Simona Halep

Simona Halep s-a antrenat la Dubai cu legendara Kim Clijsters: „Sunt sigură că e capabilă să facă multe” + reacția belgiencei

16.02.2020 | 18:08
Simona Halep sa antrenat la Dubai cu legendara Kim Clijsters Sunt sigura ca e capabila sa faca multe  reactia belgiencei
ADVERTISEMENT

Kim Clijsters revine în circuitul WTA la 36 de ani, cu ocazia turneului de la Dubai. Românca Simona Haleps-a antrenat în această dimineață cu jucătoarea de tenis din Belgia și a mărturisit că se bucură pentru revenirea surprinzătoare a lui Clijters în circuit.


UPDATE, 16 februarie, ora 18:09 / Kim Clijsters a lăudat-o pe Simona Halep la finalul antrenamentului pe care cele două l-au făcut împreună la Dubai. ”Sunt un mare fan al ei de câțiva ani, am urmărit victoriile ei de la Open-ul Franţei, Wimbledon, este minunat să văd reușind pe cineva care muncește atât de mult”.

ADVERTISEMENT

”Pe antrenorul ei, Darren, îl ştiu foarte bine, am ținut legătura, ne-am antrenat bine astăzi, a fost distractiv. Simona e genul care se antrenează din greu, e minunat să schimbi mingi cu ea”, a declarat Clijsters pentru Digi Sport.


Simona Halep s-a antrenat alături de Kim Clijsters la Dubai

Românca a vorbit despre antrenamentul inedit. „Chiar m-am antrenat cu ea în această dimineață. Joacă la fel de bine. A fost un antrenament extrem de bun și e plăcut să o vedem înapoi în circuit, la 36 de ani.

ADVERTISEMENT

E o motivație pentru toată lumea. Sunt sigură că e capabilă să facă multe”, a explicat Simona Halep pentru Digi Sport.

Antrenament inedit pentru Simona Halep, în compania belgiencei Clijters
Antrenament inedit pentru Simona Halep, în compania belgiencei Clijters

Kim Clijsters se întoarce în circuitul WTA la 36 de ani

Kim Clijsters a surprins pe toată lumea după ce a anunțat că va reveni în 2020 în circuitul WTA. Asta, după ce s-a dedicat familiei în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT

Nu simt că am ceva de demonstrat, e o simplă provocare. Am prieteni care își doresc să alerge maratonul de la New York până la împlinirea vârstei de 50 de ani. Eu ador să joc tenis.

Oricând sunt disponibilă pentru un meci demonstrativ, dacă cineva mă roagă să jucăm împreună imediat sunt de acord. Da, voi fi partenera ta de antrenament astăzi, pentru că iubesc să joc tenis.

ADVERTISEMENT

Întrebarea este, totuși, sunt capabilă să ajung la nivelul la care aș vrea să fiu? Nu simt că trebuie să demonstrez ceva, doar vreau să fie o provocare pentru mine și să fiu puternică din nou. Acesta e maratonul meu”, și-a motivat Clijsters revenirea în tenis.

Kim Clijsters a câștigat în cariera sa patru turnee de Mare Șlem. US Open în 2005, 2009 și 2011 și Australian Open în 2011. Jucătoarea de tenis din Belgia a reușit în cariera sa să câștige 41 de titluri în proba de simplu, dar și 11 titluri la dublu (printre care Wimbledon și Ronald Garros). Clijsters a câștigat în cariera sa peste 20 de milioane de dolari.

La Dubai, Kim Clijsters trebuia să debuteze împotriva olandezei Kiki Bertens (8 WTA). Bertens a abandonat în urmă cu câteva ore, astfel că belgianca va da piept cu Garbine Muguruza, din Spania (16 WTA).

  • 523 de victorii a obținut în cariera sa Clijsters
ADVERTISEMENT