Simona Halep

Simona Halep a început antrenamentele pentru Turneul Campioanelor! Prima poză cu Darren Cahill

24.10.2019 | 17:11
Simona Halep a început antrenamentele pentru Turneul Campioanelor! Prima poză cu Darren Cahill
Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a pus o poză pe Instagram alături de Darren Cahill, antrenorul ei. Cei doi se pregătesc de Turneul Campioanelor din China de la Shenzhen, care se va desfășura între data de 27 octombrie și 3 noiembrie. „Simo„ se simte mai bine și este pregătită de meciurile care o așteaptă la ultimul turneu important din acest an.

Simona Halep, alături de Darren Cahill la Turneul Campioanelor

Simona Halep s-a pozat alături de Darren Cahill la pregătirile dinaintea Turneului Campioanelor de la Shenzhen. „Asta îmi doresc în acest moment în carieră. Am fost numărul 1 mondial destul timp. Acum principalul meu focus e pe astfel de turnee. Merg cu gânduri pozitive acolo, teoretic mă simt bine, dar cu spatele nu ştii niciodată”, a spus Halep înainte de a pleca la Shenzhen.

Simona Halep a avut probleme cu spatele și a fost nevoită să renunțe la turneul de la Moscova, probleme care nu au lăsat-o să evolueze la capacitate maximă nici la turneele de la Wuhan și de la Beijing.

ADVERTISEMENT
Simona Halep, alături de Darren Cahill. Sursă foto: instagram
Simona Halep, alături de Darren Cahill. Sursă foto: instagram

Simona se simte mai bine la spate

„În opinia mea, pot juca. Dar, niciodată nu știi cu aceste probleme la spate, fiecare turneu începe cu dureri la spate pentru că am această problemă încă din 2008, așa că este normal să fie și perioade mai grele, când durerile nu mă lasă să joc”, a declarat Simona Halep înainte de a participa la Cluj, alături de Ion Țiriac și Ilie Năstase, la un eveniment de promovare a tenisului.

„Spatele este mai bine, fac tratament zilnic și parcă este din ce în ce mai bine. Am avut două zile de pauză și astăzi (n.r. sâmbătă) m-am antrenat normal”, a mai spus Halep în momentul în care a început recuperarea.

ADVERTISEMENT
  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SIMONA HALEP
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri