Sporturi

Simona Halep – Saisai Zheng 7-5, 6-0. Își știe adversara din turul 3

05.07.2018 | 18:29
Simona Halep  Saisai Zheng 75 60 Isi stie adversara din turul 3

UPDATE, ora 18:35 / Simona Halep se califică în turul 3 la Wimbledon după 7-5, 6-0 cu Saisai Zheng. Va juca în următoarea fază la Wimbledon 2018 cu o altă jucătoare din Asia, Su-Wei Hsieh, din Taipei.


6-0. “Covrigel” oferit de Simona chinezoaicei.

5-0. Simona, la un game de turul 3.

4-0. Simona, execuții spectaculoase și un nou break. Turul 3 e aproape.

3-0. Al șaptelea game la rând câștigat de Simona.

2-0. Simona, un nou break și al șaselea game la rând.

1-0. Simona își face serviciul în startul setului secund.


7-5. Un nou break și, cu patru gameuri câștigate la rând, Simona închide primul set în favoarea ei.

6-5. Al treilea game la rând pentru Simona, care revine în avantaj.

5-5. Simona face break și revine în primul set.

4-5. Simona își face serviciul, dar are nevoie și de break pentru a rămâne în set.

3-5. Zheng salvează o minge de break și își face serviciul.

3-4. Chinezoaica face break.

3-3. Zheng își face din nou serviciul.

3-2. Simona își face serviciul și revine în avantaj.

2-2. Zheng își face serviciul și egalează în startul setului.

2-1. Zheng face un break alb!

2-0. Simona face break după un game prelungit.

1-0. Simona își face serviciul la zero.


Simona Halep – Saisai Zheng LIVE turul 2 Wimbledon 2018. Simona Halep a trecut fără emoţii de Kurumi Nara, scor 6-2, 6-4, în turul 1 al turneului de la Wimbledon. La primul ei meci pe iarbă, românca a avut o prestaţie solidă şi nu i-a dat nicio şansă adversarei. În turul următor, liderul mondial ar avea parte de o nouă partidă accesibilă. Va înfrunta tot o jucătoare din Asia, este vorba de chinezoaica Saisai Zheng, locul 126 în clasamentul WTA.

UPDATE, ora 17:00 / Guido Pella produce surpriza și îl elimină pe Marin Cilic. În 10 minute se dă startul partidei dintre Simona Halep și Saisai Zheng.


UPDATE, ora 16:09 / Guido Pella duce meciul cu Marin Cilic în set decisiv, ceea ce înseamnă că startul partidei dintre Simona Halep și Saisai Zheng se amână. Va începe după ora 17:00.


Simona Halep – Saisai Zheng LIVE turul 2 Wimbledon 2018. UPDATE, ora 23:29 / Organizatorii au anunțat în cele din urmă ora de start a partidei dintre Simona Halep și Saisai Zheng. Meciul a fost pus pe terenul 1 și va începe în jurul orei 16:00. Simona va trebui să aștepte terminarea duelului dintre Marin Cilic și Guido Pella, întrerupt miercuri la 6-3, 6-1, 3-4 pentru croat. Cilic – Pella se reia de la 15:00.


Simona Halep – Saisai Zheng LIVE TEXT, minut cu minut în turul 2 Wimbledon 2018

Zheng a reuşit o victorie surprinzătoare marţi, când a trecut de compatrioata sa, Qiang Wang, locul 70 în clasamentul WTA, scor 6-3, 4-6, 6-1. Partida dintre Halep şi Zheng va fi programată joi, ora de start urmând să fie anunţată în cursul zilei de miercuri. Cele două se vor înfrunta pentru a doua oară, după ce Simona Halep a învins-o pe Zheng în 2015, la Shenzhen, scor 6-2, 6-3.

Simona Halep – Saisai Zheng LIVE STREAM, în turul 2 Wimbledon 2018. Statistica meciurilor directe

Spre deosebire de Simona Halep, Saisai Zheng a jucat pe iarbă în 2018 şi înainte de Wimbledon. A fost prezentă la Nottingham, unde a reuşit să treacă de calificări. Au fost victorii cu Alla Kudriavţeva şi Ella Taylor. Apoi însă a cedat la primul meci pe tabloul principal, în faţa polonezei Magdalena Frech. În afară de Nottingham, Zheng a mai jucat la alte două turnee WTA, dar şi la Roland Garros. A pierdut de fiecare dată de la primul meci. Învinsă de Mandy Minella la Bol, în Croaţia, de Christina McHale la Nurnberg şi de Ekaterina Makarova la Paris.

Simona Halep - Saisai Zheng LIVE STREAM turul 2 Wimbledon 2018
Simona Halep porneşte ca mare favorită la partida din turul doi cu Saisai Zheng.

Cine este Saisai Zheng , adversara Simonei Halep în turul 2 Wimbledon 2018

Simona Halep – Saisai Zheng LIVE turul 2 Wimbledon 2018 În schimb, la turneele ITF, Zheng a avut prestaţii excelente în acest an. A luat titlul la Quanzhou, cu o victorie importantă pe parcurs, în fața britanicei Naomi Broady. S-a impus și la Zhengzhou, unde a reușit să o învingă pe Shuai Peng. A mai fost, de asemenea, o finală la Anning, pierdută însă. Zheng a reușit în 2014 să treacă de Sorana Cîrstea, la Tianjin, dar românca are două victorii în fața asiaticei. Cu Begu este în avantaj chinezoaica, reușind să câștige singura confruntare directă, la Ningbo, în 2013.

Simona Halep – Saisai Zheng  LIVE VIDEO pe Eurosport

Simona Halep – Saisai Zheng LIVE turul 2 Wimbledon 2018. Simona Halep a primit o veste importantă marţi, eliminarea Petrei Kvitova, considerată de casele de pariuri favorită la câştigarea titlului înainte de startul competiţiei. Jucătoarea din Cehia a fost învinsă încă din primul tur, de Aliaksandra Sasnovich, scor 4-6, 6-4, 0-6. Kvitova era pe sfertul de tablou al Simonei Halep, astfel că parcursul româncei ar putea fi mai uşor.

Simona Halep – Saisai Zheng cote la pariuri turul 2 Wimbledon

Simona Halep – Saisai Zheng LIVE turul 2 Wimbledon 2018. Dacă va reuşi să treacă de Zheng şi să se califice în turul 3 la Wimbledon 2018, Simona Halep va juca împotriva câştigătoarei dintre Lara Arruabarrena, cea care a învins-o pe Ana Bogdan, şi Su-Wei Hsieh, cea care a scos-o din competiţie pe Anastasia Pavliucenkova.

 

Tags: