Sporturi

Simona Halep s-a antrenat la Beijing de ziua ei! Galerie foto

27.09.2018 | 17:15
Simona Halep sa antrenat la Beijing de ziua ei Galerie foto

Simona Halep s-a antrenat la Beijing de ziua ei. Chiar dacă a fost eliminată în turul secund la Wuhan de către Dominika Cibulkova şi a acuzat dureri în zona lombară, Simona s-a întors deja pe terenul de tenis pentru antrenament. Liderul mondial din WTA împlineşte astăzi 27 de ani şi chiar dacă a fost sărăbtorită în cadrul echipei, Simona nu şi-a luat liber de la tenis azi.

La doar o zi după ce a aterizat la Beijing, pentru turneul China Open, care se desfăşoară în perioada 1-7 octombrie, competiţie de categorie Premier Mandatory, Simona a început pregătirea. Alături de ea, în China, sunt Teo Cercel, Andrei Cristofor şi William Birău. În curând, alături de Simo va fi şi Darren Cahill, care a petrecut în ultima vreme timp cu familia sa în Australia. VEZI AICI GALERIA FOTO

Simona Halep a sărbătorit la Beijing… prin antrenament

Nu a contat că vine după o înfrângere sau că are dureri, nici măcar că azi este ziua ei şi că ar putea la fel de bine să se relaxeze, să petreacă şi să guste din tot ce-şi doreşte, fiind, evident, răsfăţată de staff-ul ei tehnic. Simona Halep a preferat să vadă cum se simte la antrenament şi să se pregătească pentru ultimele turnee ale anului. Competiţia din Beijing este una foarte specială pentru româncă. Anul trecut, după o semifinală disputată cu Jelena Ostapenko, Simona a ajuns pentru prima dată pe locul de lider mondial, având parte de o ceremonie de premiere specială, pentru care organizatorii din China au făcut eforturi considerabile.

Aşadar, sportiva noastră are de apărat la Beijing 650 de puncte WTA, în sezonul trecut fiind învinsă în finală de către Caroline Garcia. După Beijing, Simona va merge în Moscova pentru turneul Kremlin Cup, iar mai apoi la ultimul turneu important al anului, Turneul Campioanelor, organizat la Singapore. Simona Halep a obţinut prima calificarea la acest turneu, iar alături de ea va fi cu siguranţă Angelique Kerber, care a evoluat foarte bine anul acesta la turneele majore, impunându-se la Wimbledon după un ultim act disputat cu Serena Williams..

Tags: