Simona Halep

Simona Halep – Serena Williams Live VIDEO Online. Vezi meciul GRATUIT

21.01.2019 | 07:45
Simona Halep  Serena Williams Live VIDEO Online Vezi meciul GRATUIT

Live VIDEO Simona Halep – Serena Williams. Vezi gratuit meciul de la Melbourne. Simona Halep joacă luni, 20, ianuarie, în turul al patrulea al primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, în compania Serenei Williams. Liderul mondial întâlnește la interval de 48 de ore pe cea de a doua dintre surorile Williams, după ce sâmbătă dimineața a eliminat-o în turul trei pe Venus Williams, cu scorul de 6-2, 6-3. Vezi meciul LIVE şi toate rezultatele zilei de la Australian Open accesând aplicaţia de mai jos.

Partida Simona Halep – Serena Williams va avea loc la începutul sesiunii de seară, ceea ce înseamnă că nu va începe mai devreme de ora 10:00. Jocul va putea fi urmărit pe canalele Eurosport, care transmit în exclusivitate Australian Open. Acesta este al treilea meci pe care Simona Halep îl joacă pe una dintre cele două arene principale. Până acum Halep a trecut în primul tur de Kaia Kanepi din Estonia, cu scorul de 2-1, apoi de americanca Sofia Kenin, tot cu 2-1, după un set decisiv în care a întors de la 2-4 la 6-4 și în al treilea tur, cu 2-0, de Venus Williams.

Live VIDEO Simona Halep – Serena Williams, turul al treilea la Melbourne

Serena Williams a făcut până acum un turneu perfect, obținând trei victorii la zero, nici un set pierdut, iar diferențele în fiecare set au fost concludente, însă adversarele au fost destul de lejere pentru cea care are un CV absolut impresionant în carieră, 23 de titluri de Grand Slam, dintre care 7 la Australian Open, ultimul în 2017. A învins pe rând pe Tatjana Maria, în duelul mamelor din tenis, apoi pe Eugenie Bouchard, care e doar umbra jucătoarei din 2015 și pe tânăra de 18 ani, Dayana Yastremska.

Simona Halep - Serena Williams. Americanca are un avantaj uriaș în meciuri directe: 8-1
Simona Halep – Serena Williams. Americanca are un avantaj uriaș în meciuri directe: 8-1

Va fi cea de-a noua confruntare directă dintre Simona Halep și Serena Williams. Scorul este îngrijorător, 8-1 pentru americancă, singurul succes al româncei fiind înregistrat la Turneul Campioanelor, însă acum datele problemei sunt mult schimbate, în sensul în care Serena vine după o perioadă extrem de importantă din viața ei, devenind mamă și fiind chiar la un pas de dramă la naștere. Totuși, e de așteptat ca după ce în 2018 a avut evoluții foarte oscilante, ca în acest an să înceapă să regăsească forma care a făcut-o ca ani de zile să domine tenisul feminin.

Urmărește meciurile de la Australian Open LIVE pe FANATIK.RO

Partida Simonei Halep contra americancei Serena Williams va putea fi vizionată în direct pe Eurosport, cu ora 10:00, dar se poate urmări în format LIVE VIDEO și intrând pe site-ul FANATIK.RO, care vă va ține în priză cu absolut tot ce se întâmplă la Melbourne. Simona Halep a declarat înaintea partidei că nu simte nici o presiune, nu a venit la Australian Open cu obiectivul de a câștiga trofeul, ci doar de a se bucura de fiecare meci pe care îl joacă și este pregătită să dea o replică foarte hotărâtă Serenei. Casele de pariuri, deși Halep este liderul mondial, merg decis pe victoria lui Williams cea mică, acordându-i cota de 1,40, în timp ce românca a fost evaluată cu cotă 3 în eventualitatea unui succes.