Simona Halep

Simona Halep se relaxează în familie înainte de a reveni pe teren

Simona Halep are la dispoziţie încă 2 săptămâni de relaş până la turneul de la Indian Wells, acolo unde speră să evolueze, dacă starea de sănătate îi va permite. Sportiva noastră a ales în acest timp să fie alături de familie şi să se relaxeze la munte, în Poiana Braşov.
21.02.2018 | 19:39
Simona Halep se relaxeaza in familie inainte de a reveni pe teren

Cea mai bine clasată jucătoare de tenis din România, Simona Halep, va reveni pe locul 1 WTA începând de luni, 26 februarie, iar săptămâna viitoare se va reuni şi întreaga echipă în frunte cu Darren Cahill, în vederea pregătirii turneului de la Indian Wells, acolo unde sportiva noastră a ajuns anul trecut până în turul al treilea.

Până atunci însă, constănţeanca în vârstă de 26 de ani se relaxează în sânul familiei la munte. Cumnata Simonei Halep a postat pe contul său de Instagram Story un scurt videoclip cu Simona îmbrăţişând-o pe nepoţica ei, micuţa Tania. 

Simona Halep, favorita numărul 1 la Indian Wells

Dacă va evolua la Indian Wells, Simona Halep va porni pe tabloul principal din postura de favorită numărul 1 ţinând cont că redevine lider mondial. Pentru Caroline Wozniacki urmează o perioadă dificilă în care este nevoită să apere o mulţime de puncte în clasamentul mondial. Daneza a mers anul trecut până în sferturile de finală la Indian Wells şi până în finală la Miami. 

Constănţeanca este a 25-a jucătoare care devine locul 1 WTA, în istoria de 44 de ani a clasamentul mondial feminin. Halep a devenit la Beijing prima româncă lider mondial în tenis şi al doilea român, după Ilie Năstase, care a fost numărul 1 ATP 40 de săptămâni, între 23 august 1973 şi 2 iunie 1974.

440 de puncte are Simona Halep avans în fruntea ierarhiei WTA, începând cu 26 februarie.

2 săptămâni are românca la dispoziţie până la primul meci de la Indian Wells.