Simona Halep

Simona Halep s-a retras de la WTA Dubai! Prima reacție, când ar putea să revină pe teren şi motivul deciziei. Update

04.03.2021 | 17:04
Simona Halep sa retras de la WTA Dubai Prima reactie cand ar putea sa revina pe teren si motivul deciziei Update
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a retras de la WTA Dubai, turneu de categorie WTA 1000 care se va desfășura săptămâna viitoare. Asta după ce jucătoarea din România, locul 3 mondial, decisese să nu joace nici la Doha, în această săptămână.

Prima reacție a Simonei Halep după ce s-a retras de la WTA Dubai

UPDATE 4 MARTIE, ora 16:56 / Simona Halep a oferit o primă reacție după ce a luat decizia de a se retrage și de la turneul WTA de la Dubai din cauza problemelor de sănătate.

ADVERTISEMENT

„Din păcate nu mă simt 100% cu spatele și am luat decizia dificilă de a mă retrage de la Dubai. Am amintiri grozave de când am câștigat al 20-lea titlu al meu anul trecut acolo, așa că sunt dezamăgită că nu-mi voi putea apăra titlul anul acesta”, a scris Simona pe rețelele de socializare.


ȘTIRE INIȚIALĂ 4 MARTIE, ora 01:14

Simona Halep este chinuită de probleme medicale după Australian Open 2021, competiție la care a fost eliminată în sferturile de finală, de Serena Williams.

ADVERTISEMENT

Sunt aceleași vechi probleme la spate ale Simonei, pe care le-a acuzat și la Adelaide. De care părea să fi scăpat pe parcursul primului turneu de Grand Slam al anului.

Următoarea competiție pentru Simona Halep este turneul WTA 1000 de la Miami. Apoi trece pe zgură

Simona Halep ar fi trebuit să fie cap de serie la WTA Dubai, în condițiile în care Barty și Osaka nu s-au înscris pentru competiție. Astfel, Elina Svitolina va rămâne favorită 1. Pliskova, Sabalena și Kvitova sunt celelalte trei jucătoare de top 10 în cursă pentru trofeul din Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care nu a mers la Doha și nu va participa nici la Dubai, Simona Halep ar uma să revină pe teren la turneul WTA 1000 de la Miami. Competiția din Florida începe pe 22 martie.

În afară de Simona Halep, Karolina Muchova și Jennifer Brady s-au retras și ele de la Dubai. De aceste decizii ar putea profita Sorana Cîrstea, care are șanse să fie primită pe tabloul principal al competiției.

ADVERTISEMENT

Ce românce participă la WTA Dubai

Patricia Țig este deja sigură de prezența pe tabloul principal al turneului de la Dubai. Irina Begu, Ana Bogdan și Monica Niculescu vor fi prezente în calificările din Emiratele Arabe Unite.

Mihaela Buzărnescu a ales să joace săptămâna viitoare la Guadalajara, unde este calificată pe tabloul principal. În vreme ce Irina Bara va fi în calificările competiției din Mexic.

În luna aprilie vor începe turneele pe zgură, suprafața favorită a Simonei. Iar jucătoarea de pe locul 3 mondial va încerca să fie în cea mai bună formă pentru Roland Garros, unde țintește al treilea titlu de Grand Slam al carierei.

ADVERTISEMENT