Simona Halep

Simona Halep, sfaturi pentru Bianca Andreescu! ”I-am spus că este pregătită să ridice nivelul”

08.03.2019 | 09:11
Simona Halep sfaturi pentru Bianca Andreescu Iam spus ca este pregatita sa ridice nivelul

Jucătoarea de tenis Simona Halep a dezvăluit că i-a oferit sfaturi sportivei canadiene cu origini române Bianca Andreescu. Fostul lider mondial a avut numai cuvinte de laudă pentru tânăra de 18 ani care a avut un început de an foarte bun. La rândul său, Andreescu a afirmat pentru site-ul oficial al WTA că deși nu a discutat foarte mult cu Halep se înțeleg destul de bine și este fericită co poate fi susținută de fani din două țări.

Simona Halep, sfaturi pentru Bianca Andreescu: ”I-am spus să nu mai joace la junioare”

”Am discutat cu Bianca acum câţiva ani, în Canada, când ne-am antrenat împreună o dată. I-am spus că trebuie să nu mai joace la junioare. Voia să joace mai mult, dar i-am spus că este pregătită să ridice nivelul. Şi după cum se vede, se descurcă minunat. Cred că aleargă foarte bine, loveşte mingea puternic şi este o luptătoare. Sunt convinsă că poate creşte mult şi curând va urca în clasament”, a fost sfatul Simonei Halep pentru Bianca Andreescu.

La rândul ei, jucătoarea din Canada a vorbit la superlativ de Simona Halep: ”Ea este din România şi eu sunt româncă. Când a câştigat French Open, a fost foarte emoţionant, în special pentru România, deoarece românii sunt foarte pătimaşi. Este o jucătoare incredibilă. A realizat atât de multe. Şi o cunosc, nu foarte bine, dar am vorbit cu ea de multe ori şi este cu picioarele pe pământ şi o persoană foarte bună. Respect asta şi felul ei de a fi. Acesta este unul dintre obiectivele mele, să inspir”.

Bianca Andreescu în timpul meciului câștigat cu Irina Begu la Indian Wells
Bianca Andreescu în timpul meciului câștigat cu Irina Begu la Indian Wells

Bianca Andreescu: ”Mă văd câștigând un Grand Slam”

”După Auckland, am primit multe mesaje de genul: m-am apucat de tenis datorită ţie. Ceea ce este incredibil. Este o motivaţie pentru mine. Mă văd câştigând un Grand Slam, poate chiar mai mult, şi scriind istorie. Românii sunt peste tot. Categoric sunt iubită de presa din România, ceea ce este plăcut. Este plăcut să ai fani şi din Canada şi din România”, a spus în încheiere Bianca Andreescu.

Tânăra jucătoare din Canada traversează o perioadă foarte bună în carieră, de curând jucând o semifinală la Acapulco, turneu unde pe parcurs a învins-o și pe Mihaela Buzărnescu. Bianca Andreescu a ajuns pe locul 60 WTA, cea mai bună clasare din carieră, iar în această săptămână participă la Indian Wells, acolo unde a trecut în primul tur de Irina-Camelia Begu și urmează a o întâlni pe Dominika Cibulkova.