Simona Halep

Simona Halep și-a ales favorita pentru câștigarea Australian Open 2021: ”E deschis”

16.02.2021 | 15:00
Simona Halep sia ales favorita pentru castigarea Australian Open 2021 E deschis
ADVERTISEMENT

După ce a părăsit competiția în sferturile de finală, jucătoarea de tenis Simona Halep și-a ales favorita pentru câștigarea Australian Open 2021.

Campioana noastră a fost întrecută de Serena Williams, americanca impunându-se extrem de clar cu scorul de 6-3, 6-3.

ADVERTISEMENT

Românca nu şi-a apărat rezultatul de anul trecut, când ajungea în semifinale, și va pierde astfel 350 de puncte în clasament. Ea va avea 6905 puncte la actualizarea care se va face după Australian Open, pe 22 februarie și poate fi ajutată chiar de Serena Williams pentru a-şi păstra poziţia secundă în clasament.

Cine sunt favoritele Simonei Halep la câștigarea Australian Open 2021

După ce a pierdut șansa de a ajunge în careul de ași, Simona Halep a vorbit despre șansele jucătoarelor rămase în competiție la câștigarea Australian Open 2021 și consideră că favorite sunt Naomi Osaka și Serena Williams.

ADVERTISEMENT

”Este foarte greu să spun. Cred că o șansă importantă o au Osaka și Serena, chiar dacă joacă una împotriva celeilalte în următorul meci. Dar așa cum a fost și anul trecut, consider că e deschis, orice jucătoare are o șansă să câștige. La băieți, cred că Nadal și Djokovic au o șansă în plus”, a declarat Halep pentru Eurosport.

Ocupanta locului 2 WTA a analizat întâlnirea cu Serena Williams și a dezvăluit unde s-a făcut diferența: ”A fost un meci foarte bun făcut de Serena, a jucat un tenis foarte bun și a meritat să câștige astăzi. Într-adevăr, serviciul meu nu a fost destul de puternic, am greșit mult cu primul serviciu și nu prea am deranjat-o cu nimic”.

ADVERTISEMENT

Unde crede Halep că a pierdut meciul cu Serena Williams

”Am fost aproape chiar dacă scorul nu arată asta foarte mult, cred că am jucat bine din spatele terenului, m-am mișcat bine, dar când a trebuit să calc accelerația, nu am făcut-o. Iar cu Serena este greu să îți creezi un avantaj dacă nu joci bine”, a conchis românca.

Cristian Tudor Popescu a comentat în exclusivitate pentru FANATIK partida din sferturile de finală, iar gazetarul a marcat principalele elemente care i-au lipsit Simonei Halep pentru a o învinge pe americancă.

Întrebată în conferința de presă dacă succesul de la Melbourne este și o răzbunare pentru finala pierdută în fața Simonei Halep în finala din 2019 de la Wimbledon, Serena Williams și-a dat ochii peste cap în semn că nici nu vrea să se mai gândească la acel moment și a oferit un răspuns arogant, considerând că la Londra doar jocul său modest a făcut-o să piardă.