Sporturi

Simona Halep, şedinţă foto la Constanţa! Cum s-a pozat liderul WTA

24.07.2018 | 09:29
Simona Halep, şedinţă foto la Constanţa. Românca s-a pozat în oraşul natal

Simona Halep, şedinţă foto la Constanţa. Românca s-a fotografiat în oraşul natal, lângă cel mai cunoscut obiectiv turistic, Cazino Constanţa. Mai mulţi fani au fost prezenţi şi au urmărit-o pe jucătoarea de tenis cum s-a pozat.

Campioana din acest an de la Roland Garros este în vacanţă după participarea la Wimbledon. Până să meargă la turneele de hard, urmând să aibă loc ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, Simona Halep se bucură de zile libere alături de familie. A petrecut alături de prietenii din Bucureşti iar acum a mers acasă, la Constanţa. Între timp, se şi antrenează, bineînţeles, dar se şi relaxează şi acum Simona Halep s-a pozat în Constanţa.

Simona Halep, şedinţă foto la Constanţa

Halep s-a fotografiat la Constanţa sub privirile fanilor care au urmărit fiecare mişcare a celei mai bune jucătoare de tenis din lume şi au publicat imagini pe site-urile de socializare.

#simonahalep #numberone #loveyousimonahalep

A post shared by Bianca Vlad (@bianca.vlad1) on

Simona Halep se pregăteşte de sezonul de hard din America. Va merge întâi în Canada, la Rogers Cup, în perioada 6-12 iulie, iar apoi se va muta în Ohio, pentru turneul de la Cincinnati. Ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, care va începe la finalul lunii august.

Simona Halep, şedinţă foto la Constanţa. Românca a pozat în echipament de tenis şângă Cazinoul din Constanţa
Simona Halep, şedinţă foto la Constanţa. Liderul WTA s-a fotografiat lângă Cazino

Citeşte şi: