Sport

Simona Halep, sfaturi pentru fiica lui Darren Cahill. Cum să își învingă tatăl

23.07.2018 | 13:15
Simona Halep sfaturi pentru fiica lui Darren Cahill Cum sa isi invinga tatal
ADVERTISEMENT

Simona Halep, sfaturi pentru fiica lui Darren Cahill. Aflată în vacanță, înainte de sezonul de hard din SUA, românca ține legătura cu antrenorul ei în mediul online. Cahill este în Australia, acolo unde petrece timp alături de familia sa, soția Victoria și copiii Tahlia și Benjamin. Pe contul său de Instagram, antrenorul Simonei a postat o fotografie făcută înaintea unui meci de tenis cu fiica sa, Tahlia.

“Calmul înaintea furtunii. Tahlia se cam enervează la loviturile ratate, la fel ca altcineva pe care cunosc eu”, a scris Darren Cahill, cu referire la Simona Halep, pe care a și etichetat-o. Liderul WTA i-a și oferit un detaliu tactic Talhiei, prin care fiica lui Darren Cahill își poate învinge tatăl. “Scurtele sunt cea mai bună armă atunci când joci împotriva tatălui tău”. Așa a început discuția dintre Simona Halep și Talhia Cahill.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, sfaturi pentru fiica lui Darren Cahill. Îl enervează scurtele

“Știu, dar se enervează de fiecare dată când joc scurte”, a fost răspunsul pe care Tahlia i l-a dat româncei. Discuția dintre Simona Halep și Talhia Cahill i-a amuzat pe fanii liderului WTA. Despre antrenorul australian s-a scris în mai multe rânduri că a refuzat colaborări foarte importante în lumea tenisului, inclusiv cu Roger Federer, în perioada în care cei doi copii ai săi erau mici, deoarece nu voia să stea departe de aceştia. Şi în cazul colaborării cu Simona Halep există un acord conform căruia Cahill nu o însoțește pe românca la turneele mai mici, pentru a putea petrece timp cu familia.

Simona Halep, sfaturi pentru fiica lui Darren Cahill
Darren Cahill și fiica sa, înaintea unui meci de tenis în Australia.

Simona Halep va reveni la antrenamente în următoarea perioadă. Trebuie să se pregătească pentru sezonul de hard de peste ocean. Va merge întâi în Canada, la Rogers Cup, în perioada 6-12 iulie, iar apoi se va muta în Ohio, pentru turneul WTA de la Cincinnati. Ambele sunt extrem de importante în lupta pentru păstrarea primei poziții în clasament înainte de US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care va începe la finalul lunii august.

ADVERTISEMENT