Simona Halep

Simona Halep, dezvăluiri despre perioada în care a avut coronavirus: „Cine nu crede, greșește”

21.11.2020 | 13:40
Simona Halep, dezvăluiri despre perioada în care a avut coronavirus: „Cine nu crede, greșește”
Primele imagini de la antrenamentele Simonei Halep în Australia. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a anunțat că s-a vindecat de coronavirus după ce a stat în izolare timp de 14 zile.

În urmă cu zece zile, campioana noastră dezvăluia că a contractat virusul și că se va închide în casă până va reuși să se facă bine.

La câteva zile după anunț, sportiva a făcut o postare pe rețelele de socializare prin care a transmis un mesaj liniștitor pentru fanii săi, îngrijorați pentru starea sa de sănătate.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 21 noiembrie, ora 13:50 / Simona Halep a vorbit despre perioada în care a fost infectată cu noul coronavirus și a dezvăluit că nu știe încă modul în care s-a infectat. În prezent fără probleme, jucătoarea de tenis a povestit cum a trecut prin perioada în care a fost bolnavă, ce simptome a avut și le-a transmis și un mesaj scepticilor cu privire la efectele bolii.

„După Covid-19 am avut o perioadă de zece zile de recuperare, dar acum mă bucur că mă pot antrena. Pe parcursul infecţiei am avut febră, dureri de cap şi dureri musculare, dar bine că nu a fost mai rău. N-am avut probleme de respiraţie deloc, dar n-a fost uşor. Am trăit cu teamă, zi de zi, că o să se întâmple ceva. Dar, bine că a fost ok şi am trecut peste destul de uşor.

ADVERTISEMENT

Eu m-am protejat foarte mult la turnee, la turnee nu avem voie să ieşim din hotel, deci eram protejaţi 100%. Dar aici am mai ieşit în oraş, am avut de făcut anumite treburi, să-mi cumpăr câte ceva şi probabil l-am luat din oraş. Nu ştiu de unde l-am luat, dar trebuie să ne protejăm şi mai mult, deşi nu este uşor, pentru că mental intră o teamă şi nu mai poţi să fii relaxat.

Am mai auzit astfel de păreri (n.r. că virusul nu există) şi nu sunt de acord cu ceea ce aud, pentru că eu am crezut în boală de la început, niciun moment nu am crezut că nu există. Mi-a fost teamă la început mai mult decât acum, dar boala există. Cine nu crede greşeşte, din punctul meu de vedere. Nu trebuie să trăim în teamă, dar trebuie să ajutăm la limitarea răspândirii virusului. Oamenii de la Matei Balş m-au ajutat foarte mult şi m-au susţinut pe toată perioada şi probabil şi de aceea am trecut mult mai uşor peste această problemă”, a spus Halep pentru Digisport.

ADVERTISEMENT

UPDATE, 9 noiembrie, ora 15:54 / La scurt timp după ce a anunțat că s-a vindecat de coronavirus, Simona Halep a ținut să le mulțumească cadrelor medicale de la Institutul Matei Balș.

”Mulțumesc echipei de la Matei Balș pentru întreg suportul depus în această perioadă”, a scris campioana noastră într-un mesaj în limbile română și engleză postat pe contul de Twitter și în care apare alături de aceștia.

ADVERTISEMENT


S-a vindecat Simona Halep de coronavirus

Acum Simona Halep a revenit cu un anunț de ultimă oră pe rețele de socializare în care își informează fanii că s-a vindecat de coronavirus.

”100% recuperată”, a scris campioana de la Wimbledon pe contul de Twitter și a postat o fotografie în care apare cu limba scoasă și face semnul victoriei.

ADVERTISEMENT

Apoi, a urmat un dialog spumos cu antrenorul Darren Cahill. Australianul i-a răspuns cu un mesaj haios și în același timp răutăcios. ”Deci putem începe antrenamentele din pre-sezon?”, a scris Cahill care a încheiat postarea cu un emoticon înfățișând un drăcușor.

Răspunsul Simoeni Halep nu s-a lăsat prea mult așteptat. ”Pentru prima dată în viața mea sunt foarte fericită să încep. 14 zile de izolare nu sunt ușoare”, a scris ea și a pus trei emoticoane cu o față care se prăpădește de râs.

FANATIK a aflat că, înainte de a face public anunțul propriei infectări, Simona Halep a stat izolată și despărțită de iubitul său. Toni Iuruc fusese testat pozitiv în urmă cu patru zile. Deși cei doi s-au separat imediat ce rezultatul testului omului de afaceri a fost aflat, pentru Simona Halep a fost prea târziu pentru a evita infectarea. Sportiva apucase să intre în contact cu iubitul său înainte de a descoperi că acesta este infectat, iar virusul s-ar fi transmis și la ea.

Simona Halep își deschide o nouă afacere și vrea să creeze un vin care să-i poarte numele așa cum au făcut și alte vedete internaționale. Ea a cumpărat câteva zeci de hectare de teren în judetul Constanța, unde a plantat viță de vie și vrea să-și deschidă o cramă. Sportiva a plătit pentru teren aproximativ 500.000 de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SIMONA HALEP
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri