Simona Halep s-a întors la antrenamente! “Darren, ce crezi?” Foto

Irina Aldea   
in Tenis
11/10/2018, 20:00
Simona Halep s-a întors la antrenamente! “Darren, ce crezi?” Foto GALERIE FOTO
Simona Halep s-a întors la antrenamente! "Darren, ce crezi?" Foto

GEORGE COPOS A PROMIS CA REVINE LA RAPID!

Cand revine in Giulesti si detalii despre mega afacerea lui Copos numai in REVISTA FANATIK din ianuarie, la toate chioscurile din tara!

Simona Halep a revenit la antrenamente după ce a aflat că are hernie de disc. Chiar dacă a aflat că suferă de hernie de disc, iar tratamentul presupune câteva săptămâni de odihnă, Simona pare că se simte pregătită pentru a relua antrenamentele şi aptă de a evolua la cel mai înalt nivel al său la ultimele două turnee rămase în acest sezon competiţional: Kremlin Cup şi Turneul Campioanelor. Competiţia de la Moscova se va desfășura în perioada 15-20 octombrie, iar ultimul act al turneului este programat să aibă loc cu doar o zi înainte de startul Turneului Campioanelor.

Românca din fruntea clasamentului mondial a reluat antrenamentele sub atenta supraveghere a micuţei Tania, nepoţica ei. Simona, pe lângă fotografiile adorabile postate pe contul personal de Instagram, a venit cu o propunere inedită pentru antrenorul său australian, Darren Cahill. “Darren, ce crezi? O vei antrena mai târziu?”, a fost mesajul Simonei pentru tehnicianul de la Antipozi.

Simona Halep a revenit pe terenul de tenis! Cu cine se pregăteşte liderul mondial din WTA

Australianul a  reacţionat imediat la postarea elevei sale. “De acord! Dacă seamănă cu mătușa ei, atunci suntem în grafic. Văd că deja stăpânește foarte bine distrugerea rachetei. Trebuie să mai știu altceva înainte să începem? Este foarte drăguță și crește repede. Văd că schimbă mâna când ține racheta! Fă-o stângace!#VamosRafa”.

Simona va merge la Moscova, acolo unde va evolua săptămâna viitoare, iar mai apoi va face deplasarea spre Singapore. La ediţia din acest an a Turneului Campioanelor, Simo va bifa cea de-a cincea prezenţă consecutivă. Chiar dacă este cea mai constantă jucătoare din Top 10 şi actualmente locul 1 WTA, Simona nu se bucură de încrederea caselor de pariuri. Cele mai mari șanse de a se impune la ultimul mare turneu al anului le are Naomi Osaka, aflată pe locul 4 WTA, iar asta prin prisma ultimelor rezultate obţinute. Japoneza este creditată cu o cotă de 5.50.

Închide ×