Simona Halep

Simona Halep, schimbare surprinzătoare de program. Ar putea juca la US Open 2020

03.08.2020 | 20:24
Simona Halep schimbare surprinzatoare de program Ar putea juca la US Open 2020
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep a făcut o schimbare surprinzătoare de program pentru sezonul 2020 și ar putea să joace la turneele americane.

Imediat după ce s-a anunțat reluarea competițiilor WTA, campioana noastră a anunțat că nu va merge la turneele din America și că în 2020 își dorește să joace doar în Europa.

ADVERTISEMENT

Halep s-a înscris la primul turneu de după pandemia de coronavirus, la Palermo, dar s-a retras în cele din urmă după ce cazurile noi de infectare au crescut semnificativ în România.

Schimbare importantă în programul Simonei Halep

Anunțul Simonei Halep de la mijlocul lunii iunie, prin care preciza că nu va merge la US Open 2020 a luat prin surprindere lumea tenisului, dar acum românca a deciss să facă o schimbare importantă în programul său de toamnă.

ADVERTISEMENT

Jurnalista Stephanie Myles a anunțat pe Twitter că Halep s-a înscris în ultima clipă la turneul de Mare Șlem de la New York. Această mișcare nu înseamnă neapărat că românca va și merge în SUA, însă a lăsat o portiță deschisă.

US Open 2020 se va desfășura în perioada 31 august – 13 septembrie, dar majoritatea jucătorilor din Europa așteaptă să vadă reguluile sanitare impuse de autoritățile americane și dacă vor fi nevoită să intre în carantină înainte sau la întoarcerea din SUA.

ADVERTISEMENT

Românca în vârstă de 27 de ani ar trebui să participe săptămâna viitoare la turneul de la Praga, însă nu s-a înscris și la competiția de la Cincinnati, care precede US Open și care a fost mutată la New York din cauza noului coronavirus.

Decizia Simonei Halep de a se înscrie la US Open 2020 a fost luată cu doar câteva minute înainte de expirarea timpului în care putea face acest lucru. Ea a luat această hotărâre importantă după ce turneul de la Madrid, deținut de Ion Țiriac, a fost anulat.

ADVERTISEMENT

Oficialii WTA au luat o decizie radicală și au anulat toate turneele din programate în acest an în Asia, de frica pandemiei de coronavirus. În toamnă, Asia trebuia să găzduiască turnee la Seul, Beijing, Wuhan, Nanchang, Zhenzhou, Tokyo, Turneul Campioanelor din Shenzhen și Zhuhai.

ADVERTISEMENT