Sporturi

Simona Halep s-a plâns de suprafaţa de joc de la Rouen la primul antrenament! Video

17.04.2019 | 16:00
Simona Halep sa plans de suprafata de joc de la Rouen la primul antrenament Video

Simona Halep s-a plâns de suprafaţa de joc de la Rouen la primul antrenament! Semifinala de Fed Cup dintre Franţa şi România se apropie tot mai mult, iar pregătirile la Rouen sunt în toi. Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru, aflat sub îndrumarea lui Florin Segărceanu, vor încerca să ducă România pentru prima dată în istorie în finala competiţiei.

Simona Halep a întâmpinat dificultăţi pe zgura de la Rouen

Chiar dacă eforturile sunt uriaşe de partea taberei tricolore, fetele noastre s-au confruntat cu un duşman aprig încă de la primul antrenament efectuat pe Kindarena, sala unde se vor disputa partidele la sfârşitul acestei săptămâni. Prima rachetă a României, Simona Halep, a fost prima care s-a plâns de terenul de pe Kindarena, reclamând faptul că sunt multe gropi.

Într-un videoclip publicat chiar de francezi pe contul oficial de Twitter al Federaţiei Franceze de Tenis, Simona se aude spunând că sunt multe gropi pe teren şi pentru că cei din echipa noastră nu o aud, ea repetă acest lucru. Zgura este considerată a fi suprafaţa care o favorizează pe jucătoarea noastră, însă dacă terenul nu este pe placul româncelor, echipa noastră ar putea pleca în această cursă cu un dezavantaj destul de mare.

Echipa României de Fed Cup, în faţa unei peformanţe istorice

Între Franţa şi România va fi fără doar şi poate un duel extrem de disputat, mai ales că dorinţa de a ajunge în finala competiţiei este uriaşă, atât de o parte, cât şi de cealaltă. Franța și România s-au mai întâlnit o singură dată în Fed Cup, în 1976. Duelul disputat atunci în SUA, în sală, a fost câștigat de jucătoarele noastre, scor 3-0. Dacă româncele se vor impune la Rouen, în ultimul act al Cupei Federaţiei ar urma să le întâlnească pe câştigătoarele dintre Australia şi Belarus. Finaa Fed Cup este programată să aibă loc pe 9 şi 10 noiembrie 2019.

Tags: