Simona Halep sau Moş Crăciun? Cine a fost, de fapt, pe teren cu Radwanska la Miami Open

Irina Aldea   
in Simona Halep
24/03/2018, 23:24
Simona Halep sau Moş Crăciun? Cine a fost, de fapt, pe teren cu Radwanska la Miami Open

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Simona Halep, locul 1 WTA, a fost eliminată în turul al treilea la turneul din Florida de poloneza Agnieszka Radwanska, 32 WTA, scor 6-3, 2-6, 3-6. A fost pentru a doua oară când poloneza învinge un lider WTA, după ce în 2012 o învingea pe Victoria Azarenka.

Simona a părut agresivă pe tot parcursul partidei, însă a pierdut ritmul în ultimele două seturi, când mingile decisive au aterizat de partea greşită a fileului. Simona a început excelent meciul şi a câştigat cu autoritate primul set, 6-3, controlând jocul în momentele importante. În seturile secund şi decisiv, nivelul de joc al Simonei a scăzut alarmant. Românca a servit ezitant şi nici retururile nu au fost la fel de agresive, permiţându-i polonezei să controleze majoritatea schimburilor, iar statistica a fost dură.

Simona Halep sau Moş Crăciun?

Liderul mondial din WTA a comis nu mai puţin de 44 de greşeli neforţate încercând să joace cât mai agresiv, dar această tactică s-a dovedit a fi necâştigătoare împotriva unei Radwanska aflate în căutare de răspunsuri. Suporterii de pe Twitter ai Simonei au reacţionat imediat după deznodământul partidei: “Simona şi moş Crăciun mai fac atât de multe cadouri”. Foarte mulţi iubitori ai tenisului îi apreciază jocul polonezei Agnieszka Radwanska şi au făcut comentarii în acest sens după ce Simona Halep a cedat în faţa numărului 32 WTA: “Iubesc îngerul meu generos care vrea ca regina să-şi recapete încrederea” sau “Ce prietenă bună este Simo, i-a dăruit Agăi 3 game-uri setul acesta (n.r. primul set)”.

Simona Halep rămâne numărul 1 mondial în ciuda eliminării de la Miami. “Simona a jucat foarte bine. O astfel de victorie mă face mereu fericită. Nu am început bine, dar mi-am revenit. Setul trei a fost unul strâns, dar mă bucur că am câştigat”, a spus Radwanska după meci. Pentru Simona Halep urmează Fed Cup (21-22 aprilie) şi turneul de la Stuttgart (23-29 aprilie).

Închide ×