Simona Halep putea fi în “team” Djokovic! Contract uriaş refuzat de campioana noastră înainte să semneze cu Nike

Simona Halep se pregăteşte pentru debutul la turneul de la Doha, primul în care va fi îmbrăcată în echipament Nike. Înainte de a semna cu marele brand american, fostul lider mondial a avut, însă, o altă ofertă demnă de luat în calcul.
14.02.2018 | 12:04
Simona Halep putea fi in team Djokovic Contract urias refuzat de campioana noastra inainte sa semneze cu Nike
ADVERTISEMENT

Simona Halep a negociat cu mai multe companii înainte de a semna cu Nike, care a devenit noul sponsor tehnic al numărului 2 WTA. Francezii de la tennisactu.net susţin că Halep s-a aflat în tratative avansate şi cu Lacoste înainte de a semna cu gigantul american.

Rămasă fără parteneriatul cu Adidas la finalul lui 2017, Halep a stat două luni şi jumătate fără sponsor tehnic şi a îmbrăcat echipament comandat pe internet, dar perioada de aşteptare a meritat din plin, în condiţiile în care Simona a bătut palma cu Nike pentru o înţelegere care-i va aduce în conturi aproximativ două milioane de dolari în fiecare sezon.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, aproape de a fi colega lui Novak Djokovic

Pentru Halep, alegerea unui alt sponsor de calibrul lui Adidas a fost dificilă, dar variantele nu i-au lipsit numărului 2 mondial. Miercuri, presa franceză, prin site-ul tennisactu.net, notează că Simona s-a aflat în tratative avansate cu Lacoste, firma care-l sponsorizează pe Novak Djokovic, dar, în cele din urmă, a ales să dea curs ofertei care a venit din partea celor de la Nike: “Încă de cand eram mică visam să semnez un contract cu Nike şi mă bucur că s-a întâmplat acum”, a spus Simona, după ce s-a alăturat Serenei Williams, Mariei Şarapova, lui Federer şi Nadal pe lista jucătorilor importanţi sponsorizaţi de americani.

Aflată la Doha, unde are nevoie să ajungă în sferturile de finală şi, apoi, să meargă mai departe decât Caroline Wozniacki pentru a redeveni lider mondial, Simona va intra pe teren de la ora 15:00, contra rusoaicei Ekaterina Makarova, împotriva căreia a câştigat trei dintre cele cinci meciuri disputate de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT