Sport

Simona Halep, schimbare neașteptată în echipă după eliminarea de la Roland Garros 2022! A renunțat la cel mai vechi colaborator

Simona Halep a luat o decizie importantă în ceea ce privește cariera sa după eliminarea de la Roland Garros 2022 și a făcut o schimbare majoră în echipa sa.
28.05.2022 | 19:49
Simona Halep schimbare neasteptata in echipa dupa eliminarea de la Roland Garros 2022 A renuntat la cel mai vechi colaborator
Simona Halep a luat o decizie importantă în ceea ce privește cariera sa după eliminarea de la Roland Garros 2022 și a făcut o schimbare majoră în echipa sa. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Dubla campioană de Grand Slam a fost învinsă neașteptat de chinezoaica Qinwen Zheng în turul 2 pe zgura pariziană și a părăsit mai repede decât se aștepta toată lumea capitala Franței.

Schimbarea făcută de Simona Halep după eliminarea de la Roland Garros 2022

La 48 de ore după eliminarea dureroasă de la Roland Garros 2022, Simona Halep a anunțat o schimbare majoră în echipa sa. Campioana noastră a renunțat la colaborarea cu managerul Virginia Ruzici, cea care i-a fost alături în ultimii 14 ani, și a semnat cu o firmă suedeză.

ADVERTISEMENT

”A fost o călătorie fantastică. Aș dori să mulțumesc Virginiei Ruzici pentru dăruirea nesfârșită față de mine nu doar ca jucător, ci și ca prieten apropiat. Au fost o experiență uimitoare de 14 ani împreună și o adevărată încântare să lucrez cu ea. Voi prețui pentru totdeauna prietenia noastră.

Acum, aș dori să salut un nou membru în echipa mea. Sunt încântat să anunț că voi lucra cu Nina Wennerstrom și echipa Wesport – Sport Management! Așteptăm cu nerăbdare viitorul!”, a scris Halep, pe contul de Facebook.

ADVERTISEMENT

Simona Halep schimbare Roland Garros 2022

Mesajul fondatoarei Wesport

Nina Wennerstrom, în vârstă de 43 de ani, este o fostă jucătoare de tenis din Suedia, care însă nu a strălucit niciodată. Cea mai bună clasare a sa din carieră a fost în septembrie 2001, locul 643.

Ea a fondat Wesport în 2014 și în prezent este directorul companiei. Wennerstrom are peste 14 ani de experiență în industria internațională de management sportiv și de-a lungul carierei a recrutat și reprezentat unii dintre cei mai buni sportivi din lume.

ADVERTISEMENT

”Bun venit la Wesport Simona Halep. Este o adevărată onoare să reprezinți un sportiv și o persoană cu valorile și etica ta și ne inspiri pe mulți dintre noi să dăm tot ce e mai bun în fiecare zi! 2 titluri de Grand Slam, 23 de titluri WTA și numărul 1 mondial timp de 64 de săptămâni spune totul”, a scris Nina Wennerstrom, pe contul de Twitter.

Programul pentru sezonul de iarbă

După scurta aventură pe zgura pariziană, fostul lider mondial va reveni în țară pentru o scurtă vacanță înainte de a începe pregătirile pentru sezonul de iarbă, al cărui punct culminant îl reprezintă turneul de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, Halep se va odihni în următoarele două săptămâni, va petrece timpul alături de familie și va efectua antrenamente de menținere. Ea s-a înscris la două turnee de pregătire înainte de al treilea Grand Slam al anului, astfel că este de așteptat ca undeva în jurul datei de 6 iunie să reînceapă ședințele de pregătire cu Patrick Mouratoglou.

ADVERTISEMENT