Sport

Dureros: şirul accidentărilor nu se mai termină pentru Simona Halep! Ruptură şi retragere de la WTA Cincinnati

Simona Halep s-a retras cu doar câteva ore înainte să joace meciul din turul 2 de la WTA Cincinnati.
19.08.2021 | 00:18
Dureros sirul accidentarilor nu se mai termina pentru Simona Halep Ruptura si retragere de la WTA Cincinnati
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a retras de la WTA Cincinnati, după ce a suferit o accidentare în meciul din turul 1 cu Magda Linette. Românca a resimţit dureri în timpul setului 2 şi a cerut intervenţia medicului.

Simona Halep s-a retras de la WTA Cincinnati

“Din păcate, o radiografie din această dimineață a arătat că am o mică ruptură la adductorul drept și, din acest motiv, ar fi prea riscant să joc diseară.

ADVERTISEMENT

Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită de US Open. Pentru fanii din Cincinnati, a fost drăguț să vă revăd”, a anunţat Simona Halep pe contul personal de Instagram.

Teama de accidentări nu-i dă pace: „N-am mai trăit așa ceva”

La finalul meciului câștigat în trei seturi, scor 6-4, 3-6, 6-1, în fața polonezei Magda Linette, sportiva noastră a recunoscut că i-a fost teamă să nu se accidenteze din nou după ruptura musculară suferită cu trei luni în urmă, la Foro Italico.

ADVERTISEMENT

Am lipsit mult din cauza accidentării la gambă, în jur de 3 luni. Mi-a fost teamă să revin, pentru că a fost dureros la Roma. A fost pentru prima dată în viața mea când am avut o astfel de accidentare, așa că nu am știut cum să mă descurc.

Teama este permanentă acum, pentru că a fost o accidentare destul de gravă la Roma. Nu am mai trăit așa ceva și, să ți se rupă mușchiul, nu este o treabă ușoară.

ADVERTISEMENT

Mi-am luat destul timp să mă refac, acum mă simt în siguranță pe teren. Azi am avut dureri pentru că nu am jucat multe meciuri, iar mușchii nu sunt îndeajuns de pregătiți pentru ritmul meciurilor.

De asta am cerut un timeout medical. Trei luni fără meci jucat, faptul că nu am jucat meciuri oficiale, îmi e mai greu acum, dar, de la o zi la alta, parcă e mai bine.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută am jucat un tenis de calitate înaltă. Simt că am jucat un tenis bun, chiar dacă am avut o pauză atât de lungă înainte. Mi-a dat multă încredere că nivelul meu e aproape de unul bun.

Am simțit că jocul meu e acolo și a trebuit doar să lupt. Asta am făcut foarte bine azi, să lupt. Mi-a fost dor de competiție, de emoții.

Am avut fluturi în stomac înaintea meciului, întotdeauna mă emoționez înainte de meciuri, dar mi-a fost tare dor de ele, iar acum că le resimt din nou, mă simt vie”, a mărturisit Simona Halep.

ADVERTISEMENT