Sport

Simona Halep și-a făcut planuri pentru 2022: ”Voi juca din nou împreună cu Horia Tecău”

Simona Halep și Horia Tecău, cei mai galonați jucători de tenis români, refac echipa de aur. Halep a anunțat că vor juca din nou împreună, anul viitor.
18.12.2021 | 13:11
Simona Halep sia facut planuri pentru 2022 Voi juca din nou impreuna cu Horia Tecau
ADVERTISEMENT

Doi dintre cei mai iubiți sportivi români, Simona Halep și Horia Tecău, au decis să refacă echipa ca în vremurile bună și să revină împreună pe teren.

Nu vor evolua într-un turneu din circuitul mondial, ci la Sports Festival 2022, într-un demonstrativ ce va marca ”retragerea” lui Horia Tecău.

ADVERTISEMENT

Simona Halep: ”Va fi o sărbătoare dedicată lui Horia”

Simona Halep este o prezență constantă la Cluj-Napoca, fie jucând pentru România în meciurile de FED Cup, respectiv Billie Jean King Cup, fie la turneele organizate în orașul de pe Someșul Mic.

Tot la Cluj-Napoca, Horia Tecău a jucat ultimul meci din carieră, în victoria la dublu, alături de Marius Copil, 4-6, 6-3, 6-2 cu Sergio Galdos/Arklon Huertas del Pino, din barajul pentru calificările la faza finală a Cupei Davis.

ADVERTISEMENT

Cu puțin timp înainte, Tecău își anunțase oficial retragerea din tenis, dar a ținut să mai joace un ultim meci pentru România.

În semn de recunoștință pentru întreaga lui carieră, organizatorii Sports Festival au decis ca anul viitor, în demonstrativul de tenis al Simonei Halep, să-l invite pe fostul triplul câștigător de Grand Slam.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a anunțat pe rețelele de socializare că va reface echipa cu Tecău, fie și pentru un singur meci, cel de la Cluj-Napoca, unde sportiva se simte ”acasă”.

”Salutare! Sunteți pregătiți? Gata! Facem echipă și intrăm din nou împreună pe teren. Jucăm la Sports Festival, în iunie 2022! Va fi un demonstrativ de sărbătoare, dedicat carierei extraordinare a lui Horia! Pentru mine e o plăcere să joc alături de tine, acasă”, a scris Halep pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)

Când revin pe teren Simona Halep și Horia Tecău

Sports Festival 2022 se va derula în perioada 9-12 iunie, iar demonstrativul de gală al Simonei Halep și al lui Horia Tecău este programat în cea de a doua zi a evenimentului.

”În 10 iunie ne întâlnim la BT Arena în Cluj-Napoca pentru a sărbători cariera impresionantă a unui sportiv excepţional – Horia Tecău! 18 ani petrecuţi în circuitul profesionist.

38 de titluri câştigate, 3 titluri de Grand Slam la dublu, vicecampion olimpic. Suntem onoraţi să găzduim meciul de retragere din competiţiile oficiale al lui Horia!”, transmit organizatorii pe pagina de Facebook a festivalului.

ADVERTISEMENT
Tags: