Sporturi

Simona Halep, show la ultimul antrenament din Ostrava înainte de România-Cehia: “Hai, Irina, facem ce vrei tu!” Foto şi Video

08.02.2019 | 13:04
Simona Halep show la ultimul antrenament din Ostrava inainte de RomaniaCehia Hai Irina facem ce vrei tu Foto si Video

Vineri este ultima zi de antrenamente înainte de disputa din Fed Cup dintre Cehia și România. Delegația României a avut prima ședință de pregătire a zilei de la ora locală 10:30, iar Simona Halep a fost într-o formă de zile mari. Atât în ceea ce privește jocul de pe teren, dar și buna dispoziție. 

Simo a glumit cu toată echipa prezentă la ședința de pregătire. Începând de la căpitanul nejucător Florin Segărceanu și până la oamenii din staff-ul ei. Halep s-a antrenat alături de Irina Begu, un antrenament foarte intens pentru confruntarea cu Cehia din weekend, în arena Ostravar.

Simona Halep, pusă pe glume la antrenament! Ce i-a spus Irinei Begu

Simona Halep și Irina Begu au fost foarte relaxate, au glumit una cu cealaltă după câteva schimburi de mingi: “Hai Irina, facem ce vrei tu acum!”, îi striga Simona, făcând referire la loviturile de antrenament.

Simona Halep, alături de căpitanul nejucător, Florin Segărceanu şi Alina Tecşor-Cercel
Simona Halep, alături de căpitanul nejucător, Florin Segărceanu şi Alina Tecşor-Cercel

Campioana en-titre de la Roland Garros a glumit și cu Florin Segărceanu chiar în timpul unui schimb de mingi. În schimb, în momentul în care greșea câte o lovitură simplă, Simona Halep și-a transformat tonul într-unul serios și se întreba: “Cu ce greșesc că tot dau așa?” 

VEZI VIDEO: 

Una peste alta, în lotul României este o atmosferă bună înainte de confruntarea cu Cehia din primul tur al Grupei Mondiale I la Fed Cup. Vineri, de la ora 14:00 va avea loc tragerea la sorți a meciurilor, iar sâmbătă, de la ora 14:00 vor începe primele meciuri de simplu.

La ultimele antrenamente au participat și președintele FRT, George Cosac, dar și Adrian Marcu, fost antrenor al lui Halep, care a fost alături de sportivă și la meciurile de la Australian Open, în luna ianuarie.

De la ora 17:30 până la 19:30, româncele vor avea ultimul antrenament înaintea meciurilor de simplu. Sâmbătă şi duminică se anunţă 300 de români în Ostravar Arena, cu 200 mai puţin decât biletele care ne-au fost alocate. La Ostrava au ajuns deja primele grupuri de suporteri români, unii dintre ei fiind şi la antrenamentele Simonei Halep.

Tags: