Simona Halep și-a ales casa din Londra în care stă pentru Wimbledon. Foto

Gabriel Esanu    Ionut Neamţu   
în Tenis
23/06/2018, 11:32
Simona Halep și-a ales casa din Londra în care stă pentru Wimbledon. Foto GALERIE FOTO
Simona Halep speră că va avea un parcurs cât mai lung la Wimbledon.

Simona Halep și-a ales casa! După o perioadă de vacanță, provocată și de o accidentare suferită în timpul turneului de la Roland Garros, pe care l-a câștigat la începutul lunii, liderul mondial se pregătește pentru noi provocări. S-a retras de la Eastbourne, dar speră să obțină un rezultat cât mai bun la Wimbledon, acolo unde are de apărat sfertul de finală pe care l-a disputat în 2017, când a fost eliminată de Johanna Konta.

Ajunsă astăzi în Londra, Simona a rezolvat deja o problemă importantă. A luat în primire casa în care va locui pentru o perioadă cât mai lungă, sperăm. Românca a ales o vilă impozantă în capitala Angliei, pentru a putea sta alături de întreaga ei echipă. Tocmai din acest motiv Simona a evitat să mai meargă la hoteluri în ultima perioadă, având astfel parte și de mai multă intimitate.

Simona Halep şi-a ales casa în care va locui în următoarele săptămâni la Londra.

Simona Halep și-a ales casa. Are grătar și multă verdeață

Casa construită în stil clasic londonez, din cărămidă, și cu etaj, are toate accesoriile de care Simona ar putea avea nevoie. În plus, este înconjurată cu foarte multă verdeață și are inclusiv o seră. Și, pentru ca serile să fie cu atât mai plăcute, un grătar uriaș este amplasat în mijlocul curții, cu două șezlonguri lângă el. Finala turneului de la Wimbledon este programată pe 15 iulie și sperăm că Simona nu va pleca înainte de această dată din vila sa londoneză. Vezi mai multe imagini în galeria foto

Închide ×