VIDEO. Simona Halep, ”RESETATĂ” de Cahill: ”Am fost nervoasă în primul set”

Claudiu Melinte   
in Sporturi
30/07/2016, 00:03
VIDEO. Simona Halep, ”RESETATĂ” de Cahill: ”Am fost nervoasă în primul set”

Simona Halep a început foarte greu meciul cu Svetlana Kuzneţova. I-a trebuit 25 de minute să cîştige primul game în faţa rusoaicei! La o moment dat, i-a cerut ajutorul antrenorului Darren Cahill, care a reuşit să o ”reseteze”. În seturile doi şi trei, Simona a făcut spectacol! 3-6, 6-1, 6-1 a fost scorul final.

“Lasă serviciul că eu l-am schimbat. Dacă pierzi din cauza asta e vina mea, nu a ta. Nu te gîndi la asta. Încercăm să schimbăm ceva, să ai un serviciul care să te ducă mai sus. Nivelul Kuzneţovei va creşte, aşa că trebuie să fii pregătită să nu mai faci greşeli din frustrare. Nu ne interesează neapărat meciul ăsta, ne interesează cum vom juca de acum înainte”, a fost mesajul lui Darren Cahill.

Simona Halep a recunoscut că a fost nervoasă în primul set, însă rămîne cu zîmbetul pe buze după performanţele sale din celelalte două seturi: ”A fost foarte greu. Mă simt obosită. e foarte puternică Svetlana. Sînt foarte fericită că am cîştigat în faţa ei. Am fost nervoasă în primul set. Nu reuşeam să fiu agresivă. M-am luptat şi am cîştigat. Mîine nu va fi foarte usor”, a spus Simona imediat după meci.

VEZI VIDEO AICI:

Ştirea MOMENTULUI

Cătălin Golofca e dorit de Craiova, însă FC Botoşani nu renunţă la el: “Avem oferte, dar nu-l dăm”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×