Sport

Simona Halep, mesaj haios adresat soțului în noaptea de Revelion: „Unii cu sapa, alții cu…”. Foto

Simona Halep a petrecut Revelionul în Asutralia, departe de soțul ei. Sportiva se pregătește pentru debutul noului sezon. În noaptea dintre ani, însă, i-a transmis un mesaj amuzant lui Toni Iuruc.
01.01.2022 | 13:09
Simona Halep mesaj haios adresat sotului in noaptea de Revelion Unii cu sapa altii cu Foto
Simona Halep a postat pe contul sau de social media un mesaj amuzant pentru Toni Iuruc. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Simona Halep a petrecut primul Revelion în calitate de soție, departe de jumătatea ei, Toni Iuruc. Sportiva se pregătește în Australia pentru primele turnee ale anului.

Fostul lider mondial nu a uitat să-i transmită un mesaj soțului ei și a făcut-o într-o manieră amuzantă, în timp ce Toni Iuruc participa la petrecerea dintre ani.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a sărbătorit revelionul alături de staff-ul ei, Toni Iuruc a petrecut

Aflată în Australia unde pregătește participarea la primele turnee ale anului, Simona Halep a intrat în noul an cu 9 ore mai devreme decât soțul ei, Toni Iuruc.

Sportiva a celebrat trecerea dintre ani ciocnind un pahar de șampanie cu membrii staff-ului ei. Câteva ore mai târziu a postat pe Instagram un colaj de fotografii cu ea la antrenament și soțul ei la petrecere.

ADVERTISEMENT

Sportiva nu și-a pierdut simțul umorului și i-a transmis soțului un mesaj haios: ”Unii cu sapa, alții cu mapa”, a scris Halep pe rețelele de socializare.

La începutul săptămânii viitoarea, Simona Halep va disputa primul meci oficial din noul an în cadrul turneului de 250 de puncte Melbourne WTA.

ADVERTISEMENT

Până să ia startul în primul Grand Slam din 2022, jucătoarea română va mai participa la Sydney Tennis Classic WTA, turneu de 500 de puncte ce se va desfășura între 10 și 15 ianuarie.

Care este cea mai mare dorință a Simonei Halep pentru 2022

Simona Halep a decis să plece în Australia imediat după Crăciun pentru a pregăti participarea la Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului.

ADVERTISEMENT

Sportiva a mărturisit la plecare că obiectivul principal pentru noul an este acela de a reveni în Top 10 WTA. Halep a încheiat anul 2020 pe poziția 20 în lume.

Simona Halep a ieșit din primele 10 poziții ale ierarhie mondiale pentru prima oară din 2014 încoace. Anul ce a trecut a fost unul plin de ghinioane pentru tenismenă.

O serie de accidentări au ținut-o departe de terenul de joc, ratând participarea la Wimbledon, Roland Garros și la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ADVERTISEMENT
Tags: