VIDEO. Simona Halep nu îşi poate apăra titlul la Indian Wells. Oprită de Serena Williams în sferturi

Romania, simona halep, serena williams, indian wells

UPDATE, ora 6:22 / Simona Halep nu i-a putut face faţă Serenei Williams în sferturile de finală de la Indian Wells şi a pierdut în două seturi, scor 4-6, 3-6. Chiar dacă a dat o replică bună şi a dovedit că poate reveni la forma de anul trecut, Simona a avut puţine şanse în faţa liderului mondial. În semifinale, Serena Williams o va înfrunta pe Radwanska. Halep va pierde puncte şi după acest turneu, pe care l-a cîştigat anul trecut, dar forma ei dă mari speranţe pentru meciurile de la Miami, de săptămîna viitoare.

Chiar dacă a pierdut, Simona a reuşit două lovituri spectaculoase, aplaudate de americani. Inclusiv de Serena Williams.

 

3-6. Serena Williams termină cu un as şi obţine calificarea în semifinale.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

3-5. Simona îşi face serviciul la zero, dar are nevoie de break pentru a rămîne în meci.

2-5. Game facil pentru Serena, Halep va servi pentru a rămîne în meci.

2-4. Serena face break după o dublă greşeală a Simonei.

2-3. Game la zero pentru Serena Williams.

2-2. Simona cîştigă iar pe propriul serviciu.

1-2. Game uşor şi pentru Serena pe propriul serviciu.

1-1. Game la zero reuşit de Simona.

0-1. Serena îşi face serviciul în startul setului doi.

........................................................................................

4-6. Simona salvează două mingi de set, dar Serena se impune în cele din urmă în primul act din a treia încercare.

4-5. Simona face din nou break şi va servi pentru a rămîne în set.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, SURSĂ VIDEO 1

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, SURSĂ VIDEO 2

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, SURSĂ VIDEO 3

3-5. Simona îşi face serviciul imediat după o scurtă discuţie cu Darren Cahill.

2-5. Serena seveşte perfect şi este la un game de a lua primul set.

2-4. Serena face din nou break şi se distanţează.

2-3. Serena Williams îşi face serviciul la 30.

2-2. Serena reacţionează imediat şi face rebreak. Simona are o ieşire nervoasă.

2-1. Break reuşit de Simona. Serena dă semne că nu se simte confortabil în meci.

1-1. Simona serveşte bine şi egalează imediat.

0-1. Serena se impune uşor pe propriul serviciu.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI INDIAN WELLS. UPDATE, ORA 4:45 / S-a terminat partida Djokovic - Feliciano Lopez, scor 6-3, 6-3, în favoarea sîrbului. În 15 minute începe Halep - Serena.

............................................................

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI INDIAN WELLS. UPDATE, ORA 4:15 / Acum începe setul doi din partida Djokovic - Feliciano Lopez, premergătoare jocului Simonei cu Serena Williams. A fost 6-3 pentru sîrb în primul set, iar dacă liderul mondial ia şi setul doi, partida Simonei ar începe în jur de 5:10.

...................................................................

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI INDIAN WELLS. UPDATE / Simona Halep o întîlneşte pe Serena Williams în sferturile turneului de la Indian Wells, iar organizatorii au anunţat că partida se va desfăşura pe terenul central şi nu va începe înainte de ora 04:00.

...............................

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI INDIAN WELLS. UPDATE 02:07 / Simona Halep se califică în sferturi la Indian Wells, unde o poate întîlni pe Serena Williams. Strycova a abandonat la 6-3, 1-0 pentru Halep.

Barbora Strycova a abandonat în debutul setului doi.

Ea s-a simţit destul de rău în pauza dintre seturi şi cehoaica a decis că nu poate să continue. 

 

adkpw inoadw

 

START cu Simona Halep la serviciul în setul secund

Darren Cahill: "Foloseşte spin-ul şi break-ul va veni la tine. Joci destul de bine, dar continuă să faci ceea ce ai realizat pînă acum! "

SET; 6-3 SIMONA HALEP! Campioana noastră ia 5 game-uri la rînd şi îşi trece în cont primul set. Jocul Simonei s-a schimbat fundamental după intervenţia lui Cahill, care i-a dat sfaturi româncei într-un moment dificil.

5-3, GAME HALEP! Românca e la doar un game de primul set!

4-3, BREAK Halep! Super Simo revine de la 1-3 şi cehoaica cere un coaching

3-3, GAME Halep! Simona a ascultat de sfaturile antrenorului şi a jucat forehand-ul cu un plus de spin. 

Darren Cahill: "Pune mai mult spin pe forehand, dă mingea mai sus. Terenul e destul de încet, dar să ştii că serviciul tău e foarte bun. Dar munceşte la fiecare punct"

Meciul din optimile Indian Wells, Simona Halep-Barbova Strycova, va putea fi urmărit LIVE VIDEO, ONLINE, pe FANATIK.RO, accesînd unul din linkurile de mai jos!

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO SURSA 1

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO SURSA 2

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO SURSA 3

2-3, BREAK Halep! Simona opreşte seria de 3 game-uri la rînd a cehoaicei şi readuce echilibrul. Pauză de coaching pentru Halep. 

1-3, BREAK Strycova! Sportiva din Cehia îşi consolidează debutul bun de meci cu un nou break

1-2, GAME Strycova! Cehoaica îşi face serviciul. Halep e nervoasă,

1-1 BREAK Strycova! Din păcate, cehoaica a făcut break la zero. 1-1 cu 2 breakuri

1-0 BREAK Halep! Simona începe perfect meciul. Break în primul game

Începe meciul cu Strycova la serviciu

Jucătoarele intră pe teren! Simona Halep şi Barbora Strycova au intrat pe teren. Vremea e perfectă pentru tenis la Indian Wells. 

jadwpi

****************************

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE 16 martie ora 00:57 / În sîrşit, Lopez cîştigă meciul după 3 ore şi 16 minute! În circa 10 minute începe partida Simonei Halep!

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE 16 martie ora 00:50 / Lopez serveşte pentru meci la 5-4 în setul decisiv!

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE 16 martie ora 00:30 / Din păcate, Lopez a pierdut în tiebreak setul 2, astfel că acum am intrat în setul decisiv. Scorul este deja 4-2! După acest set, începe meciul Simonei Halep, în jur de 01:00!

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE / Lopez are 6-5 în setul 2 şi sîntem la un singur game de meciul Simonei Halep!

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE, ora 22:50 / Lopez a făcut break şi se desprinde în setul 2 spre victorie! Peste cîteva minute începe meciul Simonei!

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE, ora 22:50 / Lopez-Agut 7-6 în setul 1!

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE, ora 21:20 / Veşti bune de la Indian Wells. După doar o oră şi 7 minute de joc, s-a încheiat primul meci al zilei de pe terenul 3: Zverev - Simon 6-2, 6-2! 

Acum a început partida Feliciano Lopez-Bautista Agut! Imediat după acest joc începe partida Simonei!

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE, ora 19:05 Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, e încrezător că Simona Halep va reuşi noi performanţe importante în viitorul apropiat: 

"Un campion adevărat este cel ce reuşeşte să se ridice după o perioadă mai puţin fastă. Simona şi-a schimbat un pic concepţia faţă de antrenament, concepţia faţă de joc şi, în curînd, vom asista la noi performanţe ale ei. Nu va fi un meci uşor, cehoaica trece printr-o perioada bună, a jucat bine acest început de an. Dar am încredere în determinarea Simonei şi sînt sigur de jocul ei", a declarat Cosac.

*************************************

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE, ora 13:15 / Simona Halep şi Barbora Strycova vor juca de la ora 23:00 în optimi la Indian Wells. La capitolul meciurilor directe, scorul e 1-1.

În 2010, cehoaica a învins-o pe Halep la Paris cu scorul de 6-1, 6-4, însă ultimul meci direct, jucat în 2014 la Beijing, a fost cîştigat de Halep: 6-1, 6-4.

halep

 

***************************

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE 15 martie, 04:00 / Veşti excelente pentru fanii Simonei Halep! Organizatorii de la Indian Wells au anunţat programul partidelor de marţi din optimile de finală. Simona Halep nu va mai juca în sesiunea de seară din California (noapte spre dimineaţă la Bucureşti), ci în prima parte a zilei la Indian Wells, respectiv seară, ora României!

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. Astfel, partida Simona Halep-Barbova Strycova este programată astăzi, în jurul orei 23, ora României, fiind a treia de pe terenul 3, programul zilei debutînd la ora 20!

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. Meciul cu cehoaica aflată pe locul 37 WTA va stabili adversara Serenei Williams din sferturile de finală de la Indian Wells, în cazul în care, evident, şi americanca se va califica. Strycova s-a calificat în faza optimilor turneului din California învingînd-o duminică noapte pe japoneza Kurumi Nara în 3 seturi: 3-6, 6-1, 6-2, după 2 ore şi 14 minute de joc. Întîlnirea din optimi este a treia dintre Simona şi cehoaică în turneele WTA, scorul la general fiind egal, 1-1! Ultimul meci direct a avut loc în 2014, tot pe hard, la Beijing, campioana noastră învingînd în 2 seturi: 6-1, 6-4.

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. Cehoaica a eliminat-o pe Muguruza la Australian Open!

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. Totuşi, Strycova are un început de an mai bun decît Simona Halep, jucătoarea născută la Praga pierzînd doar 6 din cele 16 partide jucate în 2016. Mai mult, cehoaica a bifat o finală la Dubai, dar şi faza optimilor de finală la Australian Open, unde a pierdut în faţa Viktoriei Azarenka, după ce o eliminase în turul 3 pe Garbine Muguruza, cap de serie nr 3 la primul turneu de Grand Slam al anului! ------------------------------------------------------------------------------------------

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE 14 martie 08:01 / Simona Halep a declarat după partidă: "A fost un meci greu, pentru că am avut de înfruntat vîntul puternic. Mă simt bine, mă bucur că am învins! Darren m-a ajutat şi azi ca în tot acest început de an"

 

VIDEO! CE MECI A FACUT HALEP ÎN 16-IMI! VEZI REZUMATUL VICTORIEI SIMONEI HALEP CU EKATERINA MAKAROVA AICI

 

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. Simona Halep arată că se simte excelent în deşertul californian. Deţinătoarea titlului de la Indian Wells a reuşit să o învingă mai confortabil decât o arată scorul pe Ekaterina Makarova (favorita 30), rusoaică împotriva căreia a avut probleme în trecut. Jucătoarea antrenată de Darren Cahill s-a impus cu 6-2, 6-4, într-o oră şi cinci minute.

 

her

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. Faţă de turneele de la Doha şi Dubai, în jocul lui Halep a apărut o îmbunătăţire evidentă. Deplasarea este mult mai bună în teren, iar adversarele nu mai reuşesc să o împingă doi metri în spatele liniei de fund. În acest fel a fost învinsă de Ivanovic şi de Vesnina, iar Makarova se încadrează şi ea în stilul de joc al celor două. Cu toate acestea, Simona a stat acum lipită de tuşă, de unde ea a fost cea care a condus majoritatea schimburilor. Rusoaica a fost depăşită mai mereu de situaţie atunci când sportiva noastră nu i-a permis să impună ritmul. SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. Cu un serviciu la cote ridicate (73,7% puncte câştigate cu prima minge), Halep nu i-a cedat adversarei decât un singur break pe întreaga durată a partidei, ea reuşind nu mai puţin de patru. Varietatea în joc, scurtele alternate cu lovituri letale în lungul liniei sau cross, au făcut-o pe Simona să fie în control. SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. Deşi în setul secund, Makarova a redus numărul greşelilor neforţate, acestea i-au pecetluit soarta în ultimul game. Darren Cahill a venit pe teren pentru a-i da sfaturi Simonei la 6-2 5-4, iar intervenţia sa a fost providenţială: "Alearg-o şi o vei destabiliza. Nu încerca lovituri complicate, nu o ataca decât pe serviciul al doilea. Dacă îi trimiţi mingea lung şi o împingi în spate, ea va claca!" SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. Planul a fost pus magistral în aplicare de Halep, iar Makarova a cedat sub presiunea scorului. Trei greşeli neforţate comise de rusoaică au adus-o pe Simona rapid la Match Point, iar jucătoarea din Constanţa a înschis partida cu un winner în diagonală. SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. Ocupanta locului 5 WTA porneşte cu prima şansă şi în următoarea partidă de la Indian Wells, cu Strycova (1-1 la meciuri directe), iar umbra Serenei apare la orizont, pentru un nou block-buster cu cea mai bună jucătoare a lumii în sferturile de finală. -----------------------------------

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. GAME, SET ŞI MECI SIMONA HALEP. Românca se califică în optimile de la Indian Wells după o victorie convingătoare 6-2, 6-4 împotriva Ekaterinei Makarova. Campioana noastră a jucat formidabil, reuşind să aibă un serviciu solid, dar şi un joc foarte bun la retur. 

 

Pauză de coaching pentru Halep. Cahill a îndemnat-o să joace mai agresiv pe serviciul doi al adversarei: "Atacă mingea a doua. Poţi să faci ceva cu mingea aceea care vine mai moale"

 

5-4, GAME Halep! Game crucial cîştigat de Simona! Makarova e sub mare presiune şi va servi pentru a rămîne în meci

 

4-4, GAME Makarova! A ratat o şansă bună Simona aici, însă a servit bine rusoaica

 

4-3, GAME Halep! Românca a depăşit un moment dificil la 30-30, însă a reuşit două puncte uriaşe

 

3-3, GAME Makarova! Rusoaica nu se lasă uşor. A avut un nou game dificil, însă a reuşit să îl încheie

 

Vezi partida ONLINE accesînd linkurile de mai jos!

 

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA LIVE VIDEO SURSA 1

 

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA LIVE VIDEO SURSA 2

 

SIMONA HALEP-EKATERINA MAKAROVA LIVE VIDEO SURSA 3

 

3-2, GAME Halep! Românca revine rapid în avantaj 

 

2-2, GAME Makarova! Simona Halep ratează o minge de break în acest game. Ar fi fost o ocazie foarte bună să rămînă în faţă

 

2-1, BREAK Makarova! Din păcate, Simona nu a putut continua seria şi a cedat pe propriul serviciu

 

2-0, BREAK Halep! Simona reuşeşte al 6-lea game la rînd şi e într-o poziţie foarte bună în această partidă

 

1-0, GAME Halep! Românca începe foarte bine şi setul secund! De acum, Makarova e sub presiune la serviciu

 

START în setul doi cu Halep la serviciu!

 

6-2, SET Halep! Evoluţie de senzaţie pentru Simona în primul set! Românca a servit perfect şi a jucat foarte bine la retur. Rusoaica nu a avut nici o şansă în această primă manşă, deşi a început bine meciul. 

 

VEZI AICI MINGEA DE SET CÎŞTIGATĂ DE HALEP

 

stat

 

5-2, GAME Halep! Simo îşi consolidează rapid break-ul şi e la un pas de primul set! Pînă acum a jucat perfect

 

4-2, BREAK Halep! Simona rupe echilibrul cu un game foarte bun la retur!

 

3-2, GAME Halep! Din nou un game de serviciu bun pentru româncă!

 

2-2, GAME Makarova! Început echilibrat de meci! Nu va fi o partidă uşoară pentru Halep

 

* Sînt mulţi români în tribune la Indian Wells! Simona Halep e ca acasă 

 

fhh

 

2-1, GAME Halep! Fără emoţii pentru Simo pînă acum. Serveşte bine campioana noastră 

 

1-1, GAME Makarova! Rusoaica îşi evidenţiază serviciul puternic încă din primul game

 

1-0, GAME Halep! Românca începe perfect, cu un game alb

 

START DE MECI CU HALEP LA SERVICIU

 

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE ora 06:51. Cele două jucătoare au intrat pe teren. O noapte destul de răcoroasă la Indian Wells. În plus, vîntul bate destul de tare şi va fi un factor important în acest meci.

 

fdgd

 

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE, ora 06:34. S-a încheiat meciul dintre Nadal şi Gilles Muller cu victoria în 3 seturi a ibericului, 6-2, 2-6, 6-4. Urmează meciul Halep - Makarova pe Terenul Central.

 

ewf

 

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE, ora 06:12. Bună dimineaţa! Vom urmări împreună meciul dintre Simona Halep şi Ekaterina Makarova din turul 3 al turneului de la Indian Wells. Meciul va începe în jurul orei 06:30. Ekaterina Makarova e partenera de antrenament a Simonei în 2016. 

 

sss

 

******************************************************************************

 

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE, ora 03:00 / Au mai rămas mai puţin de 3 ore pînă la jocul Simonei Halep! În partidele din această noapte, pînă acum, n-au existat surprize: Serena Williams, Petra Kvitova sau Jelena Jankovic calificîndu-se în optimile de finală.

 

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE, ora 00:20 / Simona Halep va închide ziua la Indian Wells pe terenul central, după partida lui Rafa Nadal, ce va începe la ora 4 dimineaţă! Cel mai probabil, în jurul orei 6 a dimineţii va începe jocul româncei!

 

Vezi partida ONLINE accesînd linkurile de mai jos!

 

 

 

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. Simona Halep va evolua în noaptea dintre duminică şi luni în turul trei de la Indian Wells, împotriva Ekaterinei Makarova, numărul 32 WTA, adversară pe care românca o conduce cu 2-1 la duelurile directe. Partida va avea loc pe arena centrală, nu înainte de ora 5:30, ora României, fiind ultima partidă a zilei.

 

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE , ora 08: 50 / Simona Halep a oferit prima declaraţie, după ce s-a impus la Indian Wells, în turul II, scor 6-1, 6-1, în faţa Vaniei King.

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. "Vania este o jucătoare foarte rapidă, dar astăzi am jucat bine. Mă bucur că am revenit aici, pentru că am amintiri plăcute (n.r. - Halep a cîştigat turneul anul trecut). Vreau să le mulţumesc fanilor pentru că au stat pînă la această oră tîrzie. SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. Sînt foarte fericită că am reuşit să cîştig, mai ales că nu e uşor să joci cînd e atît de frig. Am vrut să fiu concentrată pe ceea ce am de făcut. Cred că m-am mişcat foarte bine pe teren. În plus mi-am simţit muşchii şi picioarele şi am fost în siguranţă pe teren", a spus Simona Halep.

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. UPDATE, ora 6:40 / Sub privirile Nadiei Comăneci, prezentă la meci, Simona Halep a jucat perfect în faţa Vaniei King, pe care a învins-o în două seturi identice, ambele cîştigate în 28 de minute, cu 6-1. Dornică de revanşă după startul ratat de sezon şi ajutată şi de pasivitatea adversarei, Halep a dat o adevărată lecţie de tenis, cu multe lovituri spectaculoase. În turul trei, Simona va juca împotriva Ekaterinei Makarova, locul 32 WTA.

 

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. La ultima confruntare directă, sferturi la Dubai, 2015, Halep a trecut de Makarova în trei seturi. A cedat însă cel mai important meci în faţa rusoaicei, tot anul trecut, în sferturi la Australian Open. Chiar şi aşa, românca are 2-1 la directe, datorită victoriei de la New Heaven, în 2013.

6-1. Game, set şi meci Halep.

 

5-1. Halep cîştigă din nou pe serviciul lui King şi va servi pentru meci.

 

4-1. King face break, dar Halep pare în control şi va închide meciul.

 

4-0. Halep continuă să lovească perfect. King este descumpănită.

 

3-0. Halep îşi face serviciul fără probleme.

 

2-0. Un nou break reuşit de Halep, care joacă la nivelul maxim.

 

1-0. Game pentru Simona.

 

.....................................................................................................................

 

6-1. Set cîştigat repede de Halep, în 28 de minute.

 

5-1. Game făcut de Halep, care pare să fi trecut peste perioada nefastă din startul anului.

 

4-1. Break Halep, care continuă să returneze perfect.

 

3-1. Românca îşi face serviciul pentru prima dată în meci.

 

2-1. Simona revine în avantaj cu un nou break.

 

1-1. King face rebreak şi egalează.

 

1-0. Halep începe perfect, cu break în primul game.

 

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. Kurumi Nara a produs surpriza şi a învins-o pe Venus Williams, locul 12 WTA, scor 6-4, 6-3. Halep ar putea împotriva jucătoarei din Japonia, în optimi, dacă se impune astăzi cu Vania King, iar în următorul tur trece de Makarova.

 

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. S-a reluat jocul la Indian Wells. Kurumi Nara a cîştigat setul unul. Halep - King se va juca în jurul orei 5:30. Meciurile de la Indian Wells au fost întrerupte din cauza ploii în urmă cu doar cîteva minute. Programul ar putea fi dat peste cap, iar meciul dintre Halep şi King să fie amînat. S-a terminat meciul dintre Pospisil şi Donaldson, cu victoria primului, scor 6-3 în decisiv. Urmează Venus Williams - Kurumi Nara peste aproximativ 15 minute. Halep - King va începe, cel mai probabil, în jurul ore 4:30.

 

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. Meciul dintre Simona Halep şi Vania King are şanse mici să înceapă mai devreme de ora 4:00 a României. În acest moment se joacă pe terenul central, pe care este programat şi meciul Simonei, partida dintre Pospisil şi Donaldson, şi a început de puţin timp setul doi. Următorul meci după cel de la masculin este cel dintre Venus Williams şi Kurumi Nara, pentru ca abia apoi să înceapă şi meciul Simonei.

 

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS.Site-ul oficial al WTA a publicat astăzi un video cu antrenamentele jucătoarelor de top care vor debuta astăzi la Indian Wells. Printre ele apare şi Simona Halep, considerată mare favorită în faţa Vaniei King.

 


...........................................................................................................................................

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS. A fost anunţată ora de start a meciului dintre Simona Halep (5 WTA) şi Vania King (202 WTA) din turul doi de la Indian Wells. Meciul va avea loc sîmbătă în jurul orei 02:00. E al 4-lea meci pe Terenul Central. 

********************************

SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA LIVE VIDEO OPTIMI INDIAN WELLS.. Campioana noastră a acordat un interviu pentru WTA înainte de a începe turneul WTA, unde e deţinătoarea titlului. Simona Halep a declarat că i-a fost greu în debutul anului, însă acum e pregătită:

"A fost greu să pierd în primul tur la Dubai şi la Doha, dar veneam după două luni grele, în care am fost bolnavă şi nu m-am putut antrena, aşa că era normal. Acum am aproape 4 săptămâni de antrenament tare, în fiecare zi şi pot spune că am revenit la forma mea fizică normală şi la forţa mea normală. Abia aştept să înceapă turneul şi să fac nişte meciuri bune", a declarat Halep.

Despre şansele de a-şi apăra titlul: "Nu e uşor să cîştigi un trofeu doi ani la rînd. Cînd îl cîştigi te bucuri foarte mult. Apoi, cînd te întorci, vrei doar să savurezi turneul. Nu ştiu de ce e greu, dar pare să fie multă presiune cînd revii la un turneu să îţi aperi trofeul şi de aceea unii jucători nu pot să se descurce", a declarat campioana noastră.

********************************

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. Simona Halep va încerca să oprească o serie de patru înfrîngeri consecutive în faţa Vaniei King, în turul doi al turneului de la Indian Wells, a cărui campioană en-titre este. Românca a reuşit, de asemenea, semifinale la ediţia din 2014.

Vania King a depăşit-o pe Taylor Townsend în primul tur, 6-2, 6-3.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. King e pe locul 202 în lume şi a făcut anul acesta o finală într-un turneu de 25k, pierdută cu Shuai Zhang, revelaţia de la AO. Simona şi Vania s-au întîlnit o singură dată, în 2010, în calificările de la Montreal, cînd King a cîştigat 7-6, 6-1.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. Învingătoarea din acest meci va juca pentru un loc în optimi cu învingătoarea dintre Ekaterina Makarova şi Lucie Hradecka.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. Campioana noastră va avea parte de un debut lejer la Indian Wells. Simona intră direct în turul doi şi va juca împotriva cîştigătoarei duelului din primul tur dintre Vaniei King (SUA, 202 WTA) şi Taylor Townsend (379 WTA). 

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. În ciuda faptului că Vania King e în afara top 200, americanca are palmares pozitiv cu Halep, reuşind să o învingă în singurul meci direct de pînă acum, calificări la Montreal 2010 scor 7-6, 6-1. Taylor Townsend nu a jucat niciodată împotriva lui Halep.

Meciul dintre Vania King şi Taylor Townsend va avea loc în noaptea de joi spre vineri. Simona Halep va juca în turul doi cel mai probabil sîmbătă. 

*******************************

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. În cursul nopţii a avut loc tragerea la sorţi a tabloului principal de la Indian Wells.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. Simona Halep nu a avut foarte mult noroc. Campioana ediţiei precedente va intra direct în turul secund şi va juca împotriva învingătoarei dintre Vania King şi o jucătoare venită din calificări. În turul al treilea, dacă se vor respecta calculele hîrtiei, va juca împotriva Ekaterinei Makarova.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. În optimi, Simona ar putea să joace împotriva lui Venus Williams, iar în sferturi putem avea parte de un meci mare. Românca o poate întîlni pe Serena Williams, principala favorită a întrecerii.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. În semifinale ar aştepta-o Radwanska

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. Pe tabloul principal mai sînt şi alte trei românce, iar toate sînt în prima jumătate a tabloului. Irina Begu va juca în primul tur contra unei jucătoare din calificări, iar în turul secund o va întîlni pe Serena Williams.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. Monica Niculescu va juca în turul secund împotriva învingătoarei dintre Heather Watson şi Galina Voskoboeva. În turul trei, ar urma să joace împotriva favoritei numărul 3, Agnieszka Radwanska. Alexandra Dulgheru va juca în primul tur tot împotriva unei jucătoare venite din calificări, iar în turul secund ar urma să joace contra favoritei 23, americanca Madison Keys.

........................................

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. Simona Halep e deţinătoarea titlului la Indian Wells, cea mai importantă performanţă a carierei. Campioana noastră a vorbit despre turneul californian pe care îl consideră unul dintre cele mai frumoase:

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. "Turneul de la Indian Wells l-aş putea descrie într-un singur cuvînt: incredibil. Vremea este perfectă, terenurile de antrenament sunt cu adevărat bune - oamenii pot veni mai aproape de noi, vorbim, facem selfie-uri, totul este deschis şi este plăcut. BNP Paribas Open chiar este paradisul tenisului", a declarat Simona Halep într-un filmuleţ promoţional.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. Campioana noastră apare alături de Novak Djokovic într-unul dintre filmuleţele promoţionale ale turneului care va începe pe 7 martie. Nole e deţinătorul trofeului în turneul ATP şi spune că Indian Wells e un paradis:

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. "Cînd mă gîndesc la paradisul tenisului, văd peisaje, munţi, apusuri, terenuri frumoase, fani fantastici, atmosferă relaxată. BNP Paribas, de la Indian Wells Tennis Garden, are toate aceste lucruri", spune Djokovic.

VEZI VIDEO:

***************************************************************

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. Tragerea la sorţi a tabloului principal de la Indian Wells va avea loc luni, 7 martie, de la ora locală 15:00 (01:00) ora României. 

Simona Halep e campioan en-titre a turneului californian şi e sub presiune, în condiţiile în care are de apărat cele 1000 de puncte WTA. Campioana noastră a căzut în acest început de an de pe locul 2 WTA pînă pe locul 5.

************************************************

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. După sesiunea de antrenament pe care a făcut-o în compania lui Andre Agassi şi Steffi Graf, Simona Halep s-a relaxat alături de staff-ul ei cu o excursie la Marele Canion. 

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. Antrenorul campioanei noastre, Darren Cahill, a postat pe o reţea de socializare o poză cu priveliştea de la Marele Canion din Arizona: "O zi de călătorie incredibilă la Marele Canion, alături de Simona Halep!", a fost mesajul australianului.

SIMONA HALEP-SERENA WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI INDIAN WELLS. CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINILE

**************************************

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. Simona Halep se pregăteşte intens pentru turneuk de la Indian Wells, care se joacă între 9 şi 20 martie, iar românca speră să rupă seria de evoluţii modeste din 2016.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. A cincea jucătoare a lumii a plecat în week-end în SUA, iar marţi s-a antrenat pe acelaşi teren cu Steffi Graf şi Andre Agassi, surpriză care i-a pregătit-o Darren Cahill, australianul care are o relaţie foarte bună cu american.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI 

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. Foştii lideri mondiali Andre Agassi şi Steffi Graf, sînt căsătoriţi de aproape 15 ani, şi-au făcut apariţia pe terenul exotic din Las Vegas pe care se pregătea Halep.

VEZI VIDEO CU SIMONA HALEP ŞI ANDRE AGASSI AICI 

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. Cei doi foşti campioni, care au câştigat împreună 30 de titluri de Mare Şlem (Agassi - 8 şi Graf - 22), au rămas pe toată durata sesiunii de antrenament şi i-au dat Simonei Halep sfaturi de pe margine.

LIVE VIDEO SIMONA HALEP-BARBORA STRYCOVA OPTIMI INDIAN WELLS. Darren Cahill încearcă să o ajute pe Halep să se destindă şi a dus-o pe româncă în vizită la Marele Canion astăzi.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
22:00
Cupa Ligii Franţei Monaco - Caen
1 EUR4.6332 lei+0,0017
1 USD3.9274 lei-0,0175
1 XAU157.9528 lei-0,0969