Sport

Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg! Participarea la Wimbledon, în pericol? Prima reacție a româncei

Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg! Nu este complet refăcută după ruptura la gambă, astfel că a decis să nu participe la turneul din Germania.
19.06.2021 | 16:02
Simona Halep sa retras de la Bad Homburg Participarea la Wimbledon in pericol Prima reactie a romancei
ADVERTISEMENT

Simona Halep încă mai simte dureri la gamba stângă și astfel a decis că ar fi prea devreme să revină pe teren săptămâna viitoare. Urma să fie cap de serie numărul 1 la Bad Homburg, turneu care se afla la prima ediție.

Turneul de la Bad Homburg ar fi trebuit să o ajute pe Simona Halep să se acomodeze cu iarba înainte de Wimbledon 2021. Acolo unde ar urma să își apere titlul pe care l-a cucerit în 2019.

ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a retras de la Bad Homburg! Wimbledon şi Jocurile Olimpice, în pericol!

Informația a fost oferită de jurnalista Carole Bouchard, care mai precizează și că prezența la Wimbledon este în pericol. Startul ediției din acest an de la All England Club se dă pe 28 iunie.

Chiar și în cazul în care va putea să joace la Wimbledon 2021, misiunea Simonei Halep se anunță una infernală. Mai ales în condițiile în care nu va putea juca nici măcar un meci pe iarbă înainte de startul competiției.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care recuperarea Simonei nu merge atât de bine pe cât s-a sperat, există temeri și legate de participarea la Jocurile Olimpice. Pe 24 iulie se dă startul turneului olimpic de tenis, la Tokyo. Rămâne de văzut dacă românca va fi aptă și la ce nivel de pregătire va putea ajunge.

Simona Halep, mesaj de la Bad Homburg: “Vreau mult să pot juca la Wimbledon, dar trebuie să am grijă de corpul meu”

Simona Halep, care se afla chiar la Bad Homburg, a confirmat că nu va putea participa la turneu, într-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Și-a reafirmat intenția de a juca la Wimbledon 2021, astfel că va rămâne în Germania câteva zile, pentru a se antrena pe iarbă.

ADVERTISEMENT

“Salutare tuturor! Sunt aici, la Bad Homburg, este un loc foarte frumos. Vreau doar să anunț că nu voi putea concura săptămâna aceasta, gamba mea nu este pregătită pentru o competiție. Vreau să le mulțumesc organizatorilor, condițiile sunt excelente.

Voi continua să mă antrenz, vreau mult să pot juca la Wimbledon. Dar pentru moment trebuie să am grijă de corpul meu și să văd cum decurge recuperarea”, a declarat Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, sub mare presiune din cauza accidentării! Riscă să iasă din top 10 WTA după Wimbledon 2021!

Accidentarea la gambă ar putea să o scoată pe Simona Halep din top 10 WTA, acolo unde se află de mai bine de șapte ani! Românca nu a putut participa la Roland Garros, iar prezența ei la Wimbledon este în pericol. Are de apărat 2000 de puncte la All England Club.

În cazul în care nu va reuși să obțină rezultate bune la Wimbledon 2021, Simona Halep ar putea rămâne cu puțin peste 4.000 de puncte! Jucătoarea care ocupă în prezent locul 10, Karolina Pliskova, are 4285 de puncte.

 

ADVERTISEMENT