Sporturi

Simona Halep – Serena Williams 1-6, 6-4, 4-6. Video cu rezumatul de la Australian Open

21.01.2019 | 12:35
Simona Halep  Serena Williams 16 64 46 Video cu rezumatul de la Australian Open

Simona Halep și Serena Williams s-au înfruntat în optimile de finală de la Australian Open. Mai jos găsești rezumatul video al meciului. Vezi aici toate ştirile despre Simona Halep – Serena Williams, LIVE BLOG imagini si informatii în timp real despre marele meci de la Melbourne!

Simona Halep a avut un start catastrofal de meci cu Serena Williams, fiind învinsă cu 1-6. Sportiva noastră a revenit spectaculos însă în actul secund, pe care l-a câștigat cu 6-4. Setul decisiv a fost extrem de echilibrat până spre final, însă experiența Serenei s-a făcut simțită, iar sportiva din SUA s-a impus cu 6-4. A fost cea de-a noua victorie a Serenei în fața Simonei. E pentru prima dată la ediția din acest an a Australian Open când Serena pierde un set.

Simona Halep – Serena Williams 1-6, 6-4, 4-6. Video cu rezumatul de la Australian Open

Înainte de confruntarea de la Australian Open, Simona Halep și Serena Williams se mai întâlniseră de nouă ori. Sportiva din SUA conducea cu un categoric 8-1. Singura dată când Simona se impuese în fața Serenei a fost la Turneul Campioanelor. Totodată, Halep a câștigat printr-un abandon al Serenei în semifinale la Indian Wells.

Palmares Simona Halep – Serena Williams

Cele două sportive nu se mai întâlniseră din 2016, atunci când Serena câștiga în sferturile de finală de la US Open, în trei seturi. De atunci, Serena a dat naștere unei fetițe și a fost nevoită să facă o pauză îndelungată din circuit.

Chiar și așa, a revenit în 2018 la fel de puternică, disputând două finale de Mare Șlem, la Wimbledon și la US Open, ambele pierdute însă. Două finale a disputat Simona Halep la rândul său în 2018, la Australian Open și la Roland Garros. Pe cea de la Open-ul Francez a câștigat-o, dar la Australian Open a pierdut împotriva danezei Caroline Wozniacki.