Halep s-a distrat cu ziariştii: "Aştept să devin mai în vîrstă pentru asta!"

Simona Halep a început cu dreptul turneul WTA de la Montreal. Românca a învins-o pe Daria Gavrilova, scor 6-3, 6-2 şi s-a calificat în optimile compeţiţiei. După meci, Halep s-a declarat foarte fericită că a învins-o pe Gavrilova, mai ales că la Roma pierduse meciul direct:

"Daria este o jucătoare foarte puternică. Am jucat împotriva ei pe zgura de la Roma, m-a învins acolo, dar acum am ştiut cum să abordez partida pe hardcourt, suprafaţa mea preferată. M-am simţit bine azi pe teren şi sunt foarte fericită de faptul că am debutat cu o victorie la revenirea pe această suprafaţă", a declarat Halep.

La conferinţa de presă, Simona Halep a fost numai un zîmbet şi a vorbit şi despre participarea la dublu: "M-am distrat foarte mult ieri, dar a fost şi un meci greu în acelaşi timp. Monica îmi spunea mereu <<C'mon, Simona!>>. Am jucat bine şi mi-a dat încredere pentru meciul de simplu. În mod normal, nu vreau să mă înscriu pentru că e greu să joci şi dublu. Dar am vorbit cu Darren şi mi-a zis că ar trebui să joc pentru că e mai bine decît antrenamentul obişnuit. Voiam să mă acomodez 100% cu suprafaţa. Dar încă nu sînt convinsă că o să joc mai multe turnee de dublu. Aştept să devin mai în vîrstă pentru asta! (râde)", a spus Halep.

Dublul Simona Halep/Monica Niculescu s-a calificat în turul doi la Montreal, acolo unde vor juca împotriva perechii ucrainiene Katerina Bondarenko/Olga Savchuk.