Simona Halep

Simona Halep se teme de o jucătoare care nu e în Top 30! Darren Cahill a spus tot

11.02.2021 | 18:08
Simona Halep se teme de o jucatoare care nu e in Top 30 Darren Cahill a spus tot
ADVERTISEMENT

Ocupanta locului 2 WTA, Simona Halep, a reușit de-a lungul carierei victorii impresionante în fața marilor sportive ale lumii, dar se teme de o jucătoare mai puțin mediatizată și care nu e în Top 30.

Campioana noastră s-a impus după un meci fantastic cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5 în fața Ajlei Tomljanovic, în turul secund de la Audstralian Open 2021.

ADVERTISEMENT

În faza următoarea, ea urmează să o întâlnească pe rusoaica Veronika Kudermetova, locul 36 WTA și cap de serie numărul 32, partida urmând să aibă loc vineri, 12 februarie, de la ora 10:00.

De ce jucătoare se teme Simona Halep

În ciuda faptului că este una dintre cele mai constante sportive din circuitul WTA, Simona Halep are și ea adversari pe care și-ar dori să nu-i întâlnească la niciun turneu, iar cea mai mare teamă a sa este legată de o jucătoare aflată în afara Top 30.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru Tennis Podcast, Darren Cahill, a dezvăluit că jucătoarea care o sperie cel mai tare pe campioana noastră este estona Kaia Kanepi, locul 35 WTA, cea care a eliminat-o în primul tur la US Open 2018.

”La fiecare turneu la care mergem, în special la cele de Grand Slam, Simona mă întreabă pe ce parte de tablou este Kanepi”, a declarat antrenorul australian, care a mai spus că Halep nu a trecut încă peste eșecul dureros de la Flushing Meadows.

ADVERTISEMENT

Kanepi a eliminat-o pe Kenin la Australian Open 2021

La Australian Open 2021, Kaia Kanepi se află pe cealaltă parte de tablou astfel că cele două nu s-ar putea întâlni decât în finală. Estona și-a confirmat statutul de ”bestia nera” pentru marile favorite și la anul acesta la Melbourne, unde a eliminat-o în turul doi pe campioana en-titre, americanca Sofia Kenin.

La conferința de presă de după meciul câștigat cu Ajla Tomljanovic, Halep a declarat că se simtă mândră de felul cum s-a comportat pe teren, mai ales în setul decisiv, când a reușit să revină miraculos pe tabelă.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a părăsit încă din primul tur întrecerea de dublu de la Australian Open. Numărul 2 mondial le-a dat emoții fanilor când a cerut intervenția medicului în primul set pentru a putea continua partida contra perechii Arina Rodionova/Storm Sanders.

ADVERTISEMENT