Sport

Simona Halep se simte perfect în Canada. Ce mesaj a postat a doua favorită a turneului WTA Toronto

Simona Halep se simte excelent în Canada unde participă la WTA Toronto. Plasată a doua în ordinea favoritelor, românca a postat un mesaj profund pe rețelele de socializare.
10.08.2022 | 13:05
Simona Halep se simte perfect in Canada Ce mesaj a postat a doua favorita a turneului WTA Toronto
Simona Halep este extrem de încrezătoare în prespectiva participării la US Open
ADVERTISEMENT

Prima rachetă a României a început cum nu se poate mai bine turneul WTA Toronto, cu o victorie care nu lasă loc de interpretări, 6-0, 6-2 cu Donna Vekic. Succesul i-a întărit și mai mult încrederea în propriile forțe.

Simona Halep: ”Cea mai grozavă călătorie”

La 30 de ani Simona Halep este în apogeul maturității sportive, iar acest lucru se transpune adesea și în evoluțiile din teren. După ce a scăpat de temperaturile sufocante de la Washington, Halep a început în forță turneul de la Toronto.

ADVERTISEMENT

Într-o oră și două minute a demolat-o pe sportiva din Croația, Donna Vekic, și a demonstrat că își merită statutul de a doua favorită la câștigarea competiției canadiene.

Până își va afla adversara din turul doi, Simona Halep se relaxează și, între două antrenamente, rememorează cele mai frumoase momente ale carierei, dar și din viața privată.

ADVERTISEMENT

Sportiva a postat un mesaj care îi trădează moralul foarte bun după jocul foarte bun din runda inaugurală: ”Viața este cea mai grozavă călătorie în care vei merge vreodată!”, a scris Halep pe Instagram.

Simona Halep își turează motoarele pentru US Open

Participarea la WTA Toronto face parte din etapa de pregătire a sportivei din țara noastră pentru a atinge forma sportivă maximă la finalul acestei luni când va participa la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

ADVERTISEMENT

La Toronto Simona este cotată cu șansa a doua să câștige competiția, iar culoarul îi este favorabil spre o nouă finală în carieră. Mai întâi, însă, va trebui să treacă de învingătoarea meciului dintre Shuai Zhang și Cristina Bucșa.

Imediat după turneul din Canada, Halep se întoarce în Statele Unite ale Americii pentru a evolua la WTA Cincinati, ultima competiție înaintea mult așteptatului Grand Slam de la Flushing Meadows.

ADVERTISEMENT

Va fi a 13-a participare a Simonei Halep la turneul de la New York. Cea mai bună performanță obținută de sportiva noastră la US Open a fost semifinala din 2015.

ADVERTISEMENT
Tags: