Simona Halep

Simona Halep, sfat pentru noul antrenor: ”Să nu comenteze meciurile mele”

29.12.2019 | 11:20
Simona Halep sfat pentru noul antrenor Sa nu comenteze meciurile mele
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep i-a dat un sfat noului ei antrenor, Artemon Apostu-Efremov, care s-a alăturat campioanei de la Wimbledon pentru sezonul 2020.

Simona Halep, sfat pentru noul antrenor: ”Nu mă împotrivesc”

”Nu mă împotrivesc ca Arti să comenteze la TV, l-am rugat doar să nu comenteze meciurile mele! Pregătirea de la Dubai, totul excepţional, a fost prima dată când am plecat de acasă să mă antrenez în altă parte în perioada asta”, a fost sfatul Simonei Halep pentru noul ei antrenor.

ADVERTISEMENT

”Pe Arti îl apreciez de foarte mulţi ani. A fost cu Irina Begu mulţi ani, a făcut treabă atât de bună cu ea, am decis că este potrivit şi l-am dorit în echipă”, a mai declarat Halep pentru Digi Sport.

”Uneori este bună o schimbare”

”După ce a încetat colaborarea cu Mihaela Buzărnescu şi am auzit că este liber, l-am contactat şi a fost de acord. Acum am o echipă bună, uneori este bună o schimbare când simţi nevoia”, a spus campioana de la Wimbledon.

ADVERTISEMENT

La începutul lunii decembrie, Darren Cahill a anunțat pe pagina sa de Instagram că Artemon Apostu-Efremov, care le-a mai pregătit de-a lungul anilor pe Irina Begu și Mihaela Buzărnescu, a fost cooptat în echipa Simonei Halep.

Halep poate ajunge pe locul 3 WTA

Artemon Apostu-Efremov, în vârstă de 40 de ani, a fost jucător de tenis, iar cea mai înaltă poziție pe care a ocupat-o în clasamentul ATP a fost locul 310, în aprilie 2002.

ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a pregătit la Dubai pentru turneele din ianuarie 2020 şi are un mare avantaj faţă de celelalte jucătoare de tenis din Top 10 WTA. Românca poate trece pe locul 3 în lume după prima săptămână, fără ca măcar să joace.

Halep, îngrijorată de lipsa banilor la FRT

Simona Halep a primit titlul de cea mai bună jucătoare de tenis din România în 2019. La finalul evenimentului organizat de Federația Română, sportiva clasată pe locul patru în ierarhia WTA a declarat că a fost cel mai bun an din punct de vedere profesionat, reușind să triumfe la Wimbledon, un vis pe care l-a avut din copilărie.

ADVERTISEMENT

Sportiva clasată pe locul patru în ierarhia WTA declară că lipsa de finanțare a federației din partea MTS este o mare problemă, jucătorii aflați la început de carieră având nevoie de susținere financiară.

ADVERTISEMENT