Simona Halep

Simona Halep s-a retras de la Indian Wells. ”Accidentarea la picior încă îmi cauzează probleme”

07.03.2020 | 08:13
Simona Halep sa retras de la Indian Wells Accidentarea la picior inca imi cauzeaza probleme
ADVERTISEMENT

După WTA Doha 2020, Simona Halep nu va participa nici la turneul de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells. A doua jucătoare a lumii nu s-a recuperat după accidentarea suferită la Dubai și a anunțat că se retrage de la turneul american.

Simona Halep nu va juca nici la Indian Wells. ”Accidentarea la picior încă îmi cauzează probleme”

Retragerea Simonei Halep de la Indian Wells 2020 a fost anunțată de contul oficial de Twitter al competiției din Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Organizatorii turneului de peste ocean citează declarația Simonei legată de starea ei medicală.

”Sunt foarte dezamăgită să trebuiască să mă retrag de la ediția 2020 a BNP Paribas Open.

Din păcate, accidentarea la picior pe care am suferit-o înainte de Dubai încă îmi cauzează probleme, și nu voi putea să mă recuperez în timp pentru a putea ajunge la Indian Wells.

Turneul este, fără îndoială, unul dintre cele mai importante momente pentru mine din calendarul competițional, și sunt foarte tristă să-l ratez anul acesta, dar deja mă gândesc că mă voi întoarce în 2021!”, este citată Simona.

ADVERTISEMENT

Indian Wells, al doilea turneul consecutiv în care Halep se retrage

Simona Halep ajunge la al doilea turneu consecutiv din 2020 în care este obligată, din cauza unei accidentări, să se retragă.

După ce la la Dubai, a ridicat deasupra capului al al 20-lea titlu al carierei, Simona nu a jucat nici la WTA Doha, întorcându-se în țară pentru refacere.

ADVERTISEMENT

Din păcate, între turneul din Qatar și cel american accidentarea lui Halep nu s-a refăcut, iar jucătoarea a ales să nu-și asume riscuri în condițiile în care e incomplet refăcută, iar sezonul este unul lung și dificil.

  • 9.035.428 de dolari însumează premiile totale la Indian Wells 2020
  • 1000 de puncte WTA primește câștigătoarea competiției
ADVERTISEMENT

Simona Halep a câștigat Indian Wells în 2015, după ce a învins-o într-o finală foarte disputată pe sârboaica Jelena Jankovic (favorită 18), cu 2-6, 7-5, 6-4. În sezonul trecut, Simona a fost eliminată de Marketa Vondrousova în optimile de finală.

ADVERTISEMENT