Simona Halep

Simona Halep se antrenează acasă în plină pandemie: „Am decis să fiu creativă”

25.03.2020 | 18:40
Simona Halep se antreneaza acasa in plina pandemie Am decis sa fiu creativa
ADVERTISEMENT

Simona Halep a decis să se antreneze în casă, în plină pandemie de coronavirus și a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care îi invită pe toți românii să aibă grijă de sănătatea lor prin sport.

Simona Halep se antrenează acasă în plină pandemie

Simona Halep a postat un mesaj pe rețelele de socializare alături de o fotografie în care se antrenează în casă. Campioana de la Wimbledon îi încurajează pe români să se mențină în formă, chiar dacă sunt izolați la domiciliu.

ADVERTISEMENT

„Cine a zis că o canapea e bună doar ca să stai pe ea? Am decis să fiu creativă și să fac mișcare în orice colț al casei”, este cel mai recent mesaj postat de Simona Halep, pe contul ei de pe Instagram.

Simona Halep, izolată la București

Artemon Apostu-Efremov a vorbit despre ce face Simona Halep în perioada epidemiei de coronavirus, iar tehnicianul a mărturisit că dacă nu ar fi fost epidemia „Simo” ar fi fost aptă pentru a participa la Miami.

ADVERTISEMENT

„Simona este în regulă, dacă nu ar fi fost această amânare a turneelor Simona ar fi fost aptă pentru Miami, dar acum va face o recuperare completă.

Pentru un moment păstrăm partea de izolare, lucrurile s-au petrecut rapid, zilele următoare nu vom merge pe teren. Acasă vom face mai multă pregătire fizică.

ADVERTISEMENT

Sunt multe exerciții pe care le putem face, Darren Cahill s-a întors în Australia, dar este mereu în contact cu noi”.

„Pregătirea de iarnă se vedea din ce în ce mai mult, turneele americane erau foarte spectaculoase, iar Simona precum și ceilalți jucători fac aceste antrenamente și au aceleași programe de ani de zile, iar acum sunt dați peste cap.

ADVERTISEMENT

Fiecare gestionează cum dorește, poate unii aveau nevoie de o perioadă de liniște. Bineînțeles, acum suntem blocați de acest virus și teama este să nu se prelungească prea mult”, a mai spus Artemon Apostu-Efremov.

  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
ADVERTISEMENT