Simona Halep

Simona Halep și-a aruncat în tribune racheta cu care a jucat împotriva lui Garcia! Video

21.04.2019 | 17:55
Simona Halep și-a aruncat în tribune racheta cu care a jucat împotriva lui Garcia! Video
Simona Halep a învins-o în 3 seturi pe Caroline Garcia

Simona Halep și-a aruncat în tribune racheta cu care a jucat împotriva lui Caroline Garcia! La puține momente după ce a adus punctul 2 pentru România în semifinala de FED Cup disputată la Rouen, contra Franței, a doua jucătoare de tenis a lumii a mers să sărbătorească victoria alături de fani. Halep a fost primită cu urale de suporterii prezenți în sală care i-au scandat minute bune numele.

Simona Halep și-a aruncat în tribune racheta cu care a jucat împotriva lui Garcia!

Acesta a fost de altfel și momentul în care Simona Halep le-a aruncat fanilor racheta. Suporterii s-au îngrămădit să pună mâna pe un asemenea suvenir și au continuat să o aplaude pe Halep. Locul 2 în clasamentul WTA a reușit o victorie senzațiuonală în meciul disputat cu franțuzoaica Garcia, în Fed Cup. Fostul lider mondial s-a impus în trei seturi care au durat 3 ore, cu scorul de 6-7 (6). 6-3, 6-4.

Simona Halep, prima reactie

Simona Halep, prima reacție după victoria senzațională cu Garcia! „Sunt gata pentru orice, chiar și pentru al 3-lea meci” – http://bit.ly/2Uqhoy8

Gepostet von Fanatik.ro am Sonntag, 21. April 2019

„Știam că va fi mai dificil, a avut publicul de partea ei, atunci când ești acasă joci mai bine. Eu m-am simțit ca acasă, mă bucur că am luptat și că am reușit să câștig acest meci pentru suporteri. A stat foarte bine în teren, a început repede, a lovit mingea foarte tare, eu am fost puțin mai lentă, am încercat să mă relaxez, să lupt și să-mi recuperez energia. Asta gândești mereu că niciodată nu e gata, de asta sunt aici, în ultimii ani am început să fac meciuri din acestea, să nu mai renunț. Mă dor brațele, am și o pronlemă la coapsă, să sperăm că nu mai avem nevoie de un al 3-lea meci. Sunt gata pentru orice”, a spus Simona Halep la finalul partidei cu Caroline Garcia.

  • 2 este locul pe care îl ocupă Simona Halep în clasamentul WTA 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SIMONA HALEP
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri