Fotbal international

VIDEO Simona Halep-Serena Williams 2-6, 6-4, 3-6! A ţinut capul sus! Meci mare pentru Simona, calificare pentru Serena! Vezi REZUMATUL aici

LIVE VIDEO US OPEN SURSA 1...
08.09.2016 | 11:04
VIDEO Simona HalepSerena Williams 26 64 36 A tinut capul sus Meci mare pentru Simona calificare pentru Serena Vezi REZUMATUL aici
ADVERTISEMENT

LIVE VIDEO US OPEN SURSA 1

LIVE VIDEO US OPEN SURSA 2

UPDATE, ora 11:05 / Rezumatul sfertului de finală, Simona Halep – Serena Williams 2-6, 6-3, 4-6: 

UPDATE, ora 04:42 / Simona Halep i-a dat o replică pe cinste Serenei Williams, în sferturile de finală de la US Open, dar a fost în cele din urmă învinsă. Deşi a reuşit cîteva lovituri aplaudate minute în şir de spectatori, Halep a trebuit să se recunoscă învinsă, scor 2-6, 6-4, 3-6. Serviciul a fost principala armă a Serenei, care a dat 18 aşi.

ADVERTISEMENT

“Am reuşit să cîştig, deşi nu a fost cel mai bun tenis al meu. A fost un meci foarte intens, cred că mă va ajuta faptul că am stat trei seturi pe teren”, a declarat Serena Williams.

3-6. Serena îşi face serviciul şi este în semifinale.

3-5. Simona îşi face serviciul la zero. Are nevoie de break pentru a rămîne în meci.

2-5. În ciuda opoziţiei Simonei, Serena îşi face serviciul.

2-4. Simona întrerupe seria Serenei.

1-4. Simona este în dificultate. Serena îşi face serviciul.

1-3. Break reuşit de Serena Williams.

1-2. Serena Williams îşi face serviciul ceva mai uşor. E, totuşi, nervoasă. Cere să nu mai fie filmată în pauze.

ADVERTISEMENT

1-1. Simona Halep îşi face serviciul, în ciuda unor duble greşeli.

0-1. Simona Halep ratează două mingi de break.


6-4. După un game de peste 10 minute, Halep îşi face serviciul! Avem decisiv!

5-4. Simona ratează o minge de set, după un retur dezamăgitor.

5-3. Simona continuă să joace imperial!

4-3. Serena, game la zero.

4-2. Simona îşi face serviciul fără emoţii.

3-2. Simona continuă să joace bine, dar Serena se salvează cu serviciul şi se apropie.

3-1. Simona îşi face serviciul şi confirmă breakul.

2-1. Simona traversează o perioadă de joc foarte bună. Face break şi preia conducerea în set.

1-1. Simona îşi face serviciul după un game în care a salvat 7 mingi de break!

0-1. Serena îşi face serviciul în startul setului doi.


2-6. Serena face break şi obţine primul set.

2-5. Serena îşi face serviciul fără emoţii şi este aproape de a-şi adjudeca primul set.

2-4. Serena face din nou break după un game prelungit, încheiat cu o dublă greşeală a Simonei.

2-3. Simona Halep reuşeşte cîteva retururi bune şi face break la 30.

1-3. Simona îşi face serviciul şi bifează primul game în meci.

0-3. Serena domină clar startul partidei. Are 5 aşi în primele două gameuri de serviciu!

0-2. Serena face break după o eroare neforţată a Simonei Halep.

0-1. Serena serveşte perfect, trei aşi, şi ia primul game.

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, ora 01:00 / Organizatorii au anunţat că semifinalele feminine de la US Open se vor disputa joi noapte, spre vineri dimineaţă, începînd cu ora 02:00, ora României, pe arena centrală de la Flushing Meadows, Arthur Ashe.

Astfel, în ipoteza în care Simona Halep va reuşi să o învingă pe Serena Williams în sferturile de finală, va juca la mai puţin de 24 de ore distanţă semifinala contra cehoaicei Karolina Pliskova!

ADVERTISEMENT

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, ora 00:15 / Simona Halep va juca contra Serenei Williams de la ora 02:00. Vezi meciul ONLINE accesînd unul din linkurile de mai sus!

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, ora 22:00 / Probleme din cauza condiţiilor meteo la New York. Jocul dintre Murray şi Nishikori a fost întrerupt pentru a se trage acoperişul, la cererea britanicului, deranjat de ploaie.

ADVERTISEMENT

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, 7 septembrie, ora 20:20 / Karolina Pliskova s-a calificat în semifinale la US Open după ce a trecut de Ana Konjuh, în mai puţin de o oră, scor 6-2, 6-2. În semifinale, Pliskova o va înfrunta pe cîştigătoarea din ultimul sfert de finală, cel dintre Simona Halep şi Serena Williams.

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, 7 septembrie, ora 19:25 / Simona Halep este foarte încrezătoare înaintea partidei cu Serena Williams, din sferturile de finală de la US Open:“Simt că jocul meu e la cel mai înalt nivel, sunt mai puternică din punct de vedere fizic. Pot controla orice tactică în timpul unui meci. Nu trebuie să îmi fie frică sau să fiu emoţionată, fiindcă nu am nimic de pierdut în faţa Serenei. E doar o provocare imensă pentru mine. Mă simt destul de puternică pentru a o înfrunta”, a declarat Simona Halep. 

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, 7 septembrie, ora 18:48 / Simona Halep şi Serena Williams joacă doar al doilea meci direct într-un turneu de Grand Slam.

Prima dată se întîmpla în 2011 la Wimbledon, chiar la debutul Simonei în turneul de la All England Club. Simona i-a luat atunci primul set Serenei, 6-3, însă americanca a învins în trei seturi după 6-2, 6-1 în seturile 2 şi 3. 


Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, 7 septembrie, ora 17:25 / Prima înfrîngere a Serenei Williams la US Open a fost suferită în faţa unei românce. 1998 a rămas singurul an în care Serena Williams a părăsit turneul de la US Open în prima săptămînă. Românca Irina Spîrlea s-a impus în trei seturi, 6-3, 0-6, 7-5.


Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, 7 septembrie, ora 16:16 / Simona Halep a cîştigat 24 din ultimele 27 de partide jucate. Românca trece prin cea mai bună perioadă a anului şi după Wimbledon mai are doar o înfrîngere, împotriva lui Kerber la Cincinnati. 


Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, 7 septembrie, ora 14:30 / Defensiva Simonei Halep din acest turneu a fost excelentă. Simo a returnat în teren 87 la sută dintre serve şi a cîştigat 63 la sută din game-urile jucate la primire.


Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, 7 septembrie, ora 11:43 / Simona Halep joacă la noapte pentru a 4-a semifinală într-un turneu de Grand Slam. Campioana noastră s-a calificat în penultimul act la US Open (2015), Wimbledon şi Roland Garros (2014). Simona a jucat o singură finală de Grand Slam, Roland Garros 2014, pierdută în faţa Şarapovei. 


Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, ora 22:30 / Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, s-a întîlnit cu omul care o pregăteşte pe Serena Williams, Patrick Mouratoglou, în studioul ESPN, iar cei doi au vorbit despre punctele forte şi slăbiciunile celor două jucătoare. 

“Simona este într-un moment foarte bun. Este încrezătoare şi periculoasă. Are un joc complet şi o strategie deşteaptă. Nu este puternică, fiind mică de statură, dar taie mult unghiurile, stă aproape de linia de fund. Are cîteva lovituri pe care le putem specula, aşa cum este serviciul. Se mişcă incredibil de bine în teren, mai ales cînd atacă, şi mai puţin bine atunci cînd se apără. Este foarte consistentă şi puternică mental”, a spus Mouratoglou despre Halep.

“Serena este una dintre cele mai bune jucătoare din istorie, dacă nu cea mai bună. Are 22 de Grand Slam-uri cîştigate. Are cel mai bun serviciu din istoria tenisului feminin şi se mişcă foarte bine. Şi forehand-ul şi backhand-ul sunt arme foarte bune. Este bine antrenată. Simona trebuie să joace foarte bine. Serena nu este de neînvins. S-a văzut asta în meciurile de anul acesta. Simona se va inspira din mai multe meciuri ale Serenei, precum cele pierdute cu Muguruza şi cu Kerber. Dacă Garbine şi Angie au putut, Simona de ce să nu poată?”, a completat Cahill.

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, ora 20:31 / S-a stabilit ora de start a partidei dintre Simona Halep şi Serena Williams. Astfel, jocul este programat joi dimineaţă, de la ora 2:00.

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, 06.09 ora 19:03 / Casele de pariuri o văd pe Serena Williams ca favorită certă în faţa Simonei Halep. O eventuală victorie a româncei a primit cotă 4,00, în timp ce succesul Serenei este cotat cu doar 1,24. 

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, 06.09 ora 15:03. Serena Williams a realizat un record absolut în tenis înainte de meciul cu Simona Halep, din cadrul sferturilor de finală ale US Open. Sportiva din Statele Unite a ajuns la victoria cu numărul 308 la turneele de Mare Şlem, depăşindu-l pe Roger Federer şi pe Martina Navratilova.

major

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, 6.09, ora 11:30. Simona Halep a vorbit despre meciul cu Serena Williams.

“Provocarea mentală nu cred că trebuie să fie într-atît de importantă, pentru că este cea mai bună jucătoare din lume. Nu trebuie să-mi fie teamă sau să am emoţii, deoarece nu am nimic de pierdut. Este doar o uriaşă provocare pentru mine”

”Doar voi încerca să-mi fac jocul. Fizic, mă simt destul de puternică să o înfrunt, dar nu se ştie niciodată. Loveşte cu multă putere, astfel încât trebuie să mă recuperez, să fiu aptă 100% turul următor şi să dau tot ce pot”, a declarat Simona Halep.


Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, 6 septembrie, ora 00:23 / Serena Williams s-a calificat în sferturile de finală, după 6-2, 6-3 cu Shvedova, astfel că Simona Halep va înfrunta liderul mondial în sferturi la US Open.

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, ora 19:55 / Simona Halep s-a declarat încîntată de victoria obţinută în două seturi în faţa Carlei Suarez Navarro şi şi-a cerut scuze pentru ieşirile nervoase din timpul partidei.

“Sunt foarte fericită. E foarte greu să joci împotriva Carlei, meciurile dintre noi au fost mereu foarte lungi. Mă bucur că am jucat doar două seturi astăzi. Multumesc tuturor pentru susţinerea uriaşă din tribune. Îmi cer scuze pentru ieşirea nervosă. Am anumite momente de nervozitate în joc şi mă exteriorizez. Urmează un meci special in sferturi, dar nu vreau sa ma gandesc acum la asta, ci să mă bucur de victorie. Al doilea an în sferturi aici, am motive să mă bucur”, a declarat Halep.

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, ora 19:49 / Simona Halep a obţinut calificarea în sferturile de finală la US Open după ce a trecut de Carla Suarez Navarro, scor 6-2, 7-5. Va juca în următoarea fază a competiţiei cu învingătoarea dintre Serena Williams şi Iaroslava Şvedova, partidă programată în această seară.

7-5. Simona Halep îşi face serviciul şi se califică în sferturile de finală.

6-5. Halep face din nou break şi va încerca din nou să închidă meci.

5-5. Navarro face break, setul intră în prelungiri.

5-4. Navarro îşi face serviciul şi rămîne în meci.

5-3. Simona Halep serveşte bine şi se apropie de sferturile de finală.

4-3. Simona Halep face break şi se apropie de victorie.

3-3. Simona Halep serveşte perfect şi îşi face serviciul.

2-3. Suarez Navarro îşi face serviciul şi preia din nou conducerea.

2-2. Suarez Navarro face şi ea break şi egalează.

2-1. Simona Halep face break şi preia iniţiativa şi în setul doi.

1-1. Simona Halep îşi face şi ea serviciul fără emoţii.

0-1. Navarro îşi face serviciul în startul setului doi.


6-2. Simona Halep îşi face serviciul şi cîştigă primul set.

5-2. Suarez Navarro egalează de la 0-40, dar Halep îşi păstrează cumpătul şi face break.

4-2. Simona Halep îşi pierde serviciul după un nou game prelungit.

4-1. Navarro face primul ei game în meci.

4-0. Simona Halep îşi face serviciul fără emoţii.

3-0. Un nou break pentru Simona Halep, după un game prelungit.

2-0. Simona Halep salvează o minge de break şi îşi face serviciul.

1-0. Simona Halep face break în startul partidei.

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. ora 15:28 / Simona Halep joacă astăzi, de la ora 18:00, în optimile de finală de la US Open. Veste proastă primită de româncă înaintea partidei. Antrenorul ei, Darren Cahill, a suferit o accidentare. Halep a postat o poză cu australianul pe masa de masaj şi un comentariu ironic la adresa acestuia: “În timp ce elevul lui joacă, antrenorul se accidentează. Cum se poate asta?”

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, ora 13:22. Simona Halep a fost relaxata la conferinţa de presă de înaintea meciului cu Suarez Navarro. “Am încercat la Cincinnati să mă dau într-un roller coaster. A fost atunci, dar nu o voi mai face niciodată. Darren s-a dat în toate variantele de roller coaster. Eu i-am spus că nu voi face asta. El mi-a zis că aceasta este cea mai uşoară. Când am ajuns la înălţime şi maşinăria a luat-o în jos, am crezut că mor. Am spus că nu mai fac asta niciodată”, a admis Simona, la o conferinţă de presă, spre amuzamentul celor prezenţi în sală.

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, ora 23:00 / Organizatorii au anunţat că partida Simonei Halep contra Carlei Suarez Navarro se va disputa luni, de la ora 18:00, pe terenul Louis Armstrong, fiind prima din program.  Simona HALEP-Carla Suarez NAVARRO LIVE VIDEO OPTIMI US OPEN 2016. UPDATE, ora 16:42 / Carla Suarez Navarro a declarat că nu are de gînd să se oprească în optimi sau în sferturi la US Open:  “Nu am de gînd să mă opresc în optimi sau în sferturi. Îmi doresc mai mult dacă tot am ajuns în a doua săptămînă a turneului. Vreau să joc finala. Nu am avut rezultate bune anul trecut, aşa că am încercat să fiu mai atentă. Acum joc bine, însă vreau mai mult”, a declarat Navarro.


Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Simona Halep joacă luni seară împotriva ibericei Suarez Navarro, pentru un loc în sferturile de la US Open! Cele 2 sportive s-au mai întîlnit de 10 ori, iar scorul meciurilor directe este egal: 5-5 suarezzz Simona HALEP-Carla Suarez NAVARRO LIVE VIDEO OPTIMI US OPEN 2016. Totuşi, aceasta este prima dispută dintre cele două în 2016. Anul trecut, Halep a învins-o pe hard, la Indian Wells, în sferturile de finală, dar a pierdut, pe zgură, la Roma, în semifinale. suarezz2 Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. GAME, SET ŞI MECI SIMONA HALEP, 6-1, 2-6, 6-4! Ce meci am avut. Campioana noastră e în optimi după un meci infernal împotriva Timeei Babos din Ungaria. Incredibilă această dispută încheiată după două ore şi 10 minute de joc. În optimi, Halep o va întîlni luni, cel mai probabil la ora 18:00, pe Carla Suarez Navarro din Spania, înaintea sfertului şoc împotriva Serenei Williams! 


  Simona HALEP-Carla Suarez NAVARRO LIVE VIDEO OPTIMI US OPEN 2016. UPDATE, ORA 16:40. Nori denşi deasupra New Yorkului, însă, chiar şi în ipoteza în care va ploua, partida Simonei Halep cu Timea Babos va începe de la ora 18:00, urmînd a se disputa pe Arthur Ashe, ce are acoperiş rabatabil. Simona HALEP-Carla Suarez NAVARRO LIVE VIDEO OPTIMI US OPEN 2016. UPDATE, ORA 15:10. Simona Halep şi-a asigurat un cec de 140.000 de dolari pentru participarea în turul 3 la simplu. 


Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE ORA 13:06. Serena Williams riscă să piardă locul de lider mondial după 3 ani şi jumătate. În cursa pentru locul 1 sînt 2 sportive: Serena Williams şi Angelique Kerber. Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Angelique Kerber poate să o detroneze pe Serena după 186 de săptămîni în top dacă va ajunge în sferturi şi Serena ajunge în finală. Dacă cele două ajung în finală, cîştigătoarea va fi noul lider mondial. Dacă Simona Halep o învinge într-un eventual sfert de finală pe Serena Williams, atunci automat Kerber urcă pe primul loc în clasamentul mondial


Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE ORA 00:00. Organizatorii au anunţat că partida Simonei Halep cu Timea Babos, din turul 3 de la US Open va avea loc sîmbătă de la ora 18:00, prima a zilei pe terenul central Arthur Ashe, de la Flushing Meadows Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE ORA 18:20. Simona Halep joacă sîmbătă dupăa amiază pentru un loc în optimile de finală de la US Open. Iată cum arată jumătatea de tablou a Simonei înainte de partidele din turul 3 şi care ar fi parcursul româncei pînă la eventuala finală, incluzînd un posibil super meci cu Serena Williams în sferturile de finală. haleppp Simona HALEP-Carla Suarez NAVARRO LIVE VIDEO OPTIMI US OPEN 2016. UPDATE ORA 11:30. Simona Halep va juca sîmbătă, cel mai probabil de la ora 18:00, cu Timea Babos, în turul 3 la US Open. Anunţul oficial se va face în cursul zilei de astăzi.   Game, set şi MECI. Simona Halep s-a impus în două seturi în meciul cu Lucie Safarova, scor 6-3, 6-4. Partida n-a fost atît de uşoară precum o arată scorul. Cehoaica i-a pus mari probleme numărului 5 mondial, însă Simona s-a concentrat foarte mult şi a evitat momentele de nervozitate. Astfel, s-a calificat în turul al treilea, acolo unde o va întîlni pe Timea Babos. Simona Halep cîştigă un game extrem de important şi face 5-4. Din nou egalitate. cehoaica îşi face cu uşurinţă serviciul 4-4 Simona duce scorul la 4-3! Simona Halep reuşte BREAK-UL în game-ul cu numărul 6 al setului secund Safarova presa conducerea după ce a reuşit un nou BREAK în faţa Simonei. Din nou egalitate în setul secund. Halep – Safarova 2-2 Game Simona Halep! Sportiva preia conducerea în setul secund! 2-1 Halep face REBREAK! 1-1 Safarova începe cu BREAK în setul secund! 0-1


Simona Halep cîştigă primul setu, scor 6-3, după 46 de minute. Halep şi face serviciul şi duce scorul la 5-3! Din nou BREAK. De data aceasta, Simona Halep îl reuşeşte! Simona Halep pierde din turaţie şi îi permite lui Safarova să restabilească egalitatea! 3-3 Sportiva din Cehia intră în joc şi reduce din diferenţă! 3-2 Safarova reuşeşte BREAK-UL! Simona domină începutul de meci şi reuşeşte al 3-lea BREAK! Halep face 2-0 după un as la ultima minge. 2-0 Halep revine de la 15-40 şi realizează primul BREAK al meciului! 1-0 A început meciul, Safarova are primul serviciu. Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE ORA 16:20. Înainte de meciul cu Safarova, din turul doi al US Open, Simon Halep s-a amuzat împreună cu o fostă jucătoare de tenis, care a ajuns să lucreze pentru un post TV din New York.

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Oficialii turneului de la US Open au aunţat că meciul Halep – Safarova se va disputa joi, începînd cu ora 18:00, pe arena Arthur Ashe. Va fi prima partidă a zilei pe acel teren!

UPDATE ora 19:30 / Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2, Lucie Safarova, car a învins-o pe Daria Gavrilova în 2 seturi, 6-2, 6-4. Cel mai probabil partida din turul 2 va avea loc joi, în deschiderea zilei a patra la US Open.

––––––––––––––––––––

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. GAME, SET ŞI MECI SIMONA HALEP, 6-0, 6-2! Vezi mai jos rezumatul. Evoluţie de senzaţie pentru campioana noastră care nu i-a lăsat nici o şansă adversarei sale. Jocul Simonei Halep ne dă mari speranţe. A trecut de Kirsten Flipkens în 59 de minute de joc. În turul următor, Simona Halep joacă joi împotriva învingătoarei din partida Lucie Safarova-Daria Gavrilova.

5-2, GAME Flipkens! Sportiva din Belgia îşi face serviciul, dar Halep mai serveşte acum o odată pentru meci

5-1, BREAK Flipkens! Belgianca are o răbufnire de orgoliu în final şi ia un game.

5-0, BREAK Halep! Simona continuă evoluţia senzaţională. Are 11 game-uri la rînd şi serveşte pentru meci

4-0, GAME Halep! 10-0 la game-uri în acest meci. Formidabilă evoluţie

3-0, BREAK Halep! Simona continuă seria şi ajunge la 9-0 la game-uri

2-0, GAME Halep! Românca face încă un game rapid şi e la 4 game-uri de victorie

1-0, BREAK Halep! Simona începe foarte bine şi manşa secundă! Pare hotărîtă să încheie cît mai repede socotelile

Start în setul secund

SET, 6-0! Ce evoluţie pentru Simona Halep. A dominat autoritar primul set şi nu i-a dat nici o şansă adversarei. “Bagel” în primul set

5-0, BREAK Halep! Simona face instrucţie! Ce joc solid are românca. Serveşte pentru set

4-0, GAME Halep! Românca serveşte bine şi pare complet acomodată cu suprafaţa

3-0, BREAK Halep! Simona, on fire! Românca face spectacol în debut. O domină pe Flipkens

2-0, GAME Halep! Simona a servit bine şi îşi consolidează începutul bun

1-0, BREAK Halep! Simona începe în forţă cu un break. Are răbdare, se aşează bine pe minge. Început solid

START DE MECI 

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, ora 18:18. În boxa Simonei Halep sînt antrenrul Darren Cahill, managerul Virginia Ruzici, Nadia Comăneci şi Daniel Dobre

UPDATE, ora 18:12. Cele două jucătoare sînt la încălzire. Deocamdată nu e prea lume în tribune. Să nu uităm că e ora 11:00 în SUA. 

UPDATE, ora 18:02. În cîteva minute începe primul meci al zilei. Vreme perfectă la New York. E soare şi căldură, condiţiile care îi plac cel mai mult campioanei noastre.


Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016.

UPDATE, ora 17:21. În mai puţin de o oră va începe meciul dintre Halep şi Flipkens. Acesta se va disputa pe arena centrală.

UPDATE, ora 15:21. Simona Halep a fost aleasă printre cei mai mari sportivi români ai tuturor timpurilor, conform unui sondaj realizat de IRES.

Clasamentul arată în modul următor: 

Nadia Comăneci (30%), Gheorghe Hagi (26%), Ilie Năstase (6%), Simona Halep (6%), Ivan Patzaichin (3%), Nicolae Dobrin (3%), Ion Ţiriac (3%), Helmuth Duckadam (1%), Iolanda Balaş (1%) şi Gabriela Szabo (1%)

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, ora 13:00. Simona Halep va avea un suporter de lux în tribunele de la New York în această seară. Nadia Comăneci va fi la meciul cu Flipkens. Legenda gimnasticii româneşti a fost şi la antrenamentele Simonei Halep. 

sim


Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, ora 10:24. Dacă Simona Halep va trece de Kirsten Flipkens, atunci în turul doi va avea o misiune dificilă împotriva cîştigătoarei din meciul  Lucie Safarova (Cehia, 35 WTA) – Daria Gavrilova (Australia, 45 WTA).


Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, ora 21:02. Simona Halep va avea un echipament diferit, pus la dispoziţie de sponsorul său principal.

epsda

Simona HALEP-Carla Suarez NAVARRO LIVE VIDEO OPTIMI US OPEN 2016. UPDATE, ora 11:22 / Organizatorii au anunţat ora de start a meciului Simona Halep-Kirsten Flipkens. Românca debutează marţi, de la ora 18:00 pe Arena Centrală de la US Open, Arthur Ashe. 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. UPDATE, ora 10:07 / Simona Halep o poate depăşi pe Serena Williams în clasamentul WTA la US Open. E un scenariu aproape imposibil, dar dacă Serena nu ajunge în turul 3, iar Simona Halep cîştigă titlul, campioana noastră trece peste americancă în clasament.


UPDATE, 28.08 ORA 15:45. Bokmakerii i-au acordat Simonei Halep şansa a 4-a la cîştigarea US Open. Sportiva nostră beneficiază de o cotă de 10,00. Principala favorită, Serena Williams dispune de un multiplicator de 2,30.

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. 27.08, ORA 17:30. Simona Halep nu a evoluat la Olimpiada de la Rio din cauza virusului Zika. Sportiva nu scapă de această maladie nici la New York, acolo unde 49 de femei gravide au fost testate pozitiv în ultimele zile! “Eu vreau sa întemeiez o familie, nu pot să risc”, a declarat Halep în momentul în care a renunţat la Rio.

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Simona Halep o va întîlni pe Kirsten Flipkens în primul tur de la US Open. Sportiva noastră are numai victorii pe linie în faţa sportivei de pe locul 68 în clasamentul WTA. 

Românca se află pe partea superioară a tabloului. Astfel, ar putea juca împotriva Serenei Williams în sferturile de finală. Pînă să ajungă la numărul 1 mondial, Halep poate întîlni adversare ca Safarova, Babos sau Vesnina.

Primul tur: Flipkens
Al doilea tur: Gavrilova/Safarova
Al treilea tur: Timea Babos
Optimi de finală: Vesnina/Suarez Navarro
Sferturi de finală: Serena Williams
Semifinale: Radwanska/Venus Williams
Finală: Kerber/Muguruza

simonoca

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. În circuit se mai află încă trei românce. Monica Niculescu va debuta împotriva Barbarei Strycova, numărul 19 WTA. Irina Begu o va înfrunta pe Lesia Tsurenko (locul 80 WTA), iar Patricia Ţig va juca împotriva Laurei Siegemund, locul 28 WTA.

Simona HALEP-Carla Suarez NAVARRO LIVE VIDEO OPTIMI US OPEN 2016. Luni, 29 august, începe US Open, cel mai bogat Grand Slam, iar Simona Halep este una dintre principalele favorite. La masculin, Tecău şi Mergea sînt speranţele noastre. Tragerea la sorţi a tabloului principal va avea loc vineri, de la ora 06:30, ora României cînd vom afla cu cine joacă în turul inaugural româncele noastre. 

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. În turneul de la US Open, show-ul este la el acasă. „Liniştea” tenisului e în contrast cu zgomotul oraşului New York, unul dintre cele mai vii din lume. Poate tocmai din acest motiv, competiţia de la Flushing Meadows e una dintre cele mai zgomotoase din circuit.

Nu există nici un moment de linişte, chiar dacă din tribune nu se aude nimic, vuietul oraşului e constant şi sutele de avioane care trec prin zonă amplifică acest efect. Turneul începe de fiecare data în ultima zi de luni din august şi marchează trecerea spre finalul sezonului de tenis.

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Simona Halep este una dintre sportivele care se simt foarte bine pe tărîm american. În 2015, campioana noastră a fost la un pas de finală, fiind învinsă de campioana en-titre, Flavia Pennetta. Putem asista la sfîrşitul erei Serena Williams. Americanca poate pierde locul 1 WTA după 3 ani şi jumătate, Angelique Kerber fiind la 190 de puncte distanţă. La masculin, speranţele noastre se pun în echipele cu participare românească: Horia Tecău/Jean Julien Rojer şi Florin Mergea/Rohan Bopanna.

Timp de două săptămîni vom fi martorii unui spectacol de mare clasă, cu cei mai buni jucători de tenis din lume în rol de protagonişti.

Formă
Moment prielnic pentru Simona
Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Simona Halep, numărul 5 mondial, traversează o perioadă foarte bună. A cîştigat două dintre ultimele trei turnee la care a luat parte (Bucureşti şi Montreal), iar la Cincinnati a ajuns pînă în semifinale. Simona e cap de serie numărul 5 la US Open, însă e cotată cu a doua şansă după Serena Williams. Moralul campioanei noastre e la cote maxime şi declaraţiile înaintea turneului sînt optimiste:

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. „Îmi place jocul meu, simt că joc un tenis bun. Mă simt puternică din punctul de vedere al picioarelor. Mental sînt foarte bine. Cred că am cea mai bună perioadă din an. Am de gînd să joc tenisul meu cel mai bun, să fac tot ce îmi stă în putinţă mai bine, să cîştig meciuri şi să abordez acest turneu cum le-am abordat pe ultimele două. Voi merge la New York şi mă voi pregăti acolo”, a declarat Halep după turneul de la Cincinnati.

Performanţă
Semifinala, „vîrful” la Flushing Meadows
Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Simona Halep a debutat la US Open în 2010. Atunci, sportiva din Constanţa s-a oprit în primul tur. Au urmat 2 ani în care Halep a trecut de turul inaugural, însă a fost învinsă în runda a doua. În 2013, Simona a obţinut la US Open cea mai bună performanţă într-un Grand Slam de pînă atunci: optimi de finală.

Simona HALEP-Serena WILLIAMS LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Avea să fie învinsă de Flavia Pennetta. În 2014, s-a oprit în turul 3, în timp ce anul trecut a avut cel mai lung parcurs. După ce a învins-o într-un meci epic pe Viktoria Azarenka, Simona se califica în semifinale. Unde o aştepta iarăşi Flavia Pennetta, cea care a învins-o şi în 2013. Din păcate, italianca a reuşit din nou să treacă mai departe, 6-1, 6-3. Flavia avea să şi cîştige turneul după o finală 100% italiană cu Roberta Vinci. La ceremonia de premiere, Pennetta avea să îşi anunţe retragerea.

America
Tărîmul făgăduinţei
Simona HALEP-Serena Williams LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Simona Halep se simte foarte bine pe tărîm american. A avut mereu prestaţii foarte bune în turneele din US Open Series. Primul turneu pe care l-a cîştigat în Statele Unite a venit în 2013, la New Haven. Atunci, Halep a distrus-o în finală pe cehoaica Petra Kvitova, 6-2, 6-2. A urmat magicul an 2015, cînd Halep a jucat finale la Montreal şi Cincinnati, iar la US Open a ajuns pînă în semifinale.

Simona HALEP-Serena Williams LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. În acest sezon, campioana noastră s-a impus la Montreal după o victorie în două seturi la Madison Keys, 7-6, 6-3 şi o semifinală la Cincinnati. Românca a declarat în repetate rînduri că se simte foarte bine în Statele Unite, iar condiţiile meteo sînt perfecte pentru ea aici: „Prefer căldura, aşa nu simt deloc durere la spate. Cînd este răcoare şi umezeală am mari probleme la spate, e greu pentru mine să evoluez”.

Antrenor
Omul cu bagheta magică
Simona HALEP-Serena Williams LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. E primul sezon al colaborării „full time” între Simona Halep şi Darren Cahill. Australianul a avut un mare aport în sezonul solid al româncei. De multe ori, sfaturile pe care Darren i le dădea Simonei în timpul unui meci au întors soarta confruntării în favoarea campioanei noastre. Însă din această colaborare, Simona Halep a cîştigat, în primul rînd constanţă. Nu a cîştigat un Grand Slam, încă, dar e cea mai constantă jucătoare din topul WTA în acest sezon.

Simona HALEP-Serena Williams LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Foarte rar a fost Halep eliminată în primele tururi şi mai tot timpul a ajuns în fazele superioare, sferturi, semifinale, finale. La US Open, antrenorul nu are voie să dea sfaturi în timpul meciurilor, dar cu siguranţă cei doi vor pregăti foarte bine meciurile. E foarte posibil ca această colaborare să continue şi în 2017, dar încă nu a fost anunţat nimic oficial.

Serena
Finalul unei ere?
Simona HALEP-Serena Williams LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Serena Williams este de 3 ani şi jumătate liderul circuitului ATP. Americanca are 22 de turnee de Grand Slam, însă e în pierdere de turaţie. Spunem asta deşi a cîştigat turneul de la Wimbledon în acest an. Serena a fost la un pas să piardă locul de lider WTA după turneul de la Cincinnati, dar Kerber a pierdut ultimul act şi oportunitatea de a o detrona pe americancă. Rămîne de văzut ce va fi la US Open.

Simona HALEP-Serena Williams LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Serena a suferit o mare dezamăgire în semifinalele de anul trecut. A fost la un meci de Marele Şlem şi mai avea doar două meciuri de jucat pentru a realiza performanţa istorică. Roberta Vinci a reuşit imposibilul, să o bată pe Serena în semifinale la US Open, americanca fiind puternic susţinută din tribună de conaţionali. Şi acum Serena e principala favorită, dar diferenţele faţă de adversare s-au diminuat faţă de ceilalţi ani şi americanca pare mai vulnerabilă ca niciodată.

Federer
Lipseşte după 16 ani
Simona HALEP-Serena Williams LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Roger Federer, considerat cel mai bun jucător din toate timpurile, va lipsi pentru prima dată din 1999 la US Open. Elveţianul a decis să îşi încheie prematur sezonul după Wimbledon din cauza accidentărilor. El a fost operat la genunchi în ianuarie, dar a revenit destul de repede, însă cu rezultate destul de modeste pentru standardul unui campion de valoarea sa. Elveţianul a explicat că are nevoie mai mare de recuperare pentru operaţia de la genunchi, însă le-a dat asigurări fanilor că va reveni în 2017 şi va mai juca alţi „cîţiva ani”.

Simona HALEP-Serena Williams LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. În luna mai, la Roland Garros, Roger Federer lipsea pentru prima dată la un Grand Slam în acest mileniu. Pînă la ediţia 2016 de la French Open, Federer participase la 65 de turnee de Grand Slam consecutive. Campionul elveţian ajuns la 35 de ani a cîştigat de 5 ori turneul de la US Open, între 2004 şi 2008.

Favoriţi
„Bătaie” Djokovic – Murray
Simona HALEP-Serena Williams LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Pe tabloul masculin, sîrbul şi scoţianul sînt principalii favoriţi ai turneului. „Nole”este într-o cădere bruscă de formă. A fost eliminat în turul 3 la Wimbledon de americanul Sam Querrey, iar la Olimpiadă, Juan Martin Del Potro l-a bătut încă din primul tur. Murray, pe de altă parte, are un moral excelent. A cîştigat la Wimbledon pentru a doua oară şi la Rio a obţinut al doilea titlu olimpic consecutiv la simplu.

Simona HALEP-Serena Williams LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Dar turneul de la US Open e cel care produce cele mai mari surprize. Să nu uităm finala din 2014: între Marin Cilic şi Key Nishikori, cîştigată de croat. Rafa Nadal se află într-o dispoziţie bună de joc şi oricînd poate să se lupte cu principalii favoriţi. Printre jucătorii cu pretenţii se numără Stan Wawrinka, dar şi finaliştii de acum doi ani, Marin Cilic şi Key Nishikori.

Dublu
Tecău şi Mergea, adversari la titlu
Simona HALEP-Serena Williams LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Horia Tecău e într-o formă de graţie în această perioadă. A luat argintul la Rio alături de Florin Mergea, într-o confruntare epică în ultimul act cu Rafa Nadal şi Marc Lopez, iar o săptămînă mai tîrziu, Tecău s-a impus în Mastersul de la Cincinnati alături de Jean Julien Rojer. Cei doi sînt printre favoriţii principali şi la US Open. Florin Mergea face pereche cu indianul Rohan Bopanna.

Simona HALEP-Serena Williams LIVE VIDEO SFERTURI US OPEN 2016. Ambele perechi cu participare românească joacă foarte bine pe hard şi avem speranţe la un rezultat foarte bun. Perechile lui Horia Tecău şi Florin Mergea au ajuns în 2015 pînă în sferturile de finală, „personal best” pentru amîndoii. Principali favoriţi vor fi francezii Mahut şi Herbert. Chiar dacă nu e anul lor, fraţii Mike şi Bob Bryan, de 5 ori cîştigători la US Open, sînt mereu printre echipele de top.

46 de milioane de dolari e fondul de premiere de la US Open, cel mai mare din istoria unui turneu de tenis

4 românce vor fi direct pe tabloul principal al US Open: Simona Halep, Irina Begu, Monica Niculescu şi Sorana Cîrstea

3 titluri WTA a obţinut Halep în 2016: Madrid, Bucureşti şi Montreal

„Singura jucătoare de la care am avut de învăţat este Serena Williams. Am văzut la ea ce înseamnă motivaţia, spiritul de luptă şi agresivitatea” (Simona Halep)

ADVERTISEMENT