Sporturi

Simona Halep – Shuai Zhang 6-4, 6-2, în turul 2 WTA Toronto. Românca se califică fără emoții în turul al treilea

Meciul Simona Halep - Shuai Zhang se dispută miercuri, 10 august, de la ora 19:30, în turul 2 al turneului WTA de 1000 de puncte de la Toronto, turneu din cadrul Openului Canadei.
10.08.2022 | 16:20
Simona Halep  Shuai Zhang 64 62 in turul 2 WTA Toronto Romanca se califica fara emotii in turul al treilea
Simona Halep - Shuai Zhang Live video ora 19:30 în turul 2 WTA Toronto. Spre optimea cu Kontaveit? Foto: WTA National Bank Open 2022 Twitter
ADVERTISEMENT
10-08-2022
18:02

Simona Halep - Shuai Zhang 6-4, 6-2

6-2, Simona încheie meciul cu zâmbetul pe buze

5-2, Simona servește pentru meci

5-1, game la zero pentru Simona

4-1, BREAK, Halep!

3-1, Simona își fructifică serviciul

2-1, Game Zhang

2-0, Simona câștigă 4 game-uri la rând

1-0, BREAK, Halep! Simona începe perfect setul secund

6-4, Simona își adjudecă primul set cu un as

5-4, BREAK, Halep! Simona servește pentru câștigarea primului set

4-4, BREAK, Zhang! 

4-3, Zhang se apropie din nou la un singur game de Simona

4-2, Simona reușește să-și adjudece punctul 

3-2, Zhang se apropie la un singur punct de Simona

3-1, BREAK, Zhang! Simona a greşit pe propriul serviciu şi chinezoaica punctează pe tabelă.

3-0, BREAK, Halep! Zhang are probleme la aruncarea mingii! Simona face încă un break. Start perfect

2-0, GAME, Halep! Simo îşi consolidează break-ul cu un serviciu solid! 

1-0, BREAK, Halep! Simona începe perfect meciul şi câştigă pe serviciul adversarei. 

Start de meci!

Simona Halep şi Shuai Zhang sunt la încălzire. 

Coco Gauff a câştigat meciul maraton cu Elena Rybakina, scor 6-4, 6-7, 7-6, după două ore şi 51 de minute. În câteva minute, începe meciul dintre Simona Halep şi Shuai Zhang. 

10-08-2022
17:27

Startul de meci, întârziat de confruntarea maraton dintre Gauff şi Rybakina!

Meciul dintre Simona Halep şi Shuai Zhang va începe după încheierea confruntării dintre Rybakina şi Gauff. După 2 ore şi 15 minute, Gauff conduce cu 4-2 în decisiv, după 4-6, 7-6 în primele două seturi.

Meciul Simona Halep – Shuai Zhang are loc miercuri, 10 august, cu începere de la ora 19:30 sau după această oră, în cadrul turului 2 al Mastersului de 1000 de puncte de la Toronto, concursul feminin din cadrul Openului Canadei care mai cuprinde tabloul masculin, meciurile având loc la Montreal.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Shuai Zhang

Întâlnirea Simona Halep – Shuai Zhang se dispută miercuri, 10 august, în jurul orei 19:30 (ora Bucureștiului) saui după această oră în turul 2 al turneului WTA de la Toronto, turneu de categoria Masters, adică de 1000 de puncte și premii în valoarea de peste 2,5 milioane dolari. Meciul are loc pe terenul 2, Grand Stand Arena, capacitate 7000 de locuri, după ce în primul tur Simona a spulberat-o pe Donna Vekic pe terenul Central.

ADVERTISEMENT

Partida Simona Halep – Shuai Zhang este a doua pe terenul Grand Stand din sesiunea de zi, care începe la ora 18:00 ora României, ora 11:00 la Toronto, după cea dintre Elena Rîbakina, învingătoarea de la Wimbledon și Coco Gauff. După Simona, tot în sesiunea de zi se mai joacă Jil Teichman – Anett Kontaveit pentru ca în sesiunea de seară să aibă loc confruntările Qinwen Zheng – Ons Jabeur și Garbine Muguruza – Kaia Kanepi.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Shuai Zhang

Partida Simona Halep – Shuai Zhang se joacă miercuri, 10 august, în jurul orei 19:30, ora României, în turul 2 al turneului Masters de la Toronto, turneu care asigură învingătoarei 1000 de puncte WTA și va putea fi vizionată în direct și în exclusivitate numai pe canalul Digi Sport 2. O mai puteți vedea și intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. 

ADVERTISEMENT

La Toronto vremea s-a mai răcit față de ultimele zile, temperatura urmând a ajunge numai până la 24 de grade, cu aproape zece mai puțin ca în zilele precedente. Dacă inconvenientul produs de căldură a fost eliminat rămâne disconfortul produs de umiditatea ridicată, apreciată a fi la ora partidei la 85 la sută, cee ce înseamnă o umiditate ridicată.

Simona, evoluție sigură în primul tur la WTA Toronto 2022

După ce a abandonat la Washington în meciul cu Anna Kalinskaya, Simona Halep s-a reconfruntat la Toronto, în primul meci, contra croatei Donna Vekic, cu cei doi factori de disconfort din turneul precedent, căldura excesivă și umiditata ridicată. Din fericire nu a mai acuzat starea de rău de la Washington și acest lucru s-a văzut în evoluția ei.

ADVERTISEMENT

Halep a avut o prestație solidă, la care Donna Vekic nu a găsit nici un moment antidotul și a obținut un succes cât se poate de clar, în două seturi, fără drept de apel. Shuai Zhang a obținut calificarea în turul 2 după ce a rezolvat și ea la fel de convingător meciul cu iberica de origini moldovene Cristina Bucșa.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Shuai Zhang

Pentru bookmakeri nu există dubiu privind numele jucătoarei care va merge în optimi. Aceasta este Simona Halep, care are o cotă absolut modică la victorie, 1,15 față de 5,75 acordat jucătoarei chineze. Aceasta are o cotă absolut excepțională și pentru câștigarea unui set: 2,55. Învingătoarea din acest meci va avea o partidă foarte grea în optimi, dacă normalul se va respecta și Anett Kontaveit, numărul 2 mondial, o va depăși pe Jil Teichman.

ADVERTISEMENT

Cele două jucătoare se vor afla față în față pentru a șasea oară. Conduce Simona Halep cu scorul de 3-2. Românca s-a impus la Indian Wells, în 2012, acum un deceniu, la prima lor ciocnire, după care chinezoaica a câștigat de două ori în 2016, la Australian Open în primul tur și la Beijing. Ultimele două jocuri au însemnat victorii Halep: sferturi Wimbledon 2019, când Simona a ieșit campioană și anul acesta, pe zgură, la Madrid.

ADVERTISEMENT