Sporturi

Simona Halep s-a antrenat la Roland Garros 2019 în tricoul Viitorului! Ce mesaj le-a transmis elevilor lui Hagi. VIDEO

21.05.2019 | 19:30
Simona Halep sa antrenat la Roland Garros 2019 in tricoul Viitorului Ce mesaj lea transmis elevilor lui Hagi VIDEO

Simona Halep, ocupanta locului trei în clasamentul WTA, a ajuns deja la Paris, acolo unde săptămâna viitoare va juca la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Competiţia din Franţa se desfăşoară în perioada 26 mai – 9 iunie. Simona Halep şi Rafael Nadal sunt campionii en-titre. Anul trecut, Simona a jucat la Paris cea de-a treia sa finală.

Simona Halep a purtat la Paris un tricou special de la FC Viitorul

Simona Halep a plecat la Paris marţi de dimineaţă, iar după amiază a ajuns deja la Roland Garros, acolo unde a avut primele sesiuni de pregătire înainte de startul turneului său preferat. La primul antrenament pe principala arenă de la Openul francez, Philippe Chatrier, Simona Halep a purtat un tricou special, al FC Viitorul, iar pe spatele tricoului sunt inscripţionate numele Hagi şi numărul 10.

Jucătoarea noastră a avut şi un mesaj pentru elevii “Regelui”: “Succes în Finala Cupei României”, a scris Simona pe contul personal de Instagram. Românca în vârstă de 27 de ani a crescut avându-l idol pe Gheorghe Hagi, iar gruparea Regelui a devenit echipa preferată a fostului lider mondial din WTA.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Succes in Finala Cupei Romaniei ??? #fcviitorul #hagi #10 #proudtohavethistshirt @fcviitoruloficial ?

O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe

Simona Halep vrea să mai cucerească o dată marele trofeu la Roland Garros

”Mă simt bine, sunt sănătoasă, am avut câteva zile de odihnă și sunt gata de luptă. Putem spune că sunt două turnee într-unul singur, adevărat, fiind două săptămâni, dar trebuie să ne setăm că e doar un turneu și să ne păstrăm dorința de a lupta până la final, în cazul fericit. Plec foarte bucuroasă că a mai trecut un an și eu sunt campioana de anul trecut. Sunt foarte veselă că mă întorc acolo, mai ales că Parisul este orașul meu preferat. Mereu am în minte și suflet clipele de anul trecut și asta mă ajută. Sunt cele mai speciale momente și cu siguranță vor rămâne, pentru că a fost prima dată și este și turneul meu preferat”, a declarat Simona la plecarea din ţară.