Sport

Simona Halep se căsătorește! Toni Iuruc i-a dăruit inelul de logodnă. Prima reacție a campioanei. Foto

Simona Halep s-a logodit cu Toni Iuruc, iar jucătoarea s-a pozat cu inelul primit.
11.06.2021 | 15:17
Simona Halep se casatoreste Toni Iuruc ia daruit inelul de logodna Prima reactie a campioanei Foto
Simona Halep se casatoreste! Toni Iuruc i-a daruit inelul de logodna. Foto (Prosport)
ADVERTISEMENT
11-06-2021
12:18

Halep a confirmat logodna: ”Am plecat la un drum frumos”

Jucătoarea de tenis Simona Halep a confirmat faptul că a fost cerută în căsătorie de iubitul său Toni Iuruc, dar a precizat că deocamdată nu se gândește să renunțe la tenis.

”E foarte frumos şi îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut aş fi spus că e un moment banal. Impactul a fost mare, sunt foarte emoţionată şi mă bucur foarte mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos.

Chiar dacă nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală, dar este adevărat, ne-am logodit. Am făcut pasul acesta, mă bucur foarte mult şi e un moment important din viaţa mea. Am o viaţă frumoasă. Vreau să dau totul pe teren, vreau să mai joc câţiva ani”, a declarat Halep într-o conferință de presă.

După întâlnirea cu presa, sportiva a făcut o postare pe contul de Facebook în care le-a mulțumit jurnaliștilor și a publicat o fotografie făcută împreună cu aceștia.

”Acum câțiva ani aș fi fost foarte stresată să vorbesc cu presa, dar astăzi m-am simțit relaxată și bucuroasă că pot să împărtășeșc cu voi gândurile mele. Vă mulțumesc pentru toate urările primite și pentru această relație construită de-a lungul anilor!”, a scris Halep.

 

10-06-2021
14:59

Simona Halep, felicitată de Nadia Comăneci după ce s-a logodit cu Toni Iuruc

Simona Halep și-a anunțat logodna cu Toni Iuruc, iar printre primele persoane care au felicitat-o s-a numărat fosta mare gimnastă Nadia Comăneci.

„Felicitări, dragă Simona, cu ocazia logodnei”, a scris Nadia pe Facebook.

 

Simona Halep a mai primit o veste bună și are șanse mari să fie prezentă atât la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, cât și la Jocurile Olimpice de la Tokyo, unde România va mai fi reprezentată de alte două jucătoare.

Pentru Simona e însă liniștea dinaintea furtunii, deoarece în sezonul de iarbă va avea o presiune uriașă pe umeri. Numărul trei mondial ar putea ieși din top 10 WTA pentru prima oară după 11 ani, dacă nu va reuși un turneu bun la Londra.

ADVERTISEMENT

Simona Halep se va căsători cu Toni Iuruc

Simona Halep radiază de fericire în ciuda momentelor grele prin care a trecut în ultima perioadă. Conform Prosport, jucătoarea a fost cerută în căsătorie de partenerul ei, Toni Iuruc, care i-a oferit deja inelul de logodnă mult visat.

Simona Halep s-a pozat cu inelul de logodna. Sursa foto: prosport
Simona Halep s-a pozat cu inelul de logodna. Sursa foto: prosport.

Simona Halep și Toni Iuruc formează un cuplu încă din vara anului 2019, ambii fiind aromâni, așa cum atât Simona cât și familia ei și-a dorit. Unele voci spun că Toni Iuruc ar fi cerut-o de soție pe Simona încă din iarna lui 2019, însă nu există nicio informație clară în acest sens. Acum, însă, după cum se poate vedea în fotografia dezvăluită de Prosport, pare tot mai clar că Simona și Toni sunt făcuți unul pentru celălalt și că își vor uni destinele.

ADVERTISEMENT

Sportiva în vârstă de 29 de ani a declarat în mai multe interviuri că vrea să își întemeieze o familie și își dorește copii, ceea ce ar putea veni mai repede decât ne așteptăm ținând cont de problemele medicale din acest sezon, în care a suferit mai multe accidentări: „Iubirea și tenisul se pot completa și cred că le poți avea pe amândouă, dar cred că viața personală este cea mai importantă. Am un iubit și nu aș sacrifica familia pentru tenis”, a declarat Simona.

Cine este Toni Iuruc

Toni Iuruc este un cunoscut om de afaceri de origine machidonă, cu mult mai vârstă decât Simona: 42 de ani. Cei doi s-au afișat pentru prima oară în public la Palatul Cotroceni, unde jucătoarea fost premiată de președintele Klauss Iohanis cu ordinul Steaua României.

ADVERTISEMENT

Pentru omul de afaceri nu e prima oară când face acest pas, ba chiar se poate spune că are o vastă experiență, după ce a mai fost căsătorit de două ori. E foarte posibil ca în următorii ani să apară și un copil, moment despre care Simona a vorbit emoționată: „Îmi doresc ceea ce mi se întâmplă acum, ceea ce am acum, o liniște sufletească, o bucurie interioară și oameni frumoși alături de mine, cu care petrec mult timp, care mă ajută să mă simt bine și mă protejează. Sigur că mă văd cu copii, ziua aceea cu siguranță va fi, îmi doresc o familie fericită și destul de mulți copii”, a spus ea la Antena Stars în februarie 2020.

Cu toate astea, Toni Iuruc a fost mereu foarte discret în aparițiile sale alături de Simona sau și chiar la meciurile ei, unde a fost văzut de nenumărătate ori, deși nu a stat niciodată în loja rezervată familiei și a celor apropiați.

ADVERTISEMENT

Ce relații a mai avut Simona Halep

Înainte de Toni Iuruc, Simona Halep a mai avut două relații cunoscute cu Costa, fiul lui Teia Sponte, oficialul celor de la FCSB și cu un antrenor de tenis din Pitești, pe nume Radu Barbu. Despre Theo Marius Pașa s-a scris că ar fi avut și el o relație cu machidoanca, deși bărbatul a negat public informațiile apărute în presa din România: „Sunt un fan al Simonei Halep şi al tuturor sportivilor, aşa cum cred că toţi românii ar trebui să fie… Este adevărat faptul că frecventez cafeneaua SH, unde l-am cunoscut pe tatăl Simonei, cu care am o relaţie bună de prietenie”, se apăra acesta.

Simona Halep a petrecut o superbă vacanță la Portofino alături de Radu Barbu în celebra stațiune din regiunea italiană Liguria, construită în jurul unui port cochet, unde au case actori celebri precum George Clooney, Angelina Jolie și mulți alții.

Bunica Simonei Halep declara în 2016 pentru Libertatea că tânăra a fost promisă fiului lui Teia Sponte, Costa, cu care Stere Halep avea o relație foarte bună: „Se ia cu fiul lui Teia. E cipan de-ai noştri”, anunța aceasta. Alte nume vehiculate au fost Sorin Marin, dar și Smiley, ambii dezmințind zvonurile.

ADVERTISEMENT