Sporturi

Simona Halep s-a enervat la intervenţia antrenorului: “Vreau să mă aplaudaţi”

27.03.2019 | 19:55
Simona Halep sa enervat la interventia antrenorului Vreau sa ma aplaudati

Simona Halep l-a chemat pe Daniel Dobre pe teren şi i-a spus să o aplaude! Simona Halep, locul 3 WTA, evoluează chiar în aceste momente în sferturile de finală ale turneului de la Miami, de categorie Premier Mandatory, cu premii totale în valoare de 9,035,428 de dolari. Competiţia din Statele Unite ale Americii se desfăşoară în perioada 19-30 martie.

Simona Halep a fost nemulţumită de faptul că staff-ul ei nu o încurajează îndeajuns

Deşi a început meciul foarte bine şi a condus chiar şi cu 4-1, jucătoarea noastră a pierdut următoarele două game-uri în favoarea adversarei ei, Qiang Wang, şi a părut puţin scoasă din ritm, moment în care a apelat la sfaturile lui Daniel Dobre, noul ei antrenor. La scorul de 4-3 în favoarea româncei, tehnicianul a coborât pe teren, iar Simona Halep a fost cea care a început dialogul, fiind vizibil deranjată de atitudinea celor din staff: “Când am nevoie, fiţi puţin mai energici, aplaudaţi”, a spus Simona Halep.

Daniel Dobre a înţeles mesajul elevei sale şi i-a promis că o vor aplauda cu mai multă energie şi o vor încuraja aşa cum merită: “Ai avut planul foarte bun. Ea nu a făcut pasul în teren la voleu, acceptă lupta, intră în teren. Minge înaltă, minge mai iute. A mers perfect. Când ajungi departe, ai mers prea repede. Aplaudăm şi îţi dăm energie, dar rămâi, te rog, focusată că joci foarte bine”, a spus antrenorul în vârstă de 50 de ani la intervenţia de pe teren.

Simona Halep pe terenul de tenis de la Miami

Simona Halep a explicat relaţia cu Daniel Dobre

“Am lucrat împreună (n.r. – cu Daniel Dobre). M-a ajutat la câteva turnee. Cred că este cea mai bună decizie pe care am luat-o în această perioadă. Nu voi compara niciodată vreun antrenor cu Darren. Cred că am avut cele mai bune rezultate din viaţa mea cu Darren. Am înţeles tot, chiar dacă el vorbea în limba engleză. Dar este bine că am un antrenor român, deparece poate mă pot exprima mai bine”, a spus Simona Halep.