Simona Halep

Simona Halep s-a despărţit de Daniel Dobre: “Încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon”. Mesajul emoţionant al fostului lider WTA

28.11.2019 | 15:45
Simona Halep sa despartit de Daniel Dobre Incheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon Mesajul emotionant al fostului lider WTA
ADVERTISEMENT

Simona Halep a anunţat astăzi că încheie colaborarea cu Daniel Dobre, antrenor alături de care a câştigat în premieră turneul de la Wimbledon. Începând din 2020, românca va fi pregătită full-time de Darren Cahill, cel care a pregătit-o până în finalul lui 2018.

Simona Halep s-a despărţit de Daniel Dobre: “Încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon”

În urmă cu puţin timp, Simona a anunţat într-o postare pe facebook că se desparte de Daniel Dobre, antrenorul care a pregătit-o în acest sezon. “Daniel, vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce ai făcut pentru mine în acest an. (De fapt, pentru mulţi ani în care ai fost lângă mine).

ADVERTISEMENT

Pentru munca ta asiduă, pentru răbdare şi pentru încrederea pe care ai avut-o în mine. Încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon şi cu o prietenie solidă. Nu puteam să cerem mai mult. Îţi urez tot ce e mai bun şi, cine ştie, viitorul poate să ne aducă din nou împreună”, a scris Halep într-un mesaj emoţionant.

Halep – Cahill, colaborare full-time din 2020

Simona Halep va fi pregătită în sezonul următor doar de australianul Darren Cahill, chiar dacă fostul lider WTA a anunţat în urmă cu o lună că şi Daniel Dobre va face parte din staff-ul ei: “Eu şi Daniel suntem bucuroşi că Darren va reveni alături de noi de la anul, sperăm să fie o colaborare de succes”.

ADVERTISEMENT

Simona va începe 2020 cu turneul de la Adelaide, aflat la prima ediţie. Românca a fost extrem de entuziasmată de oportunitate, mai ales că este oraşul natal al lui Darren Cahill şi a declarat că are amintiri plăcute din Australia.

Halep şi Cahill au încheiat prima colaborare în finalul lui 2018, australianul invocând probleme personale, voia să fie alături de familie mai mult timp. Iar înainte de Turneul Campioanelor cei doi au anunţat că vor reîncepe să lucreze împreună pentru 2020. Cahill a fost alături de Simona şi la Shenzhen, acolo unde a avut loc celebrul episod în care i-a transmis că “este o ruşine absolută”.

ADVERTISEMENT