Sport

Simona Halep și-a aflat adversara la US Open! Begu, Cîrstea și Bogdan știu și ele cu cine vor juca

Simona Halep și-a aflat adversara la US Open.
26.08.2021 | 20:04
Simona Halep sia aflat adversara la US Open Begu Cirstea si Bogdan stiu si ele cu cine vor juca
ADVERTISEMENT

Alături de Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan și-au aflat și ele adversarele în runda inaugurală de la US Open.

Simona Halep vine după o eliminare la turneul de la Cincinnati, dar care s-a datorat unei accidentări suferite în partida cu Magda Linette, câștigată de româncă, dar care a fost nevoită să se retragă înaintea duelului cu Jessica Pegula.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și-a aflat adversara la US Open

Simona Halep va debuta la US Open împotriva Camillei Giorgi, jucătoare din Italia care trăiește cea mai bună perioadă din carieră, cucerind titlul la turneul de la Montreal, acolo unde Simona Halep a fost eliminată chiar la primul meci jucat.

Finala de la Montreal a fost câștigată de Camilla Giorgi împotriva Karolinei Pliskova, una dintre favoritele turneului.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și Camila Giorgi s-au mai întâlnit o singură dată în circuitul WTA, în 2015, când sportiva din România se impunea în două seturi, 6-4, 7-5, la Miami.

Cu cine joacă Begu, Cîrstea și Bogdan

Alături de Simona Halep, Irina Begu, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan și-au aflat adversarele de la US Open, dar numărul româncelor poate crește, lor li se mai pot adăuga Gabriela Ruse, Monica Niculescu, Jaqueline Christian și Mihaela Buzărnescu, aflate în turul doi al calificărilor.

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea va juca împotriva Veronikăi Kudermetova, Irina Begu se va confrunta cu Andrea Petkovic, în timp ce Ana Bogdan va întâlni o sportivă venită din calificări.

Simona revenise la turneul de la Montreal după accidentarea suferită la Roma, care a ținut-o departe de teren timp de trei luni, ratând astfel și participarea la Jocurile Olimpice.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci dificil, mai ales după această pauză și ea a jucat puternic, dar mă bucur că am putut câștiga primul meu meci după revenire.

Îmi pare rău că nu am putut câștiga un turneu aici, e cel mai bun loc în care poți să joci și am simțit mereu iubirea fanilor, tenisul e mult mai frumos cu voi în tribune”, a declarat Simona Halep la finalul duelului cu Magda Linette, de la WTA Cincinnati.

  • 29 de ani este vârsta Simonei Halep
ADVERTISEMENT