Simona se pregăteşte de nuntă! Anunţul familiei: "Cu el se mărită!"

Simona Halep este foarte aproape să facă pasul cel mare. După ce a reuşit să facă performanţă în tenis şi a devenit în urmă cu puţin timp campioană la Montreal, Simona ar urma să se mărite şi să-şi întemeieze o familie.

CLICK PE GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI CU VIITORUL SOŢ AL SIMONEI HALEP

Românca în vîrstă de 24 de ani nu are un iubit oficial, dar bunica ei a anunţat că aceasta se va mărita cu un machidon şi că alesul va fi Costa Sponte, fiul lui Teia Sponte (fostul preşedinte al Stelei), lucru anunţat şi de FANATIK.RO pe data de 24 martie 2015 - vezi aici mai multe detalii.

"Lasă că are ea timp să se mărite. Se poate ca machidonii să se căsătorească cu români. Sînt cazuri şi aici pe stradă, dar noi nu vrem aşa. Familia noastră este foarte mare şi nici unul nu a luat români. Eu i-am spus să ia machidon şi să nu ia român.

Mi-a zis că nu-l face de ruşine pe tatăl ei. Se ia cu fiul lui Teia Sponte. Vă spun drept. Nu sînt lucrurile deloc încurcate. Dacă nu ştiam, nu spuneam. Tatăl lui a fost cu noi la Tulcea. Eu sînt din Tulcea. Au crescut toţi la un loc. Eram prieteni toţi acolo", a spus bunica Simonei pentru Libertatea.