Simona Halep și-a anunțat participarea la Olimpiada din 2020: “Îmi doresc să fiu portdrapel”

Claudiu Surmei   
in Tenis
04/12/2018, 11:31
Simona Halep și-a anunțat participarea la Olimpiada din 2020: “Îmi doresc să fiu portdrapel” GALERIE FOTO
Simona Halep vrea să fie portdrapel la Olimpiada din 2020

Simona Halep și-a anunțat participarea ala Jocurile Olimpice din 2020, competiție de la care vrea să se întoarcă în țară cu o medalie. Numărul 1 mondial și-a exprimat dorința de a fi portdrapel, precizând că va juca și la dublu.

“O să fiu aproape de perfecțiune dacă o să iau o medalie olimpică. Îmi doresc să joc bine și la Fed Cup. În România nu a fost un sport olimpic tenisul. Eu joc individual foarte mult, prefer să mă axez pe simplu. Este o onoare să fac parte din lotul olimpic, este cea mai mare realizare pentru toți sportivii, îți reprezinți țara, este o emoție diferită și sper să am parte de ea în 2020”, a declarat Simona Halep.

Simona Halep vrea să fie portdrapel la Olimpiada din 2020

Numărul 1 mondial abia așteaptă să ajungă la Jocurile Olimpice din 2020 și să audă imnul României în fața unui public numeros. “Momentul meu unic a fost la Roland Garros, când s-a cântat imnul și a fost cel mai frumos moment din viața mea, este cel mai plăcut moment să ți se cânte imnul pe teren. Îmi exprim public dorința de a fi portdrapel în 2020, ar fi o mare bucurie. Cu siguranță o să joc și la dublu. Mă axez pe o medalie și sper să îmi pun toată energia să se întâmple”, a mai spus Simona.

Închide ×