Sporturi

Simona Halep se implică în lupta împotriva coronavirusului: „Am decis să donez pentru spitalele din București și Constanța”. VIDEO

17.03.2020 | 15:48
Simona Halep se implica in lupta impotriva coronavirusului Am decis sa donez pentru spitalele din Bucuresti si Constanta VIDEO
ADVERTISEMENT

Simona Halep a anunțat că s-a implicat în lupta împotriva coronavirusului și a donat o sumă ce va fi folosită pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare pentru spitale din București și Constanța.

Simona Halep, donații către spitale

Întreaga planetă a fost afectată de pandemia de coronavirus, iar sportivii, care traversează, de asemenea, o perioadă dificilă, aproape toate competițiile fiind suspendate, au ales să se implice direct.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a anunțat, printr-un material video postat pe contul personal de Facebook, că a donat bani pentru dotarea spitatelor cu materialele necesare pentru combaterea coronavirusului.

Din păcate, traversăm cu toții o perioadă foarte grea, cu încercări noi pe care cu greu le-am fi putut imagina în urmă cu câteva luni. Este pe de alta parte și ocazia perfectă să arătăm că știm să fim solidari și responsabili cu viețile noastre și ale celor din jurul nostru.

ADVERTISEMENT

În timp ce noi stăm acasă, medicii și personalul medical fac eforturi uriașe să trateze și să salveze fiecare viața expunându-se personal pentru binele general. Haideți să urmăm cu strictețe indicațiile transmise de autorități și să contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natură să ne afecteze dramatic cursul normal al vieții.

Am decis să donez o sumă de bani pentru achiziționarea echipamentelor și materialelor necesare în asemenea situații, sumă ce va fi direcționată imediat către autoritățile medicale din București și Constanța.

ADVERTISEMENT

Încurajez pe toți cei care pot să sprijine să contribuie și ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Între timp, să avem cu toții grijă de noi, să fim responsabili și pozitivi! Să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis Simona Halep.

Covid19

Din pacate, traversam cu totii o perioada foarte grea, cu incercari noi pe care cu greu le-am fi putut imagina in urma cu cateva luni. Este pe de alta parte si ocazia perfecta sa aratam ca stim sa fim solidari si responsabili cu vietile noastre si ale celor din jurul nostru. In timp ce noi stam acasa, medicii si personalul medical fac eforturi uriase sa trateze si sa salveze fiecare viata expunandu-se personal pentru binele general. Haideti sa urmam cu strictete indicatiile transmise de autoritati si sa contribuim astfel, fiecare dintre noi, la rezolvarea acestei probleme de natura sa ne afecteze dramatic cursul normal al vietii. Am decis sa donez o suma de bani pentru achizitionarea echipamentelor si materialelor necesare in asemenea situatii, suma ce va fi directionata imediat catre autoritatile medicale din Bucuresti si Constanta. Incurajez pe toti cei care pot sa sprijine sa contribuie si ei la eforturile comune de combatere a acestui virus. Intre timp, sa avem cu totii grija de noi, sa fim responsabili si pozitivi! Sa ne ajute Dumnezeu! Pentru donatie : Asociatia "SOCIETATEA DE BOLI INFECTIOASE SI HIV/SIDA" cu sediul in Bucuresti, str. Dr. Calistrat Grozovici , nr 1, inregistrata sub nr 11095/A/2013 in Registrul National al persoanelor fara scop patrimonial, Cod de Identificare Fiscala : 32486880, cont RO54RNCB0078138325900001 – Ron si RO27RNCB0078138325900002 – Eur, deschise la Banca Comerciala Romana, reprezentata legal de D-na Raluca Cruceru – Director executiv

Posted by Simona Halep on Tuesday, March 17, 2020

Tenisul, suspendat până pe 2 mai

WTA a anunțat, luni, suspendarea circuitului până pe 2 mai, din cauza pandemiei de coronavirus.

După ultima decizie, numărul turneelor anulate în această perioadă a ajuns la opt, Stuttgart, Istanbul și Praga alăturându-se pe o listă unde se regăseau deja competițiile de la Indian Wells, Guadalajara, Miami, Charleston și Bogota.

ADVERTISEMENT

Circuitul ar urma să se reia, conform ultimelor anunțuri WTA, la începutul lunii mai, când sunt programate turneele de la Madrid și Roma, Capitatele celor mai afectate țări de coronavirus din Europa.

ADVERTISEMENT
Tags: