acest turneu pentru că se aseamănă cu cea purtată la Melbourne în 2018, atunci când a ajuns în ultimul act.

Înainte de startul turneului de la Antipozi, Halep avea o cotă de 15 să câștige Australian Open 2022. Însă, după evoluțiile foarte bune, bookmakerii au ”recalculat” șansele Simonei de a ridica trofeul și o consideră acum a doua favorită.

ADVERTISEMENT

Halep atacă revenirea în Top 20

Dubla câștigătoare de Grand Slam a dezvăluit după succesul cu Danka Kovinic că îi este dor să lucreze alături de Darren Cahill, în ciuda faptului că are o echipă de care este mulțumită, însă își dorește să aibă rezultate foarte bune și în actuala componență.

Pentru calificarea în optimile de finală, fostul număr 1 mondial şi-a asigurat un cec în valoare de 236.281 de dolari (328.000 de dolari australieni) şi 240 de puncte WTA. Un succes cu Cornet i-ar aduce în conturi nu mai puțin de 387.919 de dolari.

După accederea între cele mai bune 16 jucătoare la Australian Open 2022, Simona Halep a urcat pe locul 22, în clasamentul live WTA. În acest moment, sportiva de 30 de ani are 2.117 puncte, iar o victorie în meciul cu Alize Cornet ar fi echivalentă cu reîntoarcerea în Top 20.

ADVERTISEMENT